PRIETENE FARA TITLU (59)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
Giova spune:
Diana si Razvan
!
Multa sanatate si fericire puiutilor dragi si frumosi!
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Bee spune:
Buna fetele.
LA MULTI ANI DIANA!
LA MULTI ANI RAzvan!
Va dorim tot binele din lume! Sa fiti si sanatosi si norocosi!
Noi cu treburi pe fuga. POate mai revin, diseara.
http://www.dropshots.com/dochia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marchplayer/marchplayer.jpg)
marchplayer spune:
Mai ce ocupata este toata lumea!!!
Monica ai mai vb cu Ingrid?? Ce face Diana? I-au dus tort la spital?? O mai doare piciorul sau burtica??
Eu fac gogosi. Nush daca imi vor iesi. Le-am si taiat, sunt pe masa. Le mai las putin si apoi le voi praji. Sper sa nu fie din alea gaurite la mijloc. Poate am noroc azi.
Astery voi inca va petreceti.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maraki/maraki.jpg)
maraki spune:
La multi ani Diana de Ingrid!
La multi ani Razvan de Astery!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/asteryaro/asteryaro.jpg)
asteryaro spune:
Cu mica intarziere, LA MULTI ANI DIANA
, sa cresti mare si sa fii sanatoasa
!
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/asteryaro/asteryaro.jpg)
asteryaro spune:
Buna dimineata.
MULTUMIM de urari dragelor, mi-au mers la suflet.
Am petrecut frumos.
De la 10.30 la 14.00, desi locul era inchiriat pana la 13.30 , dar... copiii s-au simtit atat de bine, incat toti au plans la plecare. Pana si frunzulita Roxana
.
Eu cred ca petrecerea a iesit bine si ca toti au fost multumiti.
Singurul necaz a fost ca Teodora, asa cum am spus, n-a participat, fiind bolnavioara, dar ne vom revansa noi cumva, dupa ce se face ea bine.
Razvan a fost foarte fericit cu atatia copii in jur, a primit cadouri frumoase, si de la copii, si de la noi.
Tortul lor NU mi-a placut deloc, a dat impresia de vechi, facut cu 2 zile inainte, nu pricep ce s-a intamplat, plus ca ornarea lui a fost un kitch.
Adultii i-am indulcit cu o prajitura de casa executata la un prieten al nostru care are si restaurant, fff buna.
Razvan vad ca incepe iar cu mucii, asta chiar ma enerveza, il tin in continuare pe Oscillo, Corizalya, Panadol/Nurofen, vit. C.
Cam asta va pot povesti acum, la prima ora, ma pun sa pun ceva poze.
Evident ca aparatul meu s-a kkt pe el , am facut niste porcarii de poze, dar astept pozele de la locul de joaca si de la ceilalti parinti.
Acestea fiind zise, va pup si va multumesc inca o data pt. urari.
Mai revin, normal .
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO
dana_ene spune:
Era musai sa intru.
Pup pe toata lumea . Imi cer mii de scuze ca nu am intrat sa urez LA MULTI ANI tuturor celor care deja au implinit 4 anisori (va vine sa credeti??? 4 ani!!!). Sa creasca mari, sanatosi si fericiti!
Petrecerea lui Razvan a fost SUPER!!!
Bravo, Cris! A iesit de nota 1000!
Frunzele mele au fost foaaaaaaaaarte fericite. Jocuri pe saturate (asa zic eu, lor nu le ajunge niciodata joaca, dupa cum bine stiti), atmosfera frumoasa, animatoare, veselie. Toti copiii niste comori!
Incerc sa descarc pozele, le voi pune si eu in drop. Razvan a fost minunat. Cris, o frumoasa.
P.S. Nu stiu cum a fost tortul, dar prajitura a fost dementiala. Chiar vroiam sa te intreb de unde ai cumparat-o.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
Ceau gagici!
CRISTINA ma bucur ca a iesit totul asa fain!
DANA
N-am apucat sa ma uit la poze,inca ...
Voiam sa va zic ca am vorbit cu Ingrid si maine le lasa acasa.Diana e ok acum,mai tuseste un pic,doar ca se tot smiorcaie ca vrea acasa,stiti genul ala "picatura chinezeasca" Ingrid va mai zice ea maine-poimaine cand intra,ce si cum,mai ales ca stand la terapie intensiva a vazut atatea ...
DANIELA intrebai de tort,iti dai seama ca nu i-au adus acolo,erau si copii cu diabet in zona de exemplu! Au contramandat si il vor comanda cand e cazul,probabil pe we ce vine ma gandesc eu.N-am mai sunat-o aseara (desi ma mancau degetele), ca ma gandeam ca ieri au inebunit-o toti cu telefoanele si vizitele - fiind ziua Dianei si chiar asa mi-a si zis Ingrid ca a fost Oricum i-am transmis azi ce aveam de transmis.
Noi aseara am fost la mami,am pus si-acolo salteaua pe jos sa se desfasoare Tudor spre distractia lui taica-meu,mai ales cand il vedea mergand cu viteza in marsarier vorba lui A si dormit vreo ora jumate pe-acolo,in schimb s-a trezit azi noapte pe la 1 plangand de abia l-am calmat.Clar numai de la dinisorii cei iesiti pe jumatate o fi fost - mi-a zis dentista azi ca il dor pana ies de tot
.
Azi am tras o tura cu Diana la Orange la prima statie.Pentru ca ninge am profitat si ne-am dus pe jos si mai ales la intoarcere ne-am distrat grozav dandu-ne pe gheatza.Erau facute derdelusuri pe traseu,plus ca mai descopeream eu zapada cu bocancii si mai cream ad-hoc unele spre fericirea Dianei.Am dus-o la mami ca asa ne-am inteles,ziua sa o las la ei si seara sa doarma acasa ca doarme mai bine.A mancat fosrte bine la ei azi,dar si aseara acasa - i-am facut sandwich cald cu sandwich-maker-ul ala pe care nu am pus mana de-un car de ani si tare i-a placut.Intre doua felii de paine am pus putin unt,o felie de sunca(bacon),cascaval,crema de branza,ketchup,o frunza de varza (ca n-aveam salata) si niste feliute de ridichi.Si ea care nu prea mananca paine a mancat un sandwish intreg,deci practic doua felii de paine! Asta si la ora 23,30
Oricum sa stiti ca se vede inca efectul Pikovitului aluia!
LILI cum e cu bebelinul si Nicolas? Abia astept sa poti baga nasul la PC sa ne povestesti si pui poze !
Mama ce as mai bea o cafeaaa si nu mai am acasa Nici macar Pepsi sau Cola n-am,merg sa vad la fratelo poate are macar niste Cola.
MONI cu www.copilasi2006.3x.ro/Diana.htm" target="_blank"> DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Denisam/Denisam.jpg)
Denisam spune:
Hello,
Chris-sa va fie de bine petrecerea!
Ingrid-astept vesti bune,bine ca si-a revenit.
Lili-da-ne si tu o veste ceva despre bb.
Daniela-f.faine pozele.
Moni-hai la o cafea
Noi simbata am mers la ski la -15C a bagat Emma al greu,iarasi de la 9.45 la 3 pm si merge deja pe partiile mari, dco tine tot asa, in 2-3 sapt e aproape de "perfect"-adica acuma incepe sa exerseze cristiane-e la acelasi nivel aproape cu fetita nasilor,care mai are la activ 1sezon juamte de ski,dar ea nu a luat lectii-pe cand Emma da si se vede ca facem si noi cu ea-la aptinaj nu stim,si neexersand extra,progresele sunt mai mici, si deci la sf. lui martie o pun la ore private complet.
Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marchplayer/marchplayer.jpg)
marchplayer spune:
Buna seara!
Eu azi am avut ceva treaba prin c-ta, copii au stat acasa cu matusa si cu tata. Saptamana trecuta am cumparat ceva de imbracat copiilor si am constatat acasa ca nu le vin unele din ele asa ca m-am dus sa le schimb. Am mai trecut si prin Sell sa mai completez proviziile ca iara ninge la noi(viscoleste)
Ma bucur tare mult ca le da drumul Dianei si lui Ingrid acasa maine. Era si cazul. Pai pacat ca n-au putut sarbatori in nici un fel.
Denisa, felicitari Emmei pentru schiat!
Monica mai ai putin si-l plasezi si pe Tudor vis-avis.
Astery ma bucur ca v-ati distrat. pacat ca n-a fost bun tortul. Mai bine il faceai tu. Eu exact asta am sa fac anul asta. Il fac eu. O fi frumos ala de cumparat dar costa nenica o gramada de bani si nici nu-i cine stie ce la gust si poftim ca n-ai mereu garantia ca-i proaspat.
Poate ne zici si noua cum se face prajitura aia sa o facem si noi sa vedem cat este de buna.
Pe mine ma cam do9are capul...n-am chef de prea multe lucruri si cu toate astea am facut niste pasta din aia de zahar sa fac niste trandafirasi. tare sunt curioasa sa vad ce iese. nasol ca n-am colorant verde(n-am gasit) sa fac niste frunzulite.
ma duc sa ma produc, sa vad ce iese.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete