PRIETENE FARA TITLU (59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Nimic nu-mi iese!!!
mai bine caut sa vad cine ne face tortul ori fac unul de care ma pricep eu....

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Daniela-dc il vrei deosebit,cauta pe cineva sa ti-l faca sau fa din inghetata,cum a fost al Emmei,tare yummi a fost..eu stiu diplomat si unul superb cu nuca si morcov-dau reteta dc il vrei si incerci inainte,dar nu prea ma pricep la ornat,desi se gasesc tot felul de chestii de pus on top-printese,lumanri,etc..

Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani

Mergi la inceput

Da-mi8 reteta Denisa. Incercam sa vedem cu este.
Pe mine ornatul ma omoara. M-am gandit sa-l ornez cu frisca. mi se pare mai simplu. pasta de zahar nu-mi iese, este lipicioasa.

Mergi la inceput

Dana-pt care vrei reteta- ala cu nuca se face deasupra cu un fel de crema/frisca- cu cream cheese philadelphia-aveti asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANIELA imi pare rau de tortul tau.Daca nu iti e urgent eventual cer niscaiva retete de la mami,dar la capitolul ornat nici ea nu e mare experta ,ea face tortul,glazura - iar la scris/impopotzonat cu frisca ma pune pe mine
DENISA felicitari Emmei,asa e bine sa schieze de mica si daca a avut profesor e si mai bine,prinde iute!

Mie imi vine efectiv sa imi iau campii Chiar a fost p-aci acum seara administratorul si l-am intrebat cati copii mai are tipa aia pocaita cu multi copii de la etajul unu,ca la cheltuieli vazuse Ghita 10 persoane.Nu ca cica-s deja 11,ca mai are un copil - deci 9 copii .Si toti sunt atata de cuminti,sau cum a precizat si administratorul bine-crescuti . Nu ca Diana pe care am rugat-o expres sa taca pana e administratorul si frate-meu aici,ca vrem sa discutam ceva.Vezi de treaba,cum sa taca? Si nu voia nici dincolo la Tv la desene,nici la PC.Ma rog,n-a facut chiar larma mare,dar tot mai bodoganea si se fatzaia,ca sa nu mai zic ca il apucase vorbitul intens chiar atunci si pe ... Tudor de abia ne mai intelegeam.Ma rog,au plecat dar dupa aia iar a reusit Diana sa ma scoata din sarite,ca nu asculta si intruna trebuie sa comenteze ea si sa raspunda inapoi Oare sa fie copiii atat de cuminti si din cauza ca din 9 copii,doar doua-s fete? Dar e clar si ca ale noastre-s rasfatate cat cuprinde Mami chiar zicea ieri ca a sperat ca pe cum creste se mai cuminteste Diana,dar vede ca nu e asa.Pai sa o fi vazut nene ce mai dansa din buric ieri la mami si se lasa pe spate si mai si scutura din solduri ca tzigancile I-am si scos ochii lui mami ca la noi n-avea unde vedea asa ceva,eventual pe la telenovelele ei sau la posturile de muzica asa zis populara mai is kitch-oase d-alea ce danseaza asa .Mami cica sa o duc la dansuri

MONI cu www.copilasi2006.3x.ro/Diana.htm" target="_blank"> DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Neata

Am uitat sa-mi fac cafea. ma gandeam sa va invit la una si cand colo eu n-am baut.
Mai fetelor, nu ma intelegeti gresit...stiu sa fac tort dar mi-as fi dorit sa pot face unul fenomenal/bestial/nemaivazut/nemaiauzit. Se pare ca nu este cazul meu. Artistul din mine este prea fara talent. ma gandeam chiar sa fac niste cursuri dar nu stiu daca exista asa ceva pe aici. pe mine m-ar interesa exclusiv tehnici de decorare.
La noi pe aici fu ger azinoapte. N-a nins asa cum anunta pe la tv-sau o fi nins prin zona. pe strada mea tot zapada aia veche si topita si inghetata la loc si murdara.
Denisa, da, se gaseste branza Phili aici.
Monica, pai fata draga, copii aia crezi ca sta masa cu camera de filmat dupa ei si ii pune sa faca toate prostioarele si bat din palme?? Crezi ca alearga cineva cu castronul dupa ei?? Crezi ca au mai mult de 3-4 jucarii de fiecare? Nu prera au timp parintii sa-i alinte si sa-i rasfete, nu le prisoseste mancarea si in nici un caz nu le dau de ales. De dulciuri nici nu se pune problema ca s-ar rasfata zilnic cu ele. Asa ca...asta-i diferenta. Plus ca de mici sunt dusi la biserica cu regularitate(or invata si de acolo ceva lucruri bune) Noi daca nu frecventam nu avem de unde sa stim.
Asa deci: Diana a invatat ceva dansuri noi. Spune-i si tu mamei tale sa nu se mai uite la telenovede de fata cu ea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
In primul rand, vreau sa-i urez LA MULTI ANI FRUMOSULUI RAZVAN!! MULTA SANATATE, NOROC SI FERICIRE ITI DORESC!!

Apoi, sa va multumesc la toate pentru urari si gandurile bune. Ne-a dat azi drumul acasa, cu conditia sa revenim la spital pentru inca doua zile din 12 in 12 ore pt antibiotice si aerosoli.
Diana mai tuseste, dar nu are accesele alea.
Povestesc pe scurt: ea a luat antibiotic de luni, facea febra mereu, joi a dormit toata ziua, era obosita, se trezea doar pt ceai, stiam ca e un semn de boala la plamani si am hotarat s-o duc a doua zi la spital. Dar noaptea, s-a agravat, a inceput sa aiba accese violente de tuse, respiratie rapida si febra ce nu-i scadea cu novocalmin. Imediat am imbracat-o si la spital cu ea, acolo i-au dat antitermice intravenos si au internat-o. I-au facut radiografie, plamanul era infiltrat, de fapt ambii plamani, au explicat ca sunt "plete de calugar", adica asa aratau pe poza. Au perfuzat-o, nu dorea decat apa, mancare nu (primea glucoza), ma rog, pe la ora 17 vineri a inceput calvarul, tusea groaznic, se ineca, nu primea aer, s-au speriat medicii si pendulau pe coridoare dupa pufuri si solutii de aerosoli, apoi i-au gasit o solutie ce o primisera din America, nu se gaseste aici si avau putine flacoane, i-au dat si s-a oprit. Au aranjat urgent s-o mute la Terapie intensiva, si acolo am ramas pana azi. Antibioticul C-fort doare cumplit si pe vena, arde, doar daca o dizolvi in solutie mai multa nu se simte asa. Prima doza s-au grabit sa i-o dea putin dizolvata, a urlat infiorator, cu restul n-am avut probleme.
A doua zi a inceput sa se planga de dureri de burta si picior drept, pe partea cu apendicele, nu-l putea indoi, fugi la chirurgie cu ea unde a suferit un tuseu rectal...sinistru ce a plans. Iar radiografie, eco..totul in regula, i-au facut o mini-clisma si a scapat de dureri. Si acum, merge in zig-zag....e foarte slabita, dar daca tot asa o tine atunci ma ingrijorez. Are picioarele ca un nou-nascut.
Noaptea de duminica a murit o fetita de 4 luni in camera invecinata, nu pot sa va descriu, mi s-a ridicat parul pe ceafa cand am auzit-o pe mama..apoi a lesinat tatal
De ziua ei au fost multi in vizita, i-am rugat sa stea acasa, ea plangea cand ii vedea, ca ei pleaca, iar ea ramane, uf.
Ei bine, cam atat.
Denisa, mii de multumiri, ieri am citit la spital cartile cu Dora si Diego, a lipit abtibildurile, deci am avut ocupatie. Nasol ca are flexul in stanga...si ea e stangace, dar a colorat in ciuda acestui fapt.
Daniela, acum stiu cam cum a fost cu Ioana, dar acasa n-as fi vrut sa plec si de fapt, nici nu m-ar fi lasat dupa cat de urata a fost boala si ce evolutie rapida a avut. Trei medici zburataceau pe acolo, tot incercau tratamente si nada de nada, pana la miraculosul medicament din America, sa le dea Dumnezeu sanatate americanilor!
Pe restul va pup, mersi lui Moni ca a sunat si v-a tinut la curent cu starea Dianei, multumesc si fetelor de la spiridusi, Ioana pentru urari.
Maine e ziua sotului meu si a finutei mele, Monica, eu ii tin ziua sotului si a Dianei sambata, am contramandat tortul si l-am lasat pe sambata asta. Asa ca maine merg doar la finuta mea.
Am zis ca e putin si am scris mesajul kilometric. Na, ca sa aveti ce citi.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Buna si de la mine pe ziua de azi.
INGRID bine ca a trecut si sunteti acasa,asta e important.Acum sa te ti cand o sa mergeti la tratament in spital,ca nu prea cred sa ii convina Dianei sa bage fie si doar vizite acolo
DANIELA lasa-l incolo de ornamentat ,important e sa fie bun tortul! Cel putin eu intotdeauna am fost de principiul ca ceea ce conteaza in general e marfa nu ambalajul
Referitor la copiii aia,ai dreptate,totusi cel mai mult conteaza numarul lor si faptul ca n-au asa posibilitati.Ca asa si prietena-mea e baptista si fetele ei sunt relativ cuminti, dar nu chiar usa de biserica nici acum la 7-8 ani.Iar cand erau mici si ele mai faceau show-uri evident.Si cum au si ele doua randuri de bunici si asta conteaza la capitolul rasfat.Iar daca mai punem si o personalitate d-asta voluntara ... explicatia e clara .
Si totusi tot incerc sa imi imaginez cum e intr-o asa familie,mama sta cu ei acasa,dar totusi sunt 9 (noua) copii si cu diferenta minima intre ei - cel mai mare cred ca are cca 6-7 ani doar.Hai ca pe aia mari ii mai poti educa sa fie "bine crescuti",dar cum o fi reusit cu aia mici ??? Cata rabdare are femeia aia? Pai intre fetele prietenei mele e mai putin de un an si a fost jale pana au implinit cca 3-4 ani si s-a putut intelege cat de cat cu ele! Pai si azi m-a enervat Diana in asa hal ca imi vine sa ma duc la usa la vecina aia si sa ii cer sa imi dea ceva lectii de crescut copii cumniti

Ma rog,hai sa va zic mai bine de Tudor si noua lui performanta: aseara deja numai ce il vad ... in patru labe balanganindu-se inainte si inapoi Am un film si cu Diana,care incepuse sa faca asa dar abia la 6 luni jumate,deci frate-su iar i-a luat-o inainte cu o luna si in privinta asta (BEE) Iar cu cei doi dintisori de jos i-a luat-o inainte cu cca 2 luni.In privinta vorbitului sunt la o oarecare egalitate,ca am depistat in arhiva ca si Diana zicea la 5 luni jumate BABA si un precursor de MMAMMA ,el e cu BABA,DADA,TATA ... dar de vreo doua zile se mai si mmmammaie p-aci asa ca cine stie,poate reuseste sa zica si MAMA in curand.
Motor ma asteptam sa fie inaintea ei ca e mai fortos si baiat,dar la vorbit nu ma gandeam ca o fi si el asa ... acum nu mi se mai pare ciudata nepotica ce striga de zor TATA la 5 luni jumate ,acum doua luni mi s-a parut ca e precoce ea,dar se pare ca asa-s toti bebeii in vremurile astea.
BRANDUSA ziceai ca Tavi se ridica in fund din plan inclinat,sa stii ca Tudor nu o face - el doar se taraie sa se lase in jos si atat! Exact asa am citit in arhiva ca facea si Diana,deci cred ca n-am de ce sa ma agit ,se pare ca lor numa' chiar tavaleala le place
Am pus aici un film cu "catelusul":
http://www.dropshots.com/MONICA2010
Poate reusesc sa il filmez odata si cand sta in pozitia asta si apuca jucaria cu gura,fix ca un catelus

MONI cu www.copilasi2006.3x.ro/Diana.htm" target="_blank"> DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Ingrid-sanatate multa si sper sa isi revian compelt pina sambata ca sa se bucure din plin-ma bucur ca ii place Dora,dc mai vrei,tell me
Daniela-azi nu am timp sa scriu reteta,dc e ok o pun maine de dimi ca sa o testezi,treb sa plec in 3h de aici cu A la medic si apoi are si lectie si fizio si deci sunt plina,scuze
Nu stiu cand mai intru ca am un program infernal si vreau ca dupa 11 febr A sa inceapa sa faca lectii si 3 dimineti pe saptamina cate 2h, si seara 1,5h..ieri si azi de dimi a strigat-o pe sora-sa,plus ca asculta mult mai mult si eu simt ca acuma trebuie sa il "push" la maxim..
Dc va zic ca m-am dus azi la gradi si am "parat-o" pe Emma la profe ca de 2 seri,strict in jurul orei de culcare nu e cuminte si le-am zis ca dc nu asculta de prima data sa o puna in time out..c emama rea sunt, nu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Denisam
Dc va zic ca m-am dus azi la gradi si am "parat-o" pe Emma la profe ca de 2 seri,strict in jurul orei de culcare nu e cuminte si le-am zis ca dc nu asculta de prima data sa o puna in time out..c emama rea sunt, nu

Ei si eu ce sa fac sa merg si io la gradinita Dianei sa le zic alora ca Diana la ora 1 azi-noapte nu dormea inca?

Mergi la inceput