Vesnica pomenire marturisitorului Ioan Ianolide

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
Nu-mi fac iluzii despre receptivitatea oamenilor. Multi ma vor calomnia si ma vor uri pentru ca dezvalui aceste secrete. Dar cine are ochi de vazut, poate observa in lumea larga procesul reeducarii si restructurarii materialist-didactice, atee, imorale, decadente si respingatoare”.

Curat sfant domnu' Sfant! .

Unde deschizi pe site-urile astea de legionari, dai peste povestea cu streptomicina. Tz, tz, tz, cata omenie, domle...
Vreau sa traiesc si eu ziua in care o sa vad ca un "sfant" dintr-asta a spus ca miscarea legionara a fost cel mai mare r---t din istoria Romaniei si ca o sa regrete o vesnicie aderarea lui la acest r---t.
Of, of, ce se mai joaca unii cu mintile altora si cum altii inghit toate momelile!

Prevad viata lunga topicului . Sa vezi cand or aparea cei 3 C(redinciosi) .
Xeno, eu o sa lipsesc vreo 10 zile, spune tu te rog si ce stii ca as fi spus eu! :)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorothee spune:

nici nu stiu daca fac bine ca-mi pierd timpul adresandu-ma lui xenocid & co, totusi risc si ii invit sa comenteze randurile citate din cartea lui Ioan Ianolide.

bineinteles ca pt a face aceasta e nevoie in primul rand de bun simt, corectitudine si buna credinta.

va ascultam domnilor, aveti ocazia sa spuneti si altceva in afara de atacuri gratuite atee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorothee

draga Maria, cand deschizi un subiect la Sufletul Credintei trebuie sa te astepti mai intai la atacuri din partea ateilor sau necrestinilor. din aceasta pricina trebuie sa vii cu lectiile foooarte bine facute. pana sa vina vre-un crestin sa discute ceva despre subiectul tau s-ar putea ca el sa fie murdarit cu tot felul de mizerii.

scuze de off-topic, dar denizel nu e nici atee nici necrestina.
a declarat credinta sa in Isus si iubirea sa pt. Isus. Credeam ca asta defineste un crestin.

Mergi la inceput

gaba-rema, nu stiu ce o fi declarat denitzel si in ce crede ea (si dracii spun multe si cred si ei multe...), dar daca afirma: Hai sa o lasam moarta, pana cand nu incep sa fluier in biserica

mai degraba te gandesti ca face parte din vre-o secta ai caror membri fluiera si cine ce mai fac in biserica.

gabi, ce parere ai despre citatul din carte?

Mergi la inceput

Gabi, mai nou, sa fii crestin inseamna sa bocesti cu 7 randuri de lacrimi pe mormintele legionarilor.

P.S. Te rog frumos, nu-ti aprinde paie in cap pt. mine!

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

denitzel, ai bunul simt sa comentezi citatul din carte inainte de a te indeparta prea mult de subiect?

Mergi la inceput

Citat:

gaba-rema, nu stiu ce o fi declarat denitzel si in ce crede ea (si dracii spun multe si cred si ei multe...), dar daca afirma: Hai sa o lasam moarta, pana cand nu incep sa fluier in biserica

mai degraba te gandesti ca face parte din vre-o secta ai caror membri fluiera si cine ce mai fac in biserica.

Iata ce inseamna sa citesti Razboiintrucuvant!
Eheee, e nacajita lumea, maica .

Dorothee, mai sus de avertismentul rosu means ban! :))

Mergi la inceput

Citat:

denitzel, ai bunul simt sa comentezi citatul din carte inainte de a te indeparta prea mult de subiect?

Pentru mine, e lipsa de bun simt sa comentez ce spun legionarii nedezisi. Sorry. Du-te cu camasa la alta poarta.

Mergi la inceput

abia de atunci in colo ar putea incepe dialogul, pana aici am auzit numai baliverne sectare.

Mergi la inceput

Citat:

abia de atunci in colo ar putea incepe dialogul, pana aici am auzit numai baliverne sectare.

Gata, nu mai am vreme sa ma con versez cu rosu avertizatii. Ramai cu Xeno!

Mergi la inceput