PRIETENE FARA TITLU (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Eu nu ma pot uita la filme Monica daca ai mei copii nu dorm ca ma tot intrerup si nu mai inteleg nimic si ma enervez pe ei degeaba. Eu vad ori filme de noapte, adica dupa ora 23, ori imi trag filme/seriale de pe DC si ma uit ori cand baga ei somnul de pranz ori noaptea.
La ora asta nici atat nu ma pot uita ca in curand ii bag la spalat/schimbat/ facut ordine dupa joaca lor/facut lapte/stat cu ei/citit povesti/ . daca dau drumu la tv imediat ne amintim de desene.
Mi-am dat seama ca n-am bagat nici o poza cu zapada noastra fabuloasa asa ca am remediat acum sa vezi ce zapada am avut. MINUNATA!

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANIELA daaa am vazut ce faain de voi!
Eu mai puteam sa ma uit si cu Diana,ca ori o lasam la PC ori la TV din dormitor la ceva desene animate pe DVD Iar pe Tudor in caz extrem il atasez la
Am fugit pe canapea ca incepe filmul!

MONI cu www.copilasi2006.3x.ro/Diana.htm" target="_blank"> DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Daca The Princes and the Frog este dublat in romana, cand o sa vina in cinematografe o voi duce pe Ioana in premiera la film Cred ca i-ar placea.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DIANA!!! SA FII SANATOASA MITITICA DRAGA SI SCUMPA!!

LA MULTI ANI RAZVAN! SA CRESTI MARE SI SA FII FERICIT!

Ingrid, Astery sa va traiasca dragii copilasi!
Diana sa te faci repejor bine si sa vii acasa sa-ti faca mami o mega petrecere. Oricum cred ca ai sa primesti un cadou super si o sa ai si un tort minunat chiar daca esti in spital.
Astery sa aveti o petrecere reusita.

Eu am incercat sa beau cafea fara sa fumez. Ma simt ca si drogata, nu cred ca-mi place asa de tare aceasta licoare. parca era mai bine fara ea, si asta nu findca ma face sa vreau sa fumez.
Cafeaua fiind bauta ma duc sa dau copiilor de mancare, au baut deja nesquic cu lapte.
Cred ca va trebui sa-mi fac si eu alt cont pe drop dar am cam uitat cum se face

Mergi la inceput

Haide, nu mai apare nimeni la cafea??

Eu am pus la dezghetat niste pulpe de pui. le voi baga la cuptor si voi face o garnitura de piure de cartofi pentru pranz. Pe seara le voi face gogosi.

Va vorbesc de mancare ca ma tot gandesc ce sa pregatesc pentru ziua Ioanei. Eu m-am cam saturat de meniul cu pizza(si mai ales de pizza aia comandata) Este ieftin si practic dar puncte la alte aspecte nu prea are. Poate aveti ceva idei sa ma ajutati si pe mine.

La noi se topeste zapada la greu...este oribil. Am inteles ca va si ploua azi. Poate mai apucam sa ne tragem un pic cu sania macar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Hola,
FELICITARI LILIANA !! BINE AI VENIT COSMIN !!!
LA MULTI ANI DIANA !!! Papusa mica sa te faci repede bine si sa vii acasa . Pupici de la noi

LA MULTI ANI RAZVAN !!!

Noi suntem bine cu programul obisnuit . Clara e bine , de vreo 10 zile fara urme de SN , cum mai mereu e la gradi . Asta zic eu ca se datoreaza sucului proaspat stors de mandarine pe care il bea zilnic . Ca saptamana trecuta am primit ...vreo 3 lazi mari (cam 70 -80 kg ) de mandarine . Asa ca execut in fiecare zii cam 1 l de suc ca altfel nici o sansa sa papam atatea . Oricum e sanatos si plin de vitamine , dar cred ca partea proasta pt Clara e ca un pic ii infloreste dermatita , dar ii mai dau o sapt si pe urma ii fac pauza .
Am facut si gem de mandarine saptamana asta , n-am facut in viata mea vreun gem . A iesit ok , asa ca am sa mai repet odata saptaman asta .
Saptamana asta m-am innoit cu un expreso de cafea si un microunde . Asa ca dau o cafea buna . Si microundele e al treilea . De data asta l-am luat de firma , ca m-am saturat tot la 2 ani sa il schimb .
Apropo de cafea , Daniela si sotul meu meu de vreo 15 ani s-a lasat de cafea si tigara , si tot de asta ii frica sa se apuce sa reia cafeaua . Ca sa nu il ia pofta sa fumeze . Eu am vrut ieri sa-i iau cafea fara cofeina , dar zica ca se mai gandeste . vai si ce buna ii cafeaua , hm eu beau cate 2 pe zii
Moni tu incepi sa te stresezi de pe acum pt ce servici o sa incepi sa cauti peste un an ?? Fata stai si bucura-te las ca ai timp sa te stresezi , si clar ca o sa gasesti eu nu am nici un dubiu .
Azi dimineata Clara in pat imi spunea ca ea nu vrea ca eu sa imbatranesc , si nici tati si nici Cristi . Zic las ca mai este mult pana atunci .
Acum vreao 2 saptamani intra Clara sa faca pipi cand facea taica-su dus , si ii zice : vezi ca ti se vede aia . De obicei se fereste Nicu se intoarce cand mai intra ea asa rapid in baie, dar acum chiar nu apucase .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Buna fetele!
LA MULTI ANI DIANA ! LA MULTI ANI RAZVAN!

AMAMARIA i-am povestit si lui Ghita de Clara si aia care i se vedea lui Nicu
CRISTINA sper sa petreceti fain astazi!
DANIELA pacat ca se topeste zapada la voi! Io habar nu am ce sa fac de macare azi ,deocamdata mananc dovlecei pane si paine cu ou (facute de husband ca io am dormiiit)Nici n-am scos nimic de la congelator,dar nu conteaza ca oricum Diana e la mami,diseara mergem si noi pana acolo dupa ea si in plus mai am ceva ramasite de mancare de ieri-alaltaieri. Ca tot zicea BRANDUSA de maica-sa cu critica ... sa o vedeti pe a mea :cum poti sa sta in pat pana la ora asta,aaa da ca doar stai toata noaptea la PC/TV/citit (dupa caz),cum sa nu faci duminica mancare,sau cum sa faci mancarea x,y,z - adica nu traditionala supa/ciorba si felul doi carne cu cartofi/orez , de ce strici banii pe ziare/reviste/jucarii,cum speli la ora asta,de ce o imbrac pe Diana in geaca bleumarin,sau in "rochii de nemtzoaice" (daca s-ar putea numai in roz si rosu sa fie ) si toot asa
Azi a fost cu Diana la catedrala la subsol unde au slujba pentru copii si mi-a scos ochii ca noi nu am dus-o niciodata ,ca cica erau o gramada si cu bebe in carucioare su port-bebe.Macar acum s-a lamurit cum de verisoara aia bisericoasa din Oradea mergea cu bebelina la biserica de cand avea numai o luna doua - ce ne mai minunam noi de asta! Cica e cald si bine acolo.

Am vorbit si cu Ingrid,Diana dormea,dar saraca tot plange ca vrea acasa .Inca se mai plange uneori de burtica si de picioare.In plus iar mai tusete putin.Nu stie daca o lasa maine acas,ca inca ii da tratament si cu aerosoli pentru laringita - ceea ce Ingrid zice ca nu prea crede ca are asa ceva.

DANIELA mi-am amintit: Deea nu mai face pe torturi figurine comestibile,mai nou le face din fimo (din care facea bijuteriile) ca e mult mai usor si ies mai faine,plus ca se pot pastra dupa aia ca amintire.

MONI cu www.copilasi2006.3x.ro/Diana.htm" target="_blank"> DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

Mergi la inceput

Ana, de 15 ani s-a lasat de fumat sotul tau??? Si tot ii mai este teama ca se va reapuca???? Aoleu! Asa de grav este? Eu ma gandeam ca daca trec deja vreo cateva luni voi fi vindecata pe veci!
Ce de mandarine aveti! Super bun sucul de fructe natural. Si noi facem la 2-3 zile, alternam sucul cu consaumul fructului integral. Cel mai mult le place sucul in care le storc si rodie(oare pentru ca este rosu?)
Copii mei nu l-au vazut niciodata dezbracat pe tatal lor(adica fara boxeri), de cate ori merge la wc ori dus inchide usa. Este ciudat?? Nici eu nu l-am vazut pe tatal meu si ma bucur! Oricum cred ca este vorba de mentalitate sau de educatie.
Eu tot cred ca sta aiurea in spital Ingrid cu Diana.Nici eu nu cred ca are laringita. Mult mai bine i-ar fi fost acasa(cred ca Ingrid s-a speriat cu gripa asta porcina). Normal ca mai tuseste, crede ca-i trece in 2-3 zile tusea??? Lasa ca-i trece si vine repede acasa. Pacat ca a trebuit sa treaca prin toate astea.
Pai chiar asa Monico, de ce nu faci mancare pana la ora asta?!!!
Cred ca sunt super figurinele din fimo! Le are pe undeva ca as vrea sa vad si eu!
O mai fi suparata pe mine?? Am fost rea atunci cu ea! Nici nu stiu de ce m-am comportat asa ca eu nu sunt asa de obicei. Si macar de ma luam si eu de cineva care ar fi meritat dar de Deea?? Pacat!
Stupid!

Mergi la inceput

DANIELA pai Ingrid nu are acasa aparat de aerosoli si aia inca ii mai fac tratament cu asa ceva acolo.Plus ca in starea in care era Diana,zicea ca nu pleaca cu ea din spital nici daca o alunga aia.Pai cu o zi inainte de a se interna cu ea,toata ziua a zacut in pat,era somnolenta si tusea incontinuu ...
O sa o intreb pe Deea daca are pe undeva poze cu decoratiunile,ca in blog a pus doar bijuteriile in general.Acum vad ca deja a inceput munca si la martisoare.De suparata banuiesc ca i-o mai fi scazut din intensitate de-atunci dar probabil nu de tot.Presupun ca la cat munceste nu mai are timp sa se gandeasca la din astea ... toata saptamana da-i si munceste,iar in fiecare we plecata pe la targuri ,nu cred ca e deloc prea usor .
Mai dar chiar ma gandeam cand am vazut ultimele poze puse de ea,ca si Daria ei tot cu fetele alea mari din vecini e,ca Ioana ta! Nu mai zic ca amandoua si Ioana si Daria s-au nascut cu o minune de claie de par ... alta asemanare!
La capitolul mancare am scos niste carne de porc din congelator sa bag o friptura diseara,plus ca a si curatat sotul cartofii,am si salata verde sa fac,asa ca nu murim de foame .Si mai am ceva supa de cartofi pana atunci,plus ca precis mancam si la mami daca mergem incolo.

V-am zis ca de cateva zile Tudor pe langa DADA si BABA zice si TATA? Un TATA asa cu vocalize inalte,mai cu voce matzaita de fetitza Doar ca nu am reusit nicicum sa il imortalizez: cum vede aparatul,cum trece din TATA la DADA sau tace.Cum il opresc ,incepe iar cu TATA Mor de ciuda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Dragi mamici (si de ce nu tatici!)
cu pasi haihui pe aici

incerc sa va mobilizez si pe voi sa va incununati sufletul cu o fapta buna...iaca:

....haideti

pic cu pic strangem oceanul in maini si daruim mai departe copilashilor care sunt in suferinta

haideti, sa trecem pe aici, sa ne informam, sa nu mai stam cu mana in san...ca nu vine nimeni la usa sa ne intrebe daca ne doare ceva

DA!! NE DOAREEEEEEEEEE
...acest sistem sanitar care este intr-o mare nevoie de AJUTOR si de care mai devreme sau mai tarziu ne vom lovi si noi, fiecare dintre noi sub o forma sau alta...mai mult sau mai putin direct!!!!

http://www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.html

haideti aici, sa sprijinim impreuna, fiecare cum poate si cum are disponibilitate:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput