Tinere senioare cu greutate>50kg(65)
Raspunsuri - Pagina 7
Libra spune:
Sefa, io zic sa-l treci pe Libru la Mona
, ca-s nascuti in aceeasi zi.
Si apropos de lista de pe prima pagina, am o propunere dar intai trebuie sa-mi spui de care sefa esti: din aia care accepta propunerea sau nu?
_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0
galliciana spune:
ziceti,fetelor,ziceti!!!
rpd, pana nu ma ........
hai odata!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
Lumy_Clt spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Libra
uaaaaaaauuu, pai intr-o saptamana imi iau campii si mai tare!!!! _ made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0 |
Ia nu te mai stresa tu cu dublu test...ca pana la urma urmei iti zic sincer ca e un stres, e un set de analize cu caracter statistic si nicidecum de diagnostic........asta sa-ti fie clar.Dureaza in functie de cate sunt in lucru la laboratorul respectiv, la dublu test am primit rezultatele in 2 zile.
Eu una m-am consumat ca proasta
ca nu imi iesise bine, si pana am ajuns sa fac triplu test am reusit sa ma calmez. Triplu test e tot statistic, insa a iesit bine. Sfatul meu e sa ai un dr ecograf f bun si cu aparatura in dotare, care sa stie sa faca masuratorile cum trebuie si sa iti si explice cum sta treaba. Asa ca ia-o incetul cu incetul.
Lumy_Clt spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ANI.G![]() Mayanule in maxim 3 luni de la histero se lasa cu BB ![]() ![]() ![]() ![]() DOAMNE AJUTA !!! ![]() Libru bun venit si felicitari pentru BOB care e bine si creste frumos ![]() Mona felicitari si tie, se vede ca te simti bine. Sa fie intr-un ceas bun Nico asteptam vesti de la tine Luminita ma bucur ca te-ai mai linistit, ti-am spus nu-ti mai face griji ca daca Dumnezeu a vrut asa, acolo va sta cumintel 9 luni ![]() Lumy ce faci bun de papa la trupa ??? ![]() ![]() ![]() Galli multumim de reteta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() la toate fetelehttp://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI... http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png |
Azi chiar am avut spor, am facut supa de pui, spanac proaspat si salata de icre soatei
Am mancat cu o pofta de

Lumy_Clt spune:
| citat din mesajul lui galliciana vine imediat tarzan acasa, si gata.............ati scapat de mineeeeeee bebenov,imi pare rau ca ai racit.... ![]() astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Al meu deja doarme

Lumy_Clt spune:
| citat din mesajul lui soricica buna dragelor, m-am intors de vreo ora ,dar pana acum nu am facut altceva decat sa va citesc. Libru,bun venit si felicitari pentru Bobita. eu sunt cam obosita si nu pot staf mult. 33 milioane de gigiei am avut. am facut eco dupa IA si din pacate nu s-a spart nici un flicul. am mai facut un pregnyl, si maine bagaam inca o tura. va pup pe toate si scuze ca nu pot sta, dar sunt rupta de oboseala. pupici uka |
Las ca recuperati maine. Foarte bine faci ca te-ai bagat la odihnit.
Mai stii poate se sparg in seara asta.
Sa aveti grija de voi.
galliciana spune:
si io as fi preferat,dar nu a venit inca...........

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
Lumy_Clt spune:
| citat din mesajul lui galliciana si io as fi preferat,dar nu a venit inca........... ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Io bag trupa la nani, ca-s cam bobosita, azi am stat cam mult in picioare.

Sa il intampini pe Tarzan cu

18+

crestem
MayanMistica spune:
Eu am 1000 de draci pentru ca un rahat de restaurant din Bucuresti si anume " La fantani " m-a taxat acum doua zile la cardul de debit .Cu alte cuvinte , pe 5 ianuarie a.c. cand am fost in Romania , m-am oprit sa mananc acolo ...am platit suma de 60 ron ( 15.80 euro) si am plecat.
Azi sa vad pe statul de la banca , ca pe data de 27 ian a.c . mi s-a oprit aceeasi suma , de catre acelasi restaurant.
Eu de pe data de 6 ian a.c. sunt in Olanda , de unde n-am plecat nicaeri ...
Maine fac reclamatie la banka , azi am vb cu managerul restaurantului si am rugat sa se reglementeze.Ca altfel iese balamuc pentru aia 15 euro.
va pup si eu

guzelnico spune:
Buna seara, fete minunate!
Iata-ma si pe mine, ciufulita, cu rimelu' scurs, cu ochii semi-rosii dar uscati, ca azi mi s-au terminat lacrimile. Sunt cam necajita ca nu s-a finalizat FIV-ul 3 (nici nu stiu daca sa-i mai zic "cel norocos"). 

Si acum detaliile:
M-am dus eu frumusel la clinica, mandra nevoie mare de productia mea de oua si surpriza: din cei 10 embrioni doar 2 au continuat sa se divida in 6 si, respectiv, 8 celule. Inainte sa ma trimita la salon, ce-i vine doctorului sa-mi mai faca o eco, sa vada cat de gros e peretele uterului. Si alta nenorocire, ca doar stiti ca astea vin in gasca: peretele s-a subtiat intre punctie si Z3 propusa pt ET. Asadar, dr a hotarat: inghetam cei 2 embrionasi si pregatim locsoru' pt luna viitoare.
Va dati seama, ca a cazut cerul pe mine, asa de tare imi pusesem speranta in acest FIV si speram sa-i fac un cadou frumos sotului de Valentine's Day. Dar n-a fost sa fie.

P.S. Mona, salveaza tu onoarea Fecioarelor.
Soricica, imi pun nadejdea si in tine ca maresti lista gravidutelor.

si felicitari pentru BOB care e bine si creste frumos