Tinere senioare cu greutate>50kg(64)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

multumesc mult,fetelor.
mi-a dat si concediu medical.
sa stau acasa,la clocit.

C si a dublat portia de branca ursului si zinc din proprie initiativa.
acum nu stim daca a facut bine sau nu, dar el a zis ca simte el ceva de bine acolo.

vedem peste 2 saptamani.

pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumy_Clt

Daca de acolo nu poti lua fara reteta,macar incearca sa cauti alimente care contin acid folic (parca broccoli)..si asta e foarte important acu la inceput pt bebei, eu de ex. acu iau o combinatie de fier cu acid folic Tardyferon,iar vitaminele le rotesc, cand elevit, cand centrum materna, si tot asa.Rau nu au ce sa faca.

18+
crestem
[/quote]

vitamine cred ca pot sa iau fara reteta, pentru H. luasem centrum si acum ca ai zis sunt convinsa ca gasesc si centrum materna.
ac folic inca mai am de acasa (de 5 mg), acum iau 1 pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

fetele nu raspund la mesaje....
mie mi-e rau,ma ustura mijlocul de durere,am stat cam multisor in picioare azi.

lumiuite
De ce ai manca brocoli? Simplu: contine Vitamina A si C, este o buna sursa de calciu, iar daca nu-ti plac lactatele este chiar un atu. Mai mult, este o excelenta sursa de fibra, conform diet.com.
In plus, previne o multitudine de boli, el marind activitatea enzimelor din organism care lupta cu cancerul.
Conopida provine din Cipru și este cunoscută de 2.500 ani. Conține potasiu, magneziu, calciu, mangan, fier, cupru, zinc, fluor, caroten și vitaminele C, K, B1, B2, B6. Această legumă este recomandată pentru prevenirea bolilor de cancer.

soricico,tinem pumnii,si
soricica

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm altii cu masura cu care ne masuram pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri. Confucius

Mergi la inceput

galli, .

multumesc mult de tot.

pupici,

Mergi la inceput

Fetele dragutzele, eu cred ca Mona si Nico sunt bine, dar au si ele nevoie sa se linisteasca. Azi au avut -poate- emotii mari.

Galii nu te mai extenua asa cu treaba !..Nu merita ! hehehe..nu stiu cum s-a nimerit ca am mancat brocolii din plin si azi si ieri. luasem prea mult si am zis sa-l fierb pe tot sa scap de el, am pus si niste cartofi fierti si pui pe langa sa fie..:-)

Mergi la inceput

spanac,conopida,varza!!salata verde,daca iti place.

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm altii cu masura cu care ne masuram pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri. Confucius

Mergi la inceput

Soricica , ce nu face C pentru o cauza buna Dar sa fie atent cu dublarea cantitatii, ca branca scade tensiunea arteriala si daca o are deja mica ....
Eu luam anul trecut prin vara si eram tot timpul pleostita.
Sa va dea D-zeu mult noroc!

Mergi la inceput

fetelor,care stiti cum se micsoreaza si coloreaza mottoul?

care ati trimis ninsoarea si frigul la mine,mai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita42

Citat:
citat din mesajul lui Lumy_Clt

Daca de acolo nu poti lua fara reteta,macar incearca sa cauti alimente care contin acid folic (parca broccoli)..si asta e foarte important acu la inceput pt bebei, eu de ex. acu iau o combinatie de fier cu acid folic Tardyferon,iar vitaminele le rotesc, cand elevit, cand centrum materna, si tot asa.Rau nu au ce sa faca.

18+
crestem

vitamine cred ca pot sa iau fara reteta, pentru H. luasem centrum si acum ca ai zis sunt convinsa ca gasesc si centrum materna.
ac folic inca mai am de acasa (de 5 mg), acum iau 1 pe zi.
[/quote]
eu luam 4 de 5 mg pe zi, ca dc e in exces, oricum il elimina organismul .
Si baga carnita la greu, ps evita lactatele nepasteurizate.
Si de indata ce lamuriti nebunia cu medicii de acolo, sa iti faci si analizele la sange specifice

18+
crestem

Mergi la inceput

lumi, ar fi bine sa ii scada tensiunea.
el de obicei o are 18.
saptamana viitoare il programez la cardio.

pupicei

Mergi la inceput