Tinere senioare cu greutate>50kg(65)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

vine cafelutzaaaa!!!
galli noroc ca nu am pus zahar la fiert!!!
amy si galli sa stiti ca lapticul e proaspat, sper sa va placa!

amy am fost super prinsa la job... scuze... abia am reusit sa scriu cateva mesaje pe la alt topic ca mai nou m-am descoperit a fi si mutanta... nu mi-era de-ajuns ca aveam trompe ingundate, fsh mare si un singur ovar pe care sa ma bazez! acu' sa vad cand imi fac programare la un hematolog!
ami tu stii vreun hematolog bun in ploiesti?

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui Libru

Pentru celelalte fete va anuntam ca BOB are 0,33m. cred ca lungime, iar dr. sais " omuletul e bine".
Sa fiti iubite de cine va doriti si sa va ocroteasca bunul Dumnezeu!

http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0

Asa rau te-ai fastacit cand ai intrat, ca ai scris m in loc de cm. Noi am inteles ca tu esti autorul lui Bobita dar sa-l supradimensionezi chiar asa, zau. Gandeste-te si la mamica lui. Sa fiti sanatosi!
Aaaaa, si felicitari pt implicare! De la semnatura ta m-am inspirat pt listuta zilnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Nu Laura, din pacate.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Eeee, acu' ca v-am lasat cafelutza calda, ma duc si eu sa incep sa pregatesc mancarica pentru azi! In meniu este ciorbita de perisoare, ficatei de pasare la cuptor cu piure si macrou cu sos la cuptor! da' sa stiti ca sunt in zona si arunc cate un ochi pe aici...

Laura

Mergi la inceput

nu-i bai amy! vad eu la cine merg!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

amy,am gatit ieri destul.
azi termin piftia,si,poate niste gogosi

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

am mai gasit ceva interesant:
http://www.bucataras.ro/retete/3701/bomboloni-amorezate.html#comentarii

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

nico
io nu te mai dadacesc,
ti-am spus destule ieri!
sper sa fiu iertata!
stii unde ma gasesti!

Mergi la inceput

lylyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
blueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

nico
io nu te mai dadacesc,
ti-am spus destule ieri!
sper sa fiu iertata!
stii unde ma gasesti!

Dar poate ne gasim in RO, daca tot vin.

Mergi la inceput