Tinere senioare cu greutate>50kg(65)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Noapte buna suratelor mele dragi si fratelui nostru Libru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Neatza fetelor,

M-am trezit devreme ca sa pregatesc cafeluta... vreau sa ma revansez pentru ca nu am reusit sa stau pe foum in cusul saptamanii asa ca azi dau eu cafeaua

Sa imi spuneti daca vreti zahar sau laptic!

nico imi pare tare rau ca ai fost nevoita sa amani embriotransferul... eu zic sa il consideram in continuare FIV-ul norocos deoarece el nu s-a incheiat inca, se va incheia abia dupa ET... nu iti dai seama ca tot un noroc a fost faptul ca nu esi pregatita de ET? hai sa vedem partea plina a paharului!

mona te felicit pentru cei patru puiuti!

soricica bravo!

-ici pentru fiecare!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata suricatelor.
In primul rand Bine ai revenit nico, am avut inima cat un purice, nu stiam ce sa fac mai ales ca nu raspundeai la mesaje. Lasa fata frumoasa, asa cum ti-au zis si fetele, e mai bine ca au descoperit inainte ca e endometrul prost. Luna viitoare o sa fie bun si mititeii de buna calitate.
Te dulce si te strang tare in brate. Sterge-ti lacrimile.
Soricuto, tin pumnii stransi-stransi. De data asta o sa fie cu ochisori.
Laura, bataita, sa ne lasi asa o saptamana cu ochii in soare??? Multam de cafeluta. Cu mult laptic.
Beatrix pe unde bantui?
Libra, nu-ti mai face mama atatea griji. Bobita e un fotbalist pe cinste, sanatos si viguros (poate e fetita ).
Mayan, ideea ar fi cam asa: cand platesti in strainatate iei nu iti iau direct banii, desi tu folosesti atunci cardul. Spre exemplu eu am card la ING si pot verifica contul acasa, apare cam asa: acum platesc, se scade suma din sold, dar apare la tranzactii in asteptare. Apoi cand suma e luata efectiv, se muta de la tranzactii in desfasurare la plati efectuate. E posibil sa nu iti fi luat banii de 2 ori dar tu stii mai bine.
Adutoooooo, pe unde balauresti, ca mi-e dor de tine. Esti suparata cumva pe mine?
Gallicuto, azi ce papa mai faci?
gravidutele Blue si pe cele 2 Luminite si pe viitoarea graviduta Adria.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna dimineata tuturor surorilor dragi si fratelui!

Cu lapte sa fie la mine, Laura.

Va multumesc inca de o mie de ori pt sustinerea morala. Ma scutur io de praful tristetii si o sa incerc sa revin iar la atitudinea optimista.

Soricica si Mona, sunt cu gandul la voi. Doamne-ajuta sa reusiti!
De Lylysor stie cineva ceva, am inteles io bine ca luni face o interventie asupra fibromului?! Doamne-ajuta sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

NICO - imi pare nespus de rau. Dar nu e chiar asa de rau daca ai 2 puiuti la frigider. Domnul sa te aiba in paza si sa te ajute sa-ti revii repede repede.

Nu am inteles de ce te muti in Ro!?!?

_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Ada29- Z29 CM, stimulare cu Vitex
Adria42- Z? CM
Amy2007- Dipherelin injectabil, laparoscopie pe 12.11.09
Ancamac- Z? CM
AniG- Z9 CM
Babyblue- Z16 CM, HSG pe 12.11.09
Beatrix69-+18
Bebenov- Z17 CM
BlueFlower-+38; DPN- 02.02.2010
Brunadria- Z27 CM
Camy1002- Z? CM
Cinezee- Z? CM
Danny1- Z34 CM, stimulare cu Vitex
Ellyshor- Z37 CM, instilatii pe 01.09.09, drilling ovarian in martie
Galliciana- Z4 CM
Guzelnico- Z18 CM, laparoscopie pe 7.11.09, FIV3-cel norocos nefinalizat
Libra-+10
Libru- S10 A
Lumy_Clt-+19
Luminita42-+5 (asteptam direct eco)
Lyly_mar- Z7 CM
Mami_vreau- Z16 CM
MayanMistica- Z14 CM
Menics- Z? CM
Micomic- Z26 CM
Mona40- Z15 CM, FIV2- cel norocos (punctie pe 28.01.10)
Simonia- Z? CM
Sorinake- Z24 CM, HSG pe 29.09.09; se pregateste de IA in feb.
Soricica- Z16; IA3-cea norocoasa pe 29&30.01.10

*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!

www.advancedfertility.com/ivfstim.htm" target="_blank">IVF (postat de Mona)

IVF Herbal Support (postat de Mona)

www.fertilitylifelines.com/resources/gonal-fmulti-dose.jsp" target="_blank">GONAL, CETROTIDE, LUVERIS (postat de Mona)

www.vitamix.ro/Suplimente-alimentare/Conditii-specifice/Vitex-Fruit.html" target="_blank">VITEX FRUIT (incercat de Ada si Ellyshor)

BILE (recom. de Sorinake, postat de AniG)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

mona

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

soricica

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

laura,multu de
fara zahar

Mergi la inceput

lylyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!

Mergi la inceput