fotbal,olimpiada 2010 si patinaj

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Am vazut si eu in sfirsit(in reluare cei drept)proba pe perechi!

Sublimi intr-adevar canadienii ,totul a fost minunat,muzica,dansul,costumele,au meritat din plin aurul!

Am vazut si americanii de pe locul 4 si rusii de pe 3!Cam atit a transmis Eurosportul astazi dimineatza!(si americanii de pe 3 au dansat dar eu nu am vazut)!

Nu pot sa ma abtzin si sa nu remarc,surprinzator as spune,uritzenia costumelor!Atitea costume urite ca la Olimpiada asta n-am vazut niciodata!

Costumul alaturi de muzica isi au un rol important zic eu in probele de patinaj artistic!Canadienii s-au remarcat si prin frumusetzea si simplitatea costumelor!Daca timpul imi va permite voi cauta sa va arat mostre de uritzenie!

Germania a mai cistigat un aur,un argint si un bronz(la skilanglauf,nu stiu cum s-ai spun pe romaneste,fetele aurul si baietzii argintul si sarituri la trambulina cu skiurile pe echipe)!

Astazi biathlorn,stafeta dame,ultima evolutzie a biathletelor germane la olimpiada asta!Cu sanse foarte mari la o medalie ,bineintzeles!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Da,Moir si Vitue au aurul!Bravo lor,au patinat extrem de frumos.
Acum astept cu nerabdare fetele.

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Valentina,tzi-as sugera ceva,sper sa nu ma intzelegei gresit!Adauga la titlul subiectului si specificatzia de Olimpiada 2010 sau ma rog ceva in genul asta!

Mai este un subiect decshis cu Olimpiada,eu am rugat moderatorii sa cumulez6e subiectele,e pacat ca unii s ascrie aici si unii acolo desi e aceolasi subiect!

Multzumesc>!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

din titlu rezulta acum ca urasti SI olimpiada...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Acum e bine?

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Tessa Virtue si Scott Moir sunt inegalabili.
Nici nu se poate spune in cuvinte.
Asa sincronizare n-am vazut de cand sunt. Si nu cred ca voi mai apuca sa vad vreodata.
Oamenii astia danseaza impreuna de 13-14 ani, de pe cand erau copii.
Munca multa in spate, ani intregi de daruire, antrenament, commitment.
Cand danseaza parca sunt o singura fiinta.
O lectie de viata pentru fiecare dintre noi.

Mergi la inceput

Canadienii vad ca nu se desmint la patinaj!

Frumoasa evolutzia canadiencei ,aflat momentan pe locul 3!Superba evolutzia coreenecei!

Finala cind este?

Bronz pentru echipa Germaniei de biathlon dame,bronz pentru echipa baietziilor la combinata nordica ,aur pentru Canada la skicross dame!

Uimitoare greseala antrenorului olandez,la 10000 m patinaj viteza unde favoritul (medaliat de altfel la 5000m)a fost descalificat(desi a avut cel mai bun timp,deci in mod normal aur ar fi luat)datorita faptului ca a patinat pe culoar gresit datorita indicatziei antrenorului!Pacat!

Dana

Mergi la inceput

Atzi luat o puza de la Olimpiada!

Ahhh,in citeva zile se termi9na!

Astept s avad in reluare patinajul artistic ,dame,banuiesc vca a cistigat koreanca,dar...vreua s avad!

Aseara am urmarit,kombinata nordica,care a strinit mari controverse datorita conditziilor meteo necorespunzatoare,unde au cistighat americanii,aurul si argintul!

Slalomul urias cistigat de Victoria Rebensburg,o tinara nemtzoaica d edoar 20 de ani!

Curlingul iar mi-a placut,echipa Canadei s-a calificat in finala unde joaca alaturi de echipa Suediei!In finala mica,Elvetzia joaca cu China(parca)!

In seara asta bithlon stafeta!

Revin dupa ce vad patinajul artistic!

Dana

Mergi la inceput

Am vazut ca a castigat aurul Yuna Kim.Bravo ei!n-am vazut,ma uit azi in reluare!Abia astept!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Da,am vazut !
Superba,magnifica as spune evolutzia koreencei!

Pot sa spun ca nu mi-a placut japoneza?Un robotzel pe gheatza!Stiu ca e usor de spus,stiu cita munca sta in spatele acestui loc 2,dar...mie nu mi-a placut!

Plina de sentimente si emotzii evolutzia canadiencei,plina de tarie canadianca,cu o asemenea tragedie in spate,a reusit totusi si a meritat pe deplin bronzul!Dupa mine...chiar argintul!

Dana

Mergi la inceput