Tinere senioare cu greutate>50kg(64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Soricica tinem si tie pumnii maine, sa fie o IAD norocoasa!

Mergi la inceput

Amy, casa de piatra, sa aveti parte numai de bucurii, sanatate si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti!
Si bineinteles iti doresc din suflet un bebe mic in 2010!

Mergi la inceput

Elly, iti doresc sa apara 2 liniute maine cand faci testul!

Gali
Ada

Mergi la inceput

Eu sunt in a 2a zi de cm (mi-a venit ieri mens, adica mai mult niste cheaguri, nu prea arata normal nici azi).Mi-e lene sa ma duc sa fac o eco, poate sapt viitoare...daca o sa mai am timp ca incep serviciul...Ma gandesc cu groaza ce o sa fie luni, mai ales ca e si inceput de luna! Pana atunci mai profit de ultimele zile de concediu (e concediu de anul trecut, mi l-am pastrat pt FIV) si ma scol ca o boieroaica pe la ora 9.
Pupici la toate surioarele mele virtuale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

cam tarziu ce-i drept dar cred ca primiti si agitatele mele

Nico, Mona peste vreo 2 saptamani sa veniti cu II

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...

http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

vreo veste de la surioarele noastre?

eu ma pregatesc de mers la dr, pentru ultima monitorizare si diseara sa fac pregnylul.

pentru fete.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Buna fetele,
ati scuturat agitatele frumooooos de tot pe aici!:-)))

NICO, MONA si de la mine. Dati de stire, cand veniti!!!

Nico eu sunt in ziua 35 de 'cm', asta asa, pentru cand vei avea tu chef sa modifici..

Se maritaaaa Amy.!!!
Felicitari draga mea !!! Vrem si noi sa fim la cununie! Mor dupa nunti!

Adria am vazut ca si tu esti maricica asa ca mine (la varsta!):-)) si ziceai ca ai rezerva ovariana scazuta. Si eu la fel AMH =0,97, sub limita. ce probleme ar mai fi la tine? Eram curioasa cum ai reactionat la FIV si ce stimulante ti-au dat, parca ai zis dar am uitat cred.

Galli ce bine le zice confuciusu' asta al tau..:-))

Elly ce bine ar fi sa fie..pozitiv...

Libra , bine ca te-am vazut, tu esti gravidutza in luna cea mai mica, poate tu poti sa-mi zici , tu ai avut dureri de burta inainte si dupa testele pozitive???... Ma tot doare abdomenul inferior, pe sub burta adica, nu tare, nu am junghiuri, e o durere surda, o presiune , imi simt burta tot timpul...Daca stau in pat sau la caldura, imi trece...Tie ti s-a intamplat?..
Ma misc de parca pasesc pe sticla sparta cu durerea asta; alta noutate e ca obosesc si cand vorbesc.:-(

Fetelor am fost si eu multumita de mine azi in sfarsit. Am lucrat de dimineata, am facut chestii pe care le tot aman... E ceva pentru fostul serviciu (deci fara plata)si o firma de consultanta de prin belgia, dar sper sa iasa vreo colaborare pe viitor si pentru mine. Mi-a facut bine nitel exercitiu intelectual..acum ma duc sa mai bag ceva la masina de spalat si pe urma sa mai sed in canapea.

Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

lumi42,stiu ca ai intrebat-o pe libruta,dar ma bag in seama.
eu am avut iminenta de avort ,etc,pierd sarcinile ca pe umbrele.de aia vreau sa/ti zic.nu/i prea bine,dar nici grav.poti lua preventiv utrogestan si nospa.nu ridica mai mult de un kg.stai linistita cat poti.acu e mai greu,pana bebele se prinde bine/bine de mamicutza lui.si vitamine prenatale poti lua,sunt create special pt gravidutze,mai ales ca-ti faceai probleme.prenatalele sunt de folos cat mai repede,pt ca acu se formeaza organele.
te ppupic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Lumi42, ma bag si eu deh , eu dupa ovulatie si in timpul fixarii bbeilor, lucru de care nici ca stiam m-am simtit vreo cateva sapt aiurea, ba crampe, ba jiunghiuri, ba eram balonata rau (de la inceputul lui oct pana spre jum lunii, toate week-endurile mergeam la cate un eveniment, ba un botez, ba o nunta, ba o turta...etc...toti se distrau si eu eram ca o curca plouata si umflata, noroc ca era rochia larga). Credeam ca sigur sta sa imi vina cm-ul, cand colo m-am pomenit cu 2 nazdravani. Sa stii ca atunci cand stateam la caldurica imi era cel mai bine.
Asa ca stai linistita, ca pana isi face gaseste locul sa se cuibareasca la caldurica e posibil sa te simti aiurea.

Eu un am tinut-o in continuu cu utrogestan(pe atunci 3/zi), si acid folic 4/zi. Cand s-a confirmat sarcina ecografic,am luat 6 utrogestan, 4 acid folic si Elevit. Si fara alcool. Dr. mi-a recomandat sa mananc cat mai multe proteine si sa consum lichide.

18+
crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

ANI

Floricica albastrea eu abia acum vazui msg tau De ce nu semnalizezi, ca eu mai dorm in post catodata?

Acum e la incarcat pe transfer si in curand va ajunge in mailul tau, filmul, ca despre el vorbeam

Pooop you si vizionare placuta!
Facem recenzia dupa

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput