fotbal,olimpiada 2010 si patinaj
Raspunsuri - Pagina 6
andacos spune:
Deci Canada e campioana olimpica la hochei,dame!
Stie cineva(ca n-am timp sa caut)ce a deranjat IOR in legatura cu modul de manifestare al bucuriei echipei canadiene?Ce au facut canadiencele de fapt?
Dana
Mamibiutza spune:
Uite:
http://www.reuters.com/article/idUSLDE61P0I320100226?type=sportsNews
Mamibiutza si bb Nora (3 mai 2007)
crinuta spune:
Mie tocmai japoneza mi=a placut si as fi dorit sa castige ea, dar cu ezitarile pe care le-a avut n-a avut cum, insa e o papusa pe gheata.
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=hcq4pnMzTRM&NR=1" target="_blank">Faustina's life"
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mamibiutza Uite: http://www.reuters.com/article/idUSLDE61P0I320100226?type=sportsNews Mamibiutza si bb Nora (3 mai 2007) |
Multzumesc!
Deci s-a incheiat si competitzia bitheltzilor,ma bucur pentru Ole einer bjorndalen,ca a reusit in sfirit sa ia aurul la aceasta olimpiada!Un mare atlet,o adevarat legenda a biathlonului,cu atitea performantze,urmarit insa de ghinion as spune la aceasta olimpiada!
oricum ,cel putzin in privintza biathletzilor,olimpiada asta a fost o adevarat surpriza,au cistigat atletzi a caror nume,nu spunea prea mult in competitziile precedente!Deci...si "regii" pot fi detronatzi la olimpiada!
Am urmarit bob 4 persoane,si discutziile interminabile referitroare la aceasta pista d egheatza!2 din 4 atletzi considera ca ar treebuie aminata aceasta competitzie la aceste jocuri!Extrem de periculoasa aceasta pista,doar aseara(ma refer la timpul Germaniei)au fost 6 descalificari,efectiv pilotzii nu pot tzine bob-ul in friu datorita vitezei!
Dupa 2 runde insa,bobistiinemtzi sunt pe locuei bune!(Andre lange,o adevarata legenda a bobului,pe locul 3 cu dificultatzi vizibile in a stapini monstrul)Am vazut si echpaj romanesc la intrecxerile d ebob!
Finala la hochei USA-Canada!Wou,wou,wou!
Dana
valentinag spune:
Dana,mie mi s-a parut ca olimpiada asta a adus numai noutati,in privinta castigatorilor la orice aproape.
Am vazut acum gala laureatilor la patinaj,medaliatii cu aur,magnifici!Chiar si lysacek,care mie mi se pare cam nesarat,a patinat minunat!Dar Plusenko,un spectacol,ca de obicei!
s-a incheiat si JO,acum astep CM de la Torino,peste o luna,sa vedem pe batranul continent,cum evolueaza fiecare!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
crinuta spune:
Eu nu am vazut programul liber al lui Plushenko, ii stiu insa evolutia de la europene, impecabila, incomparabil, 10 clase peste Evan.
Programul lui Lysacek sau cum l-o chema, ca tot rece ma lasa stilul lui de a patina, a avut un program liber ff saracacios, cu o coregrafie slaba rau, sarituri curate, dar nimic spectaculos, adica m-am plictisit privindu-l.
Pai cand intra Plushenko pe gheata frate, nu-mi iau ochii de la el. Are o tinuta unica, n-am mai vazut asa tinuta la nici un alt patinator ( poate la frumusetea de Alexei Urmanov, tot fost elev al lui Mishin), o tehnica inegalabila, oricat s-ar stradui ceilalti, nerv cand patineaza, foloseste fiecare secunda, are programe incarcate, elemente extrem de diverse, talent cu carul.Asta e, trebuia sa ia un american ceva, ca deh, nu se putea altfel, dar pt mine, ca si pt multi altii tot Plushenko ramane campion.
Ma bucur pt chinezii de la perechi, au meritat din plin, iar la fete si dansuri as fi preferat sa fie alta ordine, dar asta e, nu mai conteaza.
Abia astept campionatul mondial/
Ps: ce face federatia romana de patinaj de nu avem reprezentanti in afara de Zoltan??????
Vorba ta Valentina, sa nu mai aud de fotbal. Ce sume se baga in fotbal, incredibil, iar pt patinaj nu sunt bani...., offff
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=hcq4pnMzTRM&NR=1" target="_blank">Faustina's life"
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
andacos spune:
Eu n-am vazut gala laureatzilor!
Atzi vazut finala la patinaj viteza pe echipe?
Dar finala la bob?
Mey...ce sa spun spirit olimpic 100%!
Sunt curioasa care va fi campioana olimpica la hochei!
Si gata...se termina!Ce repede a trecut!
Dana
andacos spune:
1-0 pentru Canada momentan la hochei!
Ce atmosfera!
La 50 km skilanglauf,Germania a luat argintul!
Dana