Tinere senioare cu greutate>50kg(64)
Raspunsuri - Pagina 16
Lumy_Clt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana fetelor,care stiti cum se micsoreaza si coloreaza mottoul? care ati trimis ninsoarea si frigul la mine,mai? ![]() astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm altii cu masura cu care ne masuram pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri. Confucius |
Pai bine mai, nu te laudai tu ieri ca la voi e cel mai cald???

18+

crestem
galliciana spune:
da,maaaaaaaaaaa,dar au trecut cel putin 24h de atunci!!!![]()
![]()
![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm altii cu masura cu care ne masuram pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri. Confucius
Lumy_Clt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana fetelor,care stiti cum se micsoreaza si coloreaza mottoul? care ati trimis ninsoarea si frigul la mine,mai? ![]() astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm altii cu masura cu care ne masuram pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri. Confucius |
Cat despre colorat intra nitel pe mess...ca ti-am lasat niste offline-uri
Na exemplu:
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm altii cu masura cu care ne masuram pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri..Confucius
Ps editez e inspirat de la nasica
ANI.G spune:
soricica neaparat de mers cu sotul la cardio cu o asa tensiune. Trebuie tinuta sub control, mai ales daca o fi si ereditara.
Si sotul meu are problema asta 
http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png
soricica spune:
AniG.,
asa o sa fac.
primul lucru pe care l-am facut i-am scos sarea.
apoi, am taiat sucurile si incet , inceet sper sa abandoneze si dulciurile.
incerc sa ii introduc asa usor o dieta, ca si kg sunt o prbl.are 100.
si cred ca dupa atatea tratamente o sa il urmez si eu.
pupici
galliciana spune:
mda,voi schimba si io, sa nu fiu nevoita sa platesc drepturi de autor!![]()
![]()
![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm altii cu masura cu care ne masuram pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
MayanMistica spune:
Dragele mele dupa cum stiti azi am fost la spital sa-mi faca tanti doctora un " baarmoederfoto" sau mai pe romaneste ..o poza sexy la uter.
Toata treaba s-a sondat cu faptul ca mi-a bagat o chestie lunga inauntru si a trebuit sa bage un lichid ca sa se poata face poza.Ei , partea frumoasa e ca ar fi desfacut ea ceva pe acolo ..am inteles de la M ca ovarele ar fi fost lipite ?!!! nu stiu sigur ce s-a intamplat.Cert e ca a zis asa asistenta : dupa interventia asta e posibil ..ceva la suta ..in cazul in care asta ar fi fost o piedica ..sa se prinda 
.
Bine , daca sperma e in regula si nu mai sunt si alte complicatii.
soricica spune:
Mayan, asta da veste.
sa fie intr-un ceas bun.
ai pus poza in rama? ![]()
mii de pupicei.
ps:cand ne mai indulcesti cu ceva bun?
Ellyshor spune:
Nu mai pottt de nervi.
De 5 ore incerc sa incarc pe transfer.ro un film si se opreste cand mai are 3-4 minute!
Ma exasperaaaaa!
Floricica si Lumy incercati sa luati filmul de pe radiofly.ws....l-am vazut acolo si mi-a zis o prietena ca ea de acolo l-a dat jos.
Imi pare rau dar nu reusesc deloc sa-l incarc pe transfer.

Babyboom
...vino la mami...acum