Tinere senioare cu greutate>50kg(64)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

neatza fetelor!

luminita, ma bucur enorm pt tine! sa dea dzeu sa fie totul bine!

le tin pumnii la inseminate si fivoasele de luna asta si de februarie! dea domnu sa iasa bine la toate si sa se umple listuta de gravidutze!

eu iau in contin tratam naturist.
dc nu scade chistul, il scot in februarie si in martie vreau sa fac fiv, dc s-o mai putea!

eu va tin pumnii la toate!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Blue Floricica,
Lasa mama ca esti grasunica sa ai de unde da jos dupa aceea...
Tinem pumnii stransi stransi pentru martea viitoare.
Merci fete de incurajari.
Merg si eu intr-o doara. Ce o fi o fi.
Cat despre statul la pat eu voi sta 2 zile dupa ET si apoi la munca...adica pe scaun....
Fetelor aici e foarte roz bombon pana nasti copilul, in sensul ca este subventionat fiv-ul si medicatia si au tehnica...dar dupa ce l-ai nascut ai dreptul la concediu medical platit ATENTIE : 14 saptamani. adica 3 luni si juma
Va dati seama?
Acum se chinuie astia sa introduca inca 12 saptamani FARA PLATA, la alegerea mamei.
Nu glumesc , a nascut si o prietena de a mea si la 4 luni....copilul era deja la cresa, si ea norma intreaga. Vine acasa pe la 17:00 ia copilul, ii da de mancare, il spala si la 19:30 max 20:00 copilul doarme.
tac-sul nici nu-l vede treaz inafara de weekend.
Acum a crescut si merge la culcare mai tarziu...dar oricum...
Deci ce voiam eu sa va spun e ca daca pentru nastere dau astia 12 sapt, nu este de conceput sa primesti medical pt FIV mai mult de o zi sau doua.Nu ca nu as primi de la doc de familie, ci pentru ca nu-mi permit sa lipsesc pentru asa ceva mai mult de o zi , doua.
Vorbeam de natii si de mentalitati...
Sper ca nu vreti sa va povestesc despre cultul israelienilor pentru munca si deci implicit pentru bani.
Si apropos, aici exista rezervoare pentru apa de la WC cu doua "viteze" . Una pt pip si una pt...altceva...
deci se trage apa...dar mai putin
Hai ca o iau razna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrix69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita42

Beatrix este clar ca situatia voastra e diferita de a noastra si ca va merge mai bine in RO. Cat despre olandezi, nu exista natie plina numai de haruri. Orice natie poate fi satirizata din plin: italienii,francezii, grecii, bulgarii, romanii...Dar sa lasam natia, sa revenim in plan personal. Eu nu-l vad "olandez" pe H. Nu l-am vazut niciodata. el e doar familia mea, barbatul meu. Daca cheltuim bani e pentru noi, daca nu cheltuim e tot pentru noi, depinde de prioritati. Ca restul olandezilor isi mananca din c_r si nu trag apa la wc ma amuza ff tare, dar nu ma afecteaza, cum nu ma afectau nici in romania aerele prospere ale romanashilor de ghetou. In casa, noi deopotriva radem sau le recunoastem calitatile si olandezilor si romanilor. Generalizarea pe care o faci unor cazuri particulare mie mi-a parut nitelus cam nedreapta. te pupic si mai vorbim.

Draga Luminita, chiar am recitit ce ti-am scris si nu ti-am facut nicio remarca personala, nu inteleg de ce ai mutat discutia in plan "personal". Chiar nu ma intereseaza cum il vezi tu pe barbatul tau. Eu am scris la modul general, in mare sau cum vrei sa spui si nu vad de ce nu am voie sa fac asta. Te rog sa mentionezi si la ce cazuri particulare m-am referit.In rest cred ca aceasta discutie e vine putin cam devreme, o putem relua dupa cel putin un an de stat pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Fete!!! voi cum rezistati pe frigul asta?? Nici ca nu stiu cate grade sub minsu sunt aici, dar caloriferul la maxim nu prea face fata.... asta e vreme de stat sub paturica

18+
crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

pe cand sa intreb si eu de nasa si fina...

Lumygreu cu frigul,merge si la noi centrala non stop.Astept primavaraaaaTu ce mai zici? Nico?

Elly,iti doresc o minune sa scapi de drilling ca si asa iti da batai de cap.

Luminitasunt bine, nu mai sunt chiar asa ocupata numai ca,cateodata n-am cuvintele la mine

pup Mona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrix69

Citat:

Beatrix este clar ca situatia voastra e diferita de a noastra si ca va merge mai bine in RO. Cat despre olandezi, nu exista natie plina numai de haruri. Orice natie poate fi satirizata din plin: italienii,francezii, grecii, bulgarii, romanii...Dar sa lasam natia, sa revenim in plan personal. Eu nu-l vad "olandez" pe H. Nu l-am vazut niciodata. el e doar familia mea, barbatul meu. Daca cheltuim bani e pentru noi, daca nu cheltuim e tot pentru noi, depinde de prioritati. Ca restul olandezilor isi mananca din c_r si nu trag apa la wc ma amuza ff tare, dar nu ma afecteaza, cum nu ma afectau nici in romania aerele prospere ale romanashilor de ghetou. In casa, noi deopotriva radem sau le recunoastem calitatile si olandezilor si romanilor. Generalizarea pe care o faci unor cazuri particulare mie mi-a parut nitelus cam nedreapta. te pupic si mai vorbim.

Draga Luminita, chiar am recitit ce ti-am scris si nu ti-am facut nicio remarca personala, nu inteleg de ce ai mutat discutia in plan "personal". Chiar nu ma intereseaza cum il vezi tu pe barbatul tau. Eu am scris la modul general, in mare sau cum vrei sa spui si nu vad de ce nu am voie sa fac asta. Te rog sa mentionezi si la ce cazuri particulare m-am referit.In rest cred ca aceasta discutie e vine putin cam devreme, o putem relua dupa cel putin un an de stat pe acolo.

Beatrix, cazul cu apa la WC este un fenomen national in Olanda, vorbitul la nesfarsit despre bani la fel? Din tonul mesajului eu am inteles ca vorbesti despre lucruri constate cu ochii tai in casele din Olanda sau in societate, in timpul unor experiente absolut personale.
Chiar si peste un an eu nu voi putea vorbi cu tine la modul general.
Iti voi povesti tot din experienta mea personala, dar Ok..numai daca intrebi..:-) N-as vrea sa mai risc si sa-mi zici ca nu te intereseaza.
Avem abordari diferite, tu esti 'generala' si eu sunt "personala", dar nu-i nimic rau in asta.
Imi pare rau ca te-ai suparat.
Intre 2003-2004 am stat un an in Olanda. :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Mona, coincidenta curata ! si eu am gasit aici in casa inchiriata de noi rezervoare WC cu doua viteze!!..Si pac!.. ajustez apa dupa natura "productiei"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrix69 spune:

Luminita42, cred ca vorbitul la nesfarsit despre bani este unul din fenomenele nationale caracteristice. Ca si obsesia de a fi cat mai asigurat, etc. Sunt multe cartile scrise despre Olnda si olandezi de catre alte natii, iti recomand sa citesti "The Unduchables", vei gasi si multe raspunsuri. Intr-adevar, vorbeam la modul general.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:

Mona, coincidenta curata ! si eu am gasit aici in casa inchiriata de noi rezervoare WC cu doua viteze!!..Si pac!.. ajustez apa dupa natura "productiei"!

Serios? Exista asa ceva? Nu am auzit pana acum de minunatia asta....

38+
ceza pe 02.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Mai fetelor,
adr nu e rau, ca din cand in cand sa facem economie, la anumite chestii, da modul nostru de viata difera de al altora... dar tb vazut si din punctul de vedere al resurselor, si nu ma refer al celor financiare musai, pana la urma urmelor toate sunt gandite pt a economisii resurse naturale.
Imi place ideea cu wc-ul cu 2 viteze, nu ca la curte n-as avea apa la discretie... dar tb sa ma gandesc si la cat de repede se umple fosa de exemplu (inca nu suntem conectati la canalizare). Da m-ar incanta si o baterie solara pe casa pe timpul verii, pt a economisii energie electrica.. si tot asa, daca tot am posibilitatea, de ce sa nu profit de ea.
Oamenii, indiferent de unde sunt ca locatie sunt diferiti...apai si lor probabil li se pare ciudat modul ns de viata.Cel mai bine e sa luam persoanele ca atare, astfel polemicile n-ar inceta niciodata. Prietena mea cea mai buna traieste de 5 ani in Italia, si da acu e mult mai chibzuita ca inainte, inveti sa te acomodezi si sa traiesti conform locului.

18+
crestem

Mergi la inceput