Tinere senioare cu greutate>50kg(64)
Raspunsuri - Pagina 14
Lumy_Clt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amy2007 Buna dimineata si poftitit toate la . Mai putin gravidutele, pentru ele un pahar de laptic. Ieri am sunat la cabinet sa ii comunic doctoritei ca nu am gasit vaccinul antirubeola si mi s-a transmis ca il pot face si pe cel combinat (rubeola, rujeola si nu mai stiu ce) si ca daca FIV-ului este corecta (o rugasem sa mai calculeze o data ca mie nu-mi dau calculele). Aseara am revizuit lista de analize si am vzt ca mai trebuie sa fac: RH, VDRL, mai scria ceva de culturi de col si oricum trebuie sa fac pentru casatorie ( Tin pumnii la suricatele dragi mona si nico sa fie cu ochisori de data asta. ![]() ![]() mona![]() ![]() ![]() ![]() nico![]() ![]() ![]() _ Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci. http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png |
Amy sa fie intr-un ceas bun!!!!
Si sa aveti parte numai de bucurii!!1
Uite asa incetul cu incetul incep sa se aranjeze lucrurile si pt voi!

18+

crestem
luminita42 spune:
| citat din mesajul lui danny1 lumi42,stiu ca ai intrebat-o pe libruta,dar ma bag in seama. eu am avut iminenta de avort ,etc,pierd sarcinile ca pe umbrele.de aia vreau sa/ti zic.nu/i prea bine,dar nici grav.poti lua preventiv utrogestan si nospa.nu ridica mai mult de un kg.stai linistita cat poti.acu e mai greu,pana bebele se prinde bine/bine de mamicutza lui.si vitamine prenatale poti lua,sunt create special pt gravidutze,mai ales ca-ti faceai probleme.prenatalele sunt de folos cat mai repede,pt ca acu se formeaza organele. te ppupic. |
Danny mersi de raspuns. Mai astept "amintiri" si de la alte fete...:-) Fac si eu ce pot. Iau utrogestan, 4 zi, si no-spa 2-3 /zi.
Mai am insa putine , astept pachetul din tara. Cred ca nu strica totusi sa sun si maine aici pentru o intalnire la doctor; mi-au promis reteta cu progesteron ovule si cer si niste no-spa. Poate intreb si ce vitamine pot gasi pe aici pentru gravide.
luminita42 spune:
Lumi , sa fiu sincera astept sa va bagati cat mai multe in seama cu mine!
Orice imi spuneti e de ajutor.Am intrebat pe Librutza, ca ma gandeam ca voi senioarele gravide ati mai uitat, dar vad ca nici vorba de asa ceva
Bune sfaturi. de proteine si de apa nici nu stiam. 
soricica spune:
seara buna, dragelor.
inca nici o veste de la suricatele noastre mona si nico?
am fost la dr si ultimele rezultate arata asa:
E 11mm.
OD: 20,14,20,17.
acum depinde de gigei si de cum o vrea Dumnezeu.
maine la 12.30 suntem programati si o sa facem una si duminica.
am niste emotii, de parca e prima data cand fac asta.
pupici
Lumy_Clt spune:
| citat din mesajul lui luminita42 Lumi , sa fiu sincera astept sa va bagati cat mai multe in seama cu mine! ![]() |
Daca de acolo nu poti lua fara reteta,macar incearca sa cauti alimente care contin acid folic (parca broccoli)..si asta e foarte important acu la inceput pt bebei, eu de ex. acu iau o combinatie de fier cu acid folic Tardyferon,iar vitaminele le rotesc, cand elevit, cand centrum materna, si tot asa.Rau nu au ce sa faca.

18+

crestem
Lumy_Clt spune:
| citat din mesajul lui soricica seara buna, dragelor. inca nici o veste de la suricatele noastre mona si nico? am fost la dr si ultimele rezultate arata asa: E 11mm. OD: 20,14,20,17. OS: 20,17,15. acum depinde de gigei si de cum o vrea Dumnezeu. maine la 12.30 suntem programati si o sa facem una si duminica. am niste emotii, de parca e prima data cand fac asta. pupici uka |
Scumpa sa stii ca arata f.bine rezultatele de la eco!!!
Las ca isi iau gigeii rolul in serios!!
De fete nu stim inca nimic.

18+

crestem
luminita42 spune:
| citat din mesajul lui soricica seara buna, dragelor. inca nici o veste de la suricatele noastre mona si nico? am fost la dr si ultimele rezultate arata asa: E 11mm. OD: 20,14,20,17. OS: 20,17,15. acum depinde de gigei si de cum o vrea Dumnezeu. maine la 12.30 suntem programati si o sa facem una si duminica. am niste emotii, de parca e prima data cand fac asta. pupici uka |
Soricica, esti perfecta, numai buna de IA dubla!:-)..

soricica spune:
sper si eu sa isi faca treaba.
unu, doar de unu bun am nevoie.
ce face, trupa .e bine,mancacioasa?
pupici
ANI.G spune:
soricica buna productia pe ambele ovare 
ellyshor 

si tie
fetele niciun semn ???
http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png

. Mai putin gravidutele, pentru ele un pahar de laptic. 

Babyboom