cu copilasii la mare!
vara asta vrem sa mergem la mare bineinteles cu fetita. pe atunci va avea in jur de 10 luni. ce masuri de protectie trebuie sa iau? cum sa o tin pe plaja si cat? sub umbrela la umbra? nu e prea micuta pt mare nu?
Raspunsuri
Tala spune:
Citat: |
citat din mesajul lui patrisuca vara asta vrem sa mergem la mare bineinteles cu fetita. pe atunci va avea in jur de 10 luni. ce masuri de protectie trebuie sa iau? cum sa o tin pe plaja si cat? sub umbrela la umbra? nu e prea micuta pt mare nu? |
da' te gandesti din timp la toate, nu gluma
mie mi-au inghetat picioarele in conditiile in care am centrala aproape la maxim si ma pui sa ma gandesc la apa....
on topic:
nu e prea micuta
sub umbrela
cu creme de protectie (cu factor mare 50+, cat mai mare)
pana in 10 si dupa 18 (ore in zi)
mamica de sef mic (08.09.2006)
Bucurie!
patrisuca spune:
:)) da ne gandim sa ne luam din timp bilete! iar cu frigul de afara tanjim la caldura verii. nu stii cum e? vara te gandesti la iarna si iarna la vara. mersi frumos
adra_bell spune:
Nu e prea devreme, noi am fost cu copilul cand avea 9 luni. Palariuta, crema de protectie, umbrela si la orele indicate si ne-am intors cu ea la fel de alba. E drept ca am stat cateva zile
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva
secolul XX la subiectiv
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
creem spune:
ce incitant subiect pe vremea asta friguroasa
Eu stau la mare, si am dus-o pe fi-mea de la 8 luni foarte des. Dar asa cum au zis si fetele, pana in ora 11 max (cand nu e foarte cald) si dupa amiaza de pe la ora 5 pana...seara
Umbrela obligatoriu, jucarii, piscinuta ca sa aiba apa incalzita (Sofia initial s-a si speriat de valuri si doar in piscinuta statea in apa). Obligatoriu crema cu factor mare, noi am folosit Uriage si Avene 50 +.
Abia astept vara!
Va dorim vacanta placuta!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC
alex_andra spune:
Noi am fost cu eva la mare de cand avea 4 luni. Crema de protectie 50+. la umbra. Eu iti sugerez sa mergi cu fetita la mare mai sprea sfarsitul verii, ca sa nu fie nici soarele prea arzator si sa fie si apa calda. Daca mergi cu ea in iunie, apa inca este rece din iarna/ primavara. Dar daca mergi pe la sf lui august / septembrie , apa e perfecta.
Si bineinteles, daca va permiteti financiar , v-as sugera sa mergeti in afara tarii. La noi e prea multa mizerie. Noi anul asta vrem sa mergem in grecia. Anul trecut am fost in bulgaria si la noi in tara. Nu mai are rost sa-ti spun ca la bulgari e mult mai civilizat si curat, nu?
Andra, mami de leoaica Eva
theo_2004 spune:
Noi l-am dus la marea noastra la 6 luni si jum (iunie), apoi in iulie si 10 luni le-a sarbatorit in spania, barcelona, tot pe plaja.
Nu l-am aruncat in valuri si nici nu l-am prajit la soare; ne-am jucat si la soare, am facut si baie ... in mare.
Totul a fost ok: lapte de la san, fructe proaspete, iaurt si borcanase! nu mancare de restaurant.
nu va stresati, fiti naturali si copilul va fi la fel!
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
crissandrada spune:
Si noi am fost prima data la 6 luni. Era alimentata la san si ii mai dadeam fructe la borcanase. Cu palariuta si eventual un body , cu crema potrivita, sub umbrela. Pe plaja stateam de dimineata de la 7 pana la 10 si dupa amiaza de la 17 pana seara. A fost foarte bine, fara probleme.
Criss de Alessia si Andrada
ank999 spune:
Si noi am fost la mare inca de la 8 luni. In plus fata de ce au zis fetele eu am luat cateva bidoane de apa de acasa pt spalat biberoane+ maini - ca le duce in gura si apa de Constanta chiar si mie imi face rau in primele zile.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
theo_2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ank999 Si noi am fost la mare inca de la 8 luni. In plus fata de ce au zis fetele eu am luat cateva bidoane de apa de acasa pt spalat biberoane+ maini - ca le duce in gura si apa de Constanta chiar si mie imi face rau in primele zile. Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze, |
Apa n-am carat niciodata dupa mine in concediu!
Nu se putea cumpara din Constanta apa plata?
mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
anya spune:
La 5 luni la marea noastra, la 11 luni in Turcia - mancare de la restaurant (adecvata varstei si pasata). Lapte praf, apa plata de la ei. Crema cu factor 20 si nu stateam la soare la pranz.