fotbal,olimpiada 2010 si patinaj

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

3-2 in prelungiri si Canada e campioana olimpica!

Miine,festivitatea de inchiedere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Ati vazut gala la patinaj ?
Canadienii la dans fost super, in sfarsit un program de gala ca pe vremuri.

Si la ski alpin, mie mi s-au parut enorm de multe ratari, e prea greu traseul, zapada era deja proasta sau se risca prea mult. Surprize multe si acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Lali,stiu ca s-a plans multa lume de zapada,plina de apa,por'ma le-a fost greu la sarituri,ca batea vantul tare,ii tinea in stand by,se duce naibi concentrarea cand te pune sa te retragi de la start de nu-s cate ori!
Patinajul a fost superb!
M-am uitat si eu aseara un pic la hochei,dar n-am vazut finalul,in schimb am vazut Finlanda Slovacia!Ce joc.uau!Imi pare rau ca n-au castigat slovacii,ca au avut un parcurs asa interesant la jocurile astea...

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Lali,stiu ca s-a plans multa lume de zapada,plina de apa,por'ma le-a fost greu la sarituri,ca batea vantul tare,ii tinea in stand by,se duce naibi concentrarea cand te pune sa te retragi de la start de nu-s cate ori!
Patinajul a fost superb!
M-am uitat si eu aseara un pic la hochei,dar n-am vazut finalul,in schimb am vazut Finlanda Slovacia!Ce joc.uau!Imi pare rau ca n-au castigat slovacii,ca au avut un parcurs asa interesant la jocurile astea...

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Dar la ski a fost ceva de speriat, am avut impresia ca cea mai mare performanta e sa cobori partia, indiferent de timp. Mie mi s-a parut prea de tot la slalom sa termine abia jumatate din lista de start, si au ratat nume grele.
La hochei eu ma plictisesc repede. Marturisesc ca trebuie sa ma concentrez tare sa vad .... pucul . O fi lipsa de antrenament.

Slalomul paralel la snowboard a fost super ! Mi-a placut canadianul, care chiar a fost concentrat de la cap la coada.

Mergi la inceput

Au inceput campionatele mondiale de patinaj artistic,va uitati careva?e finala la perechi in seara asta!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu ma uit acum. E proba mea preferata.

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.valentina-sydneyseer.com/messages_2010.htm" target="_blank">2010 messages

Mergi la inceput

Imi pare rau ca n-au castigat medalia de aur nemtii,au patinat absolut superb,iar muzica aia face toti banii!
Si chinezii au patinat frumos,dar parca n-au avut aceeasi finete ca si nemtii!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Astai vroiam sa spun si eu. Pana ieri m-au dezamagit nemtii in acest sezon, ieri insa au fost super. Vorba ta, muzica a fost fenomenala. Eu oricum sunt innebunita dupa muzica buna de film, iar asta e un exemplu elocvent in acest sens. Ce mult conteaza muzica. La chinezi m-am plictisit, ceea ce e grav, zic eu...

Chinezii astia nu mi-au placut, mie imi plac campionii olimpici care sunt perfecti.
Astia de ieri mi s-au parut smuciti in miscari, total desincronizati la piruete, nu stiu nu-mi plac din nici un punct de vedere.
Unde sunt campionii olimpici?

Si off, fara Plushenko.... nu se poate...

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.valentina-sydneyseer.com/messages_2010.htm" target="_blank">2010 messages

Mergi la inceput