Dieta Rina (5)
Raspunsuri - Pagina 19

jasmi spune:
neatzaaa!
io-s tare happy ca deja mi se pare evident c-am slabit.
nu mai am burta si imi atarna hainele pe mine
eu azi o sa iau pranzul in mall, ceva cartofi cu ciuperci si o salata de sfecla rosie
anca, maine e voie pizza, clatite, covrigi, foietej cu ciuperci .
eu cred ca o sa-mi fac maine un fel de paine (nu stiu denumirea) care se poate umple cu ciuperci, mere, sunca, etc - ce va trece prin cap. eu voi pune ciuperci. yaammmyy
Jasmi - de
scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Madachan spune:
Eu nici azi nu am reusit sa tin cum trebuie,dar incerc cu pranzul si cina. Ca si Addicted intreb,a ce zi sunteti voi ca sa incep si eu ??
Ieri n-am mancat Rina deloc,dar n-am mancat nici dulce ,am mancat branza,mamaliga,paine .In schimb am facut cardio 32 min,chiar incepe sa-mi placa.Nu ma plictisesc,in schimb daca fac pe bici imediat ma plictisesc.
O sa mananc de acum asa ceva usor si de maine de la capat.
28.01-56kg...1.02-54,8kg.........Targhet 47kg

Madachan spune:
Jasmi,felicitari!! Super ca se vede ca ai slabit.M-am dus la prima pag si am vazut ca ai slabit deja 5,3 kg ,wow,felicitari! Cand o sa se cunoasca si la mine?!
28.01-56kg...1.02-54,8kg.........Targhet 47kg

terry spune:
neataeu, azi fasolica, cum spuneam...yammmmyyyymadachan si addicted, eu zic ca cel mai bine este sa incepeti cu ziua de proteine (pe care am avut-o ieri...cele care am inceput pe 4). azi e zi de amidonuri.si eu sunt happy. dupa ziua de apa se simte chiar bine de tot. nici eu nu mai am abdomen marit, burta e in renovare inca, dar e bine. si ma simt mult mai energica. la haine se vede f bine. chiar si picioarele au alta forma

jasmi spune:
Madachan,sigur o sa reusesti!
si eu am calcat stramb de destule ori - in sensul ca nu am mancat exact ce trebuia - dar am mancat cu masura. Adica daca n-am mai putut de pofta de carne in ziua de amidon am mancat, dar doar putin si eventual am mai renuntat la ceva mancare din ziua respectiva. stiu ca asta nu e tocmai rina, dar ce sa faci poftelor astora?
oricum eu nu am probleme cu pofta de carne, eu le am cu ciocolata. ala era doar un exemplu, sa vedeti unde bat. si chiar si cand mananc niste ciocolata, incerc sa mananc cateva bucatele, nu toata tabla, asa cum faceam inainte!
Arriel, azi ce papi? Sper ca nu te dai la tortuletz sau la alte bunatati! LMA Theei!
Jasmi - de
scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Inaf78 spune:
si eu tot la ziua de AMIDONURI sunt si am planificat mancare de cartofi. eu simpla, sotul si copilul cu carnaciori pe gratar...
fetelor care ati deviat un pic dieta si ati calcat pe langa......in carte spune sa REincepeti dieta Rina cu zi de PROTEINE. noi cele care am inceput o pe 4 ianuarie, vom avea zi de proteine sambata (asta daca vreti sa fiti cu noi odata).
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)

korri spune:
Salut fetelor,
Vad ca aveti activitate pe aici, eu nu am prea avut ieri timp sa intru
Bravo fetelor care au rezultate si curaj celor care au mai trisat.Nu e usor sa-ti schimbi obiceiurile mai ales cand sunt atatea tentatii in jur.Trebiue sa ne hranim copiii si sotii, nu?
Eu astazi sunt la vitamine si nu stiu daca am trisat ca am mancat niste varza calita ce mi-a ramas de ieri.Am zis ca e leguma si e OK. Ce ziceti?
Mai e cineva la vitamine azi?
67kg la 27.01......65kg la 01.02....targhet 57kg

emi_dia_76 spune:
eu sunt la carbo si m-am gandit la niste paste cu ciuperci, praz ,usturoi . iar pe seara am niste placinta cu mere ca ma asteapta draguta de duminica

bunicutza81 spune:
Buna ziua, doamnelor si mult succes la slabit. Am rasfoit astazi paginile de la acest subiect pentru ca sunt si eu interesata de inceperea unei diete, iar aceasta mi se pare destul de simpla si foarte logica din punctul de vedere al principiilor alimentare de baza. Ma numesc Daniela, am 28 de ani si, dupa cantarul meu am 75kg la 1,63m. Spun dupa cantarul meu, pentru ca exista posibilitatea de a arata eronat greutatea (posibil un -3 kg). Imi doresc tare mult sa dau jos cca 10 kg, pentru ca sapt trecuta am pierdut o sarcina si doctorul ne-a spus ca in cca 6 luni ne putem reapuca de treaba. As vrea astfel sa fiu mai pregatita si mai "detoxifiata" pentru urmatoarea runda (si in plus, vreau sa imi tin mintea cat mai ocupata).
Rugamintea mea este sa imi trimiteti si mie cartile la adresa daniela_chicet@yahoo.com pentru ca de luni as vrea sa ma alatur voua.
Va multumesc tare mult!