Tinere senioare cu greutate>50kg(64)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Luminita NL felicitari pentru bebeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Gagici, tocmai am vazut "It's complicated"
Wowwwwwwww....mi-a placut la nebunie!
E o comedie cu Meryl Streep si Alec Baldwin. V-o recomand cu caldura! Floricica albastrea tie in primul rand ca sa-ti mai alunge gandurile nastrusnice care nu-ti dau pace Stii ce ma gandesc...ia nu te mai lupta cu ele asa...si da-le frau liber ca mai degraba de atata impotrivire te napadesc mai rau. Asa, elibereaza-te o data

Va pupic dulce pe toate si va multumesc ca va ganditi la aspectele pozitive ale situatiei mele....dar nu stiu ce sa zic. Nu am simptome deloc. Sanii nu ma dor, greata nu am....poate doar un pic de foame si somn....dar astea sunt relative...pot fi si de la stres sau oboseala sau pur si simplu pt ca mi le inchipui eu.

Oricum, dc pana vineri nu-mi vine fac un test si dc iese negativ iau Utro ca nu se poate sa ajunga la 40-50 de zile menstra mea....nu acum cand trebuie sa fiu echilibrata pt drilling. Vai mamicutza mea

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Ellyshor tin pumnii sa fie cu okisori

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...

http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrix69

Luminita42, cred ca vorbitul la nesfarsit despre bani este unul din fenomenele nationale caracteristice. Ca si obsesia de a fi cat mai asigurat, etc. Sunt multe cartile scrise despre Olnda si olandezi de catre alte natii, iti recomand sa citesti "The Unduchables", vei gasi si multe raspunsuri. Intr-adevar, vorbeam la modul general.

Am inteles. Numai generalitati. Atunci io nu ma mai bag , ca pe mine generalitatile nu prea ma atrag. Cum zise si Lumi poti polemiza la nesfarsit pe chestiuni generale.
E bine sa luam ce este bun de la fiecare natie si sa ne amuzam daca ceva e exagerat, dar fara prea multa patima. Toate natiile sunt demne -in egala masura- si de critica si de lauda!
O sa citesc si cartea despre care vorbesti, intr-o zi, cu toate ca eu nu prea caut raspunsuri..Trebuie sa fie interesanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

hop si eu,dragele mele.

examenul a cam scartait, din lipsa de timp.am rezolvat ce-am putut in 30 de min ca sa dau fuguta la dr,dar asta sa fie paguba.

iata , scorul de azi:

endo:10.5
od : 15.2,16,2 si 18.3

maine seara fac pregnylul si vineri si sambata IA.(facem dubla ca are pe ce lucra )

nico, mona imi pare rau ca nu o sa fiu cu voi maine la salon , dar asa o sa va pot tine pumnii, pardon labutele.

pupici la fete cu lipici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MayanMistica

Luminita NL felicitari pentru bebeu

Mayanul, mersi. Visez sa fie bine. Doamne-ajuta si la tine.
Ce-ai facut la petrecerea de la club? a fost OK?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Sambata a fost OK , m-au graduat ...uraaa am ecuson ca al lor , si gata sunt membru cu drepturi depline , adica pot sa ma zbantui in 8 pe oriunde ...
Ieri a trebuit sa o vad pe fosta si asa imi venea sa ma duc acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Soricel,stai super bine cu productiaO idee super buna sa faci IA dublu. Iti pumnii si sa dea DDd sa fie bine!
Mona,iubita , baga-l undeva pe seful tauSi eu sunt satul de oameni care stiu ei ce este mai bine pt mine.Incearca sa te linistesti ,sa fi calma si optimista!Nu stai chiar asa rau,dc nu reactiona deloc organismul tau la stimulare?! Doamne ajuta! tin pumnii!
Nico, tinem pumnii maine! Doamne ajuta!
Elly,sa fie cu 2 liniute!Bafta multa!
gasca si bebeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Ce liniste. Eu acasa, cumintica, cos la fetita si ma uit la TV.
Aveam o intrebare cam ciudata pt momentul asta: pana la cate luni este permis ca o graviduta sa calatoreasca cu avionul? Planuiam sa plecam in Turcia in luna iunie si daca ar da Bunul Dumnezeu sa raman graviduta asta ar insemna cam 3 luni. Probabil o sa ziceti sa mai astept cu rezervarile, dar daca nu ar fi nici un pericol as prefera sa le fac acum ca am reducere de 35%. Daca exista totusi vreun risc, nu mai ma duc deloc, asa ca astept sugestii de la voi.
O seara frumoasa va doresc tuturor.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Seara buna fete,

Amy,nu stiu sa-ti raspund la intrebarea ta ciudatica dar iti doresc sa ramai gravi in martie

Nico si Mona Doamne ajuta fetelor la transfer maine!!

o seara placuta tuturor,

Mergi la inceput