Sindromul Brangelina (de cuplu)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui casandra

Eu pe Agelina si Brad nu ii pot intelege.
Au 6 copii, bani gramada, s-au bucurat din plin de succes. La ce le mai trebuie? Si daca le trebuie succes, filmari, viata in lumina reflectoarelor, pentru ce au mai facut copii, nu 1-2, ci 6??!!!
Care sunt prioritatile lor reale? Vrei 6 copii? Ocupa-te de ei, lasa-i pe altii sa faca filme, tu fa oameni din copiii tai. Asta-i parerea mea. De asta nu merge acolo, ca nu stiu ce vor, ba copii, ba filmari,... Astfel de viata nu duce nicaieri, oricati bani ai avea, ziua tot 24 de ore are, organismul tot are nevoie de odihna, copiii tot au nevoie de parinti,... Banii nu rezolva totul.

cu alte cuvinte, o mama trebuie sa stea acasa daca vrea sa treaca de mama buna in ochii lumii. angelina are putin peste 30 de ani, vrei sa se pensioneze? face un film pe an, care e problema? si nu stie nimeni daca NU merge relatia lor, vad ca zvonisticile de la topic sunt dupa ce publica scursurile de tabloide. si despre depp au scris ca a murit de doua ori in ultimul an.

eu nu pot sa inteleg ce e atat de greu sa te pui in locul altuia ca sa judeci mai clar si sa fie mai usor sa vezi adevarul, plus sa nu masori altuia cu masura ta. repet, daca voi ajungeti celebritati, facand o munca pe care o adorati pur si simplu, va pensionati la 30-40 de ani?!! adica daca eu ajung mare scriitor pe-aici intr-o buna zi, si-mi permit sa adopt 12 copii, ce fac, renunt la scris??? absurda si nedreapta judecata asta. unii chiar au vocatie pentru meseria lor, nu o fac nici pentru bani, nici pentru celebritate- astea le-au primit pentru ca-s buni, intr-adevar.

si ce model ar oferi copiiilor daca s-ar lafai in averi, neimplicandu-se in nici o cauza nobila, nefacand nimic altceva decat sa trandaveasca?! angie a spus clar intr-un interviu la cooper ca ea vrea sa-si educe copiii multicultural, nu inchistati si cu ochelari de cal. sa pretuiasca ce au, dar sa invete sa fie generosi cu cei mai napastuiti. nu vad nimic rau in calatoriile lor. unde e negativul in a calatori??!!

brad nu mai e tipul de metrosexual, asta e adevarat. despre el, pe vremea lui jen, se auzea numa ce opere de arta si-a mai cumparat, prin ce baruri a mai fost si alte nazbatii. nu s-a auzit absolut nimic despre adulter din publicatiile serioase. normal ca arata vandalizat, are 6 copii, o partenera solicitanta si o viata cu adevarat cu sens. nu cum era inainte, superficial si pretty.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

aaaaaaaa . asta cu aventurile ma distreaza si pe mine. Stiu ca acum putin timp Brad avea o aventura tocmai cu dadaca de acasa
Sio ca sa fie si o cireasa pe tort , cum credeti ca s-a aflat? Angelina l-a prins pe Brad in timp ce o imbratisa pe femeie! Va dati seama ce IQ mic ar trebui sa aiba omul ala incat sa si-o traga cu dadaca in casa in timp ce nevasta-sa e acolo? ba si mai mult , dadaca n-a fost concendiata
Prin urmare , tind sa nu cred tabloidele cand scriu cu cine se mai inseala vedetele.

Acum Jennifer e cu Gerard Butler

***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Bun, eu inteleg faza cu adoptatul tutuor orfanilor din lume (de parrca s-ar putea ), cu faza ca vrea copii dezvoltati multicultural, dar zau daca imi da impresie de persoana mentally unhealthy! Are mai multe tentative de suicid la activ, se simte vinovata ca si-a nascut copiii (cand in lume sunt atatia sarmani de adoptat), arata ingrozitor de slaba (un schelet ambulant cu par)! . Eu cred ca nici numai mananca femeia asta! Sau a gasit modalitatea de-a trai cu aer, si cu aer!

Brad pare si el cam sleampat, delasat, cu burta si cu barba aia neingrijita! Plus abuz de bautura! Parca sunt doar o umbra a ceea ce au fost acum 5 ani!

Imi pare rau de ei, joaca extraordinar de bine ca si actori, dar si-au cam batut joc de viata lor impreuna! Cat despre copii, sper doar ca atmosfera de la ei din familie sa revina la normal odata cu despartirea! Eu zic ca este cea mai buna decizie luata de cei doi (Brangelina)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Mie nu mi-a placut rolul lui Brad in ''Inglorious basterds''. Desi modul lui de a interpreta personajul nu a fost deloc de lepadat, mi s-a parut o diferenta de la cer la pamant intre acest personaj si Benjamin Button.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iasmin08

Mie nu mi-a placut rolul lui Brad in ''Inglorious basterds''. Desi modul lui de a interpreta personajul nu a fost deloc de lepadat, mi s-a parut o diferenta de la cer la pamant intre acest personaj si Benjamin Button.

pai cred ca asta e si ideea. sa nu semene un personaj cu altul

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

E clara treaba: eu si limba romana nu suntem prietene .
Mi se pare ca Brad poate mai bine de atat. Merita roluri mai bune si poate mai mult. Acu' suna mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Buflea, am fost pe faza si am raspuns prima. Ca la alte subiecte la care ai raspuns tu eu n-am mai avut nimic de adaugat.

Nu banul te schimba ci libertatea pe care ti-o ofera acesta. Prin multitudinea posibilitatilor care ti se astern in fata. Casnicia e un drum drept. Odata iesit din ea cei mai ghinionisti continua singuri pe acelasi drum, majoritatea au in fata o bifurcatie, iar cei putini se trezesc in fata unei imense intersectii de drumuri - si toate cu un potential frumos. Pai daca ar exista un dumnezeu, i-ar bate pe cei din urma care ar alege unicul drum.

Iar cei 6 copii ai lor nu 'cantaresc' cat unul de-al nostru. Nu cred ca vine seara Brad de la munca si ii spune Angie "Of, de cand te astept, sa fac si eu un dus!"...Eu nu cred ca a fost doar atractie sexuala, sunt convinsa ca a fost dragoste, dar dragostea chioara nu tine oamenii impreuna. Ci un anume spirit de echipa pe care numai greutatile vietii (alea mici, de zi cu zi) il cladesc. Nici un barbat nu este pentru mine atat de sexi ca barbatul meu care duce dimineata copilul la cresa, lasa masina la metrou, imi da mesaj sa-mi spuna unde a parcat-o, apoi eu ma duc cu metroul de la munca, iau masina, iau copilul, vine si sotul cu metroul acasa, ne reunim, unu se joaca, unu pune masa, spalam copilul si il culcam cu un minunat sentiment de complicitate. Si poate daca ne-ar filma cineva cum facem dragoste dupa toate astea nu ar da nici pe departe atat de bine pe sticla cum da brangelina, dar aparentele sunt tare parsive. Deci nu cred ca cei 6 copii sunt responsabili pentru aspectul lor jalnic de acum (fata de ce au fost, nu fata de aspectul meu) cat un alt factor la care nu sunt nici ei imuni...si anume TIMPUL. Si la ea banuiesc in plus mari probleme la mansarda (arata ca un zombie, in curand va ramane o imensa pereche de buze)...se pare ca tratamentul cu copii nu a ajutat-o, mai bine le-ar confrunta cu ajutor de specialitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Eu asa am inteles ca obsesia lui Jolie pentru a continua cu adoptiile le-a subrezit relatia. El nu vroia alti copii, vroia sa-si consolideze familia, asa cum era. Iar ea la stress refuza sa manance(ce mai! este anorexica de-a dreptul). Plus ca arata mereu sinistru, este morbida, emana numai energie negativa (eu asa o percep, pacatele mele ). Si Brad, pe langa ea, s-a ofilit, s-a vestejit!

Eu una imi aduc aminte de-o dansatoare de culoare Baker numai-stiu-cum care tot asa adopta foarte multi copii. Si la fel Mia Farrow cu Woody Allen care s-a si cuplat cu fiica-sa adoptiva (s-a si insurat si a si facut cu copii cu ea). Ce mai! Societate bolnava!

Edit ca sa spun ca mie acest subiect mi se pare mai potrivit pe la "Barfe etc. etc".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Nu ii judec, nu sunt invidioasa pe ei. Mi-e mila de ei! Imi starnesc compasiune. Sunt dependenti de succes, de a fi mereu "on the stage" si viata trece pe langa ei, nu prin ei. Cam asta e.
Si nu sunt singurii, din pacate, care sufera de boala asta.
Uite, de exemplu, Angela Similea.
De curand, m-a apucat nostalgia si am cautat pe net cateva piese cu ea. In tinerete, avea stralucire, prezenta scenica, voce, te incanta. Ce e acum e jalnic, se imbraca precum o pipita, vocea a lasat-o... La ce ii mai trebuie? E un challenge sa stii cand sa te opresti.
Angelina a avut succes in cariera, cum nu se poate mai mult.
Daca ar stii sa isi stabileasca prioritatile si sa isi faca ordine in viata, ar fi intr-adevar cineva de admirat. Sa ii lumineze Dumnezeu mintile.
Una e sa scrii o carte, la tine in birou si alta sa fii mereu pe drum, cu copiii dupa tine, sa te risispesti aiurea... Parerea mea, desigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui delphin

Hai ma desiree, asta cu furatul barbatului e putin cam...ca doar el nu e o pereche de chiloti sau un ruj. Hop il pui in geanta si gata. Si el a vrut.

Ai dreptate, DAR eu tot cred ca "What goes around, comes around" (In Romaneste, parca-i cve de genul "Ce dai aia primesti"...)

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput