cu copilasii la mare!
Raspunsuri - Pagina 2
inbox spune:
Si eu am fost cu fata cand avea 8,5 luni...si a fost ultimul concediu linistit :), o obosea marea rapid, dormea dusa, i-au prins foarte bine aerosolii!
Deci, am tinut cont de parerea pediatrei si nu am mers in sezon, din doua motive: aglomeratie si caldura maaare.
Masurile luate crema protectoare cu FP +50, umbrela de soare, cap acoperit si avea niste camasute din bumbac si pantalonasi subtiri dar care ii acopereau mainile si picioarele...mi-a fost cam frica fiindca fi-mea e blonda si are o piele foarte sensibila. A fost totul ok, am stat la o vila inchiriata de gasca noastra ( toti cu copii)!
"Un parinte nu este cineva pe care sa tesprijini, ci cineva care te scapa de tendinta de a te sprijini !"
roli25 spune:
Nu e devreme. Eu i-am dus la 3 luni pe cel mare si la 5 luni pe cel mic. Nu ii duc in plin sezon. Mergem in iunie si septembrie, cand soarele nu e asa puternic si nu te sufoci la ora 10 dimineata.
Neaparat crema 50+, un tricou si o palariuta. E binevenita si umbrela, numai ca la 10 luni va fi greu sa o tii sub umbrela.
Noi cand i-am dus asa micuti la mare, inca stateau in carucior si caruciorul statea sub umbrela.
Si, neaparat sa respecti orele "bune" de stat pe plaja (dimineata pana la 11-12 maxim, seara dupa 5)
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
patrisuca spune:
multumesc fetelor ca mi-ati impartasit din experienta voastra. chiar stateam putin pe ganduri..e primul an cand nu vom fi singuri in concediu:)
ank999 spune:
Theo voi va spalati pe maini/fata cu apa plata? Biberoanele la fel? Sincer eu una nu imi permit.
Si in primele zile la Constanta mereu am probleme cu stomacul din cauza apei care se foloseste si la gatit.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
theo_2004 spune:
Anca nu inteleg: ai carat apa de la robinet? pentru spalat in primele zile. si ultimele zile cu ce ai spalat ... diverse?
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
danangie spune:
Anul trecut cand am fost la mare cu Alessio avea 1 an si 2 sapt.A fost mirific. Marea l-a schimbat complet. Deci, in primul si-n primul rand palarie si crema de soare. Pana la 10,00 - 10,30 pe plaja. Pe urma dupa ora 16,30. Cum ziceau si fetele crema cu protectia cea mai mare. Sa incepi sa o dai cu juma de ora inainte sa pleci de acasa pe plaja. Si pe urma, repeti la anumite intervale. Eu pe Alessio nu-l tineam sub umbrela.O data ce avea palariuta era totul ok. Dat fiind ca Alessio are pielea ca tatal...adica maslinie....cu crema pe el....nu s-a ars niciodata chiar daca nu statea sub umbrela.Pe urma...e imposibil sa tii un copil asa vioi sub umbrela . Si un lucru foarte important sa-i dea sa bea apa periodic. Ca ei chiar daca nu cer apa...se pot dezhidrata. Si Alessio intra in apa numai dupa-amiaza ca atunci apa era calda de la soarele torid al amiezei....Distractie placuta d epe acum!!
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
A doua minune din viata mea: MATTIA GABRIEL! (21/10/2009)
RODY77 spune:
Anul trecut am fost la mare cu baietelul de 7 luni. Am luat crema cu protectie solara mare dar de la prima aplicare i-au aparut brobonele pe tot corpul...so,am renuntat la crema. Oricum a fost protejat de umbrela.Am iesit numai dimineata si seara iar apa marii ia placut si a fost placut.