Tinere senioare cu greutate>50kg(64)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Adutzaaa
Stateam eu si ma uitam cu ochii cat cepele...ce vrei sa zici tu...adik ideea o prinsesem...dar nu pricepeam ce naiba e ala "pishic"
Ma gandii...o fi vrut sa scrie psihic....sau pisic
In cele din urma pricepui si eu ca tu te refereai la pishulica..hahahaa...tuta sunt!

Maine am zis ca fac teste...asta dc nu-mi vine pana atunci. Sanii sunt semn ca vine...la mine, din experienta

Poooop you! Fetita scumpa!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Bafta mare Monei si Nicoletei.
Eu nu ma pricep la majorete, dar....se intelege ca le-am scos pe toate!!!!!!!!!!!!!!!

38+
ceza pe 02.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

mona, si pt reusita.

Mergi la inceput

ellyshor,simptomele sarcinii pot fi ca cele ale menstruatiei la inceput.testul iti va da raspunsul.si eu astept ori sa vina,ori sa fac testul.dar nu am nici un simptom.decat ca a trebuit sa-mi desfac nasturele la pantaloni.dar si asta poate fi de la apropierea menstruatiei.la ultima sarcina la 32 de zile aveam simptome,un betaHCG pozitiv dar nu s-a prins.acu,nika-nika de simptom.ce sa mai zic?

Mergi la inceput

Danny
Stiu iubita ca la inceputul sarcinii simptomele pot fi confundate si ca oricum fiecare organism are propriul lui mod de a reactiona.
Doar ca nu stiu ce sa zic....mie mi se pare ca vine cm-ul, secretia e cam redusa...in fine
Maine imi fac un test daca tot nu-si face aparitia.

Mergi la inceput

bine ca mi-am luat pantaloni mulati sa fiu sexoasa si acu nu-i pot incheia.am incercat,degeaba,nu-i suport.offfffe adevarat ca eu inainte de mens ma umflu ca un balon.
de ce nu sunt eu o fire blanda si calma?tre sa fiu asa zgubilitica?

Mergi la inceput

Lasa, Danny nu te mai indesa acolo...lasa burtica libera ca poate se supara pe tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

danny,leaga un pulovar la brau,sa nu se vada ciucurii!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm altii cu masura cu care ne masuram pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Nico,tinem pumnii stransi si ne rugam ca mititeii sa fie f.f.lipiciosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Mona, bafta multa la punctie, sa fie multi embrionasi voinici si sa se fertilizeze toti!

Mergi la inceput