Tinere senioare cu greutate>50kg(64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

Ce liniste. Eu acasa, cumintica, cos la fetita si ma uit la TV.
Aveam o intrebare cam ciudata pt momentul asta: pana la cate luni este permis ca o graviduta sa calatoreasca cu avionul? Planuiam sa plecam in Turcia in luna iunie si daca ar da Bunul Dumnezeu sa raman graviduta asta ar insemna cam 3 luni. Probabil o sa ziceti sa mai astept cu rezervarile, dar daca nu ar fi nici un pericol as prefera sa le fac acum ca am reducere de 35%. Daca exista totusi vreun risc, nu mai ma duc deloc, asa ca astept sugestii de la voi.
O seara frumoasa va doresc tuturor.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

In cazul in care ai o sarcina fara probleme, fara sangerari, placenta ok, toate in regula, poti sa calatoresti cu avionul pana la 30 de sapt.
Eu asa stiu, asa mi-au zis doctorii mei. Cel mai bine si mai bine intrebi doctorul in momentul cu pricina, mai mult, sa nu uiti sa intrebi la compania aeriana daca te primesc dupa 25 de sapt, ca mai sunt unele care parca nu te primesc dupa 25 sapt.

38+
ceza pe 02.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna seara, fete dragi!

Maine la 12 trebuie sa fiu la ET (Z3). Nu stiu inca cati embrioni o sa-mi transfere, ca azi nu i-a zgandarit embriologul. Probabil imi va spune maine dimineata.
O fi bine, o fi rau, sunt la mana lu' Doamne-Doamne.
Sunt un pic stresata de crema alba provenita de la bilutele de progesteron dar ma duc asa, toata o zapada. Ca v-am ascultat sfatul.

Promit sa citesc din urma in zilele de repaus. Acum ma intind putin ca mi-am "plantat" bilutele.

P.S. Mona, ne vedem in salon.
Soricica, vineri si sambata facem galerie pt gigeii sotului.
Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Nico, Mona sa va dea D-zeu mult noroc maine!!!
Va tin pumnii stransi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

nico,monicuta,

maine e ziua voastra.

sunt alaturi de voi, de fapt, toate suntem alaturi de voi fete frumoase si cu lipici.

va doresc o seara minunata, cu vise frumoase si cu 2 liniute peste 2 saptamani.

gasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Nico, Mona si noi va dorim acelasi lucru!
Sa fiti increzatoare in sansa vs si sa ne auzim cu 2 liniute la purtator!
Sa stati cumintele sa fie bebeii lipiciosi, si sa evadeze dupa 9 luni.

18+
crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

mona

astept inca o minune in viata mea!!!
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata si poftitit toate la . Mai putin gravidutele, pentru ele un pahar de laptic.
Ieri am sunat la cabinet sa ii comunic doctoritei ca nu am gasit vaccinul antirubeola si mi s-a transmis ca il pot face si pe cel combinat (rubeola, rujeola si nu mai stiu ce) si ca daca FIV-ului este corecta (o rugasem sa mai calculeze o data ca mie nu-mi dau calculele).
Aseara am revizuit lista de analize si am vzt ca mai trebuie sa fac: RH, VDRL, mai scria ceva de culturi de col si oricum trebuie sa fac pentru casatorie (), care urmeaza cat de curand (totul in liniste, noi 2 si 2 martori, ca am mai trecut prin asa ceva si nu mai vreau sa facem nici un tambalau). Va anunt din timp, asa ca intre susori.
Tin pumnii la suricatele dragi mona si nico sa fie cu ochisori de data asta. monanico

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

nico

"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius

Mergi la inceput

amy,am venit si io la

Mergi la inceput

mamaaaaaaaaaaaaaa,ce de voturi!!
multumim!

Mergi la inceput