Tinere senioare cu greutate>50kg(64)
Raspunsuri - Pagina 17
luminita42 spune:
Mayanul buna ! cred ca o fi vazut ceva aderente, poate intre trompe si ovare, dar oricum nu stiu cum putea sa te ajute ca pentru rezolvarea problemelor cu aderentele eu stiu ca e o alta interventie.
Ai facut ori histerosalpingografie (HSG) sper ca zic bine, ori ceva echivalent. In orice caz daca dr. zice ca-i bine la tine, atunci ma bucur din suflet!.. Mai ramane dumnealui de verificat :-)) Daca se dovedeste inapt atunci stii tu..iei masuri :-))))
galliciana spune:
mayanule,asta da veste buna!!!!!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm altii cu masura cu care ne masuram pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
ada29 spune:
"na seara fete,
N-am nimic de zis,am vazut ca fetele n-au aparut inca , ma bucuram ca scrie si Galli mai mult dar nici vorba
era semnatura
Vezi Galli ca ceva nu pusca la semnatura ta,ceva "masura" se repeta si ma gadile
,de altfel foarte faina semnatura.
no va pup pe toate tu fete faine,
galliciana spune:
ca bine zici,aduta!!!

ms mult 
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm altii cu masura cu care ne masuram pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
luminita42 spune:
Pai Lumi, cu doctorii imi este clar acu si asigurarea mea medicala e deja pe drum. Data trecuta n-am platit nimic , trebuie doar sa le dau numarul politei de asigurare cand imi vine prin posta. A fost ok. dezamagirea mea este ca ei nu fac beta-hcg, au zis sa ma duc direct la eco pe 8 febr. asa e "procedurili" pe aici.:-)
Pentru reteta cu progesteron si no-spa ramane sa fac drumul pana acolo pe jos si parca nu m-as duce maine, as amana-o pe luni. Poate ma mai lasa burta asta pana atunci. va zic 
Soricico, pai atunci e buna terapia cu branca ursului pentru sot.:-))
Intr-adevar trebuie verificat si sa inceapa sa ia medicamente pt tensiune. H. a primit micardis pt ca avea tensiunea -valoarea cea mica- de 10, adica mare. Hipertensiunea arteriala netratata duce la complicatii ale inimii si vaselor de sange (mama mea de 75 de ani are niste complicatii pt ca nu si-a tratat hipertensiunea..:-(
Asa ca foarte bine ca va duceti si la doftoroiu de inima!
soricica spune:
lumi,
hai ca nu mai e mult pana pe 8.
mai povestim una -alta, naste floricica , mai de sefa galii o reteta si o gatim toate, sa vezi de repede trece timpul.
ia aici niste 

direct pe burtica, poate te mai linistesc durerile.
soricica spune:
dragelor, va pup.
eu ma retrag,incep asa usor sa ma pregatesc pentru maine.
o baita, un somnic.
va urez o seara frumoasa si vise placute.
si pup eroinele de azi
luminita42 spune:
Asa este Soricica, mai povestim, ne mai vaietam, ne mai sfatuim una pe alta si trece timpul...![]()

Nico, Mona aveti grija de voi!..

Fetelor dragutzelor, noapte buna!

ANI.G spune:
Mayan tu ai facut HSG nu ? Ceva probleme, dureri, sangerari dupa ?
Ti-a dat si vreun antibiotic sa iei vreo 2,3 zile ?
Daca le-a desfundat si a patruns lichidul de contrast e bine
http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png
galliciana spune:
acum am loc la pc,si nu
, bineinteles.
am vb asta seara cu mona,e bine,e vesela,usoara,tanara fecioara/closca pt 4 oo

nu a mai avut nici ea loc la pc![]()
de nico nu stiu nimic...
mayan sau ai facut histero?
ma bag si eu la
,ne ciocnim la o ceasca de 
pupici la gagici!!!

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius