MONTIGNAC (131) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Anda, eu iti recomand magneziu. La copiluti de mai iunie 2005 e epidemie de depresie si asta e concluzia la care s-a ajuns pana acum.

Mai, cu branza vad ca n-ati lamurit-o nici acum. Eu stiu si mananc branzeturi (cascaval, feta, telemea, branza de burduf si frantuzisme) la mesele lipidice. Si mananc nu ma incurc. In sensul ca nu-mi lipseste cel putin un fel de branza de la masa. Tin minte ca in recomandarile pentru femei din ultima carte spunea clar ca daca scaderea e prea lenta sau mai deloc trebuie reduse lactatele/branzeturile. Altfel nu erau interzise. M-ati facut curioasa si o sa rasfoiesc iar cartea sa caut indicii. D-aia oi fi frecand-o eu la rece pe-aici cu aceeasi greutate de mai bine de doi ani plus minus 7-8 kile acolo...

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

meniu de azi:
md-wasa cu branza
p:wasa cu 3 felii salam de sibiu + 1 castravete
g:cioco neagra
C:iaurt + 2 lingurite de mancare de conopida.
Va salut si imi pare rau ca nu mai am timp sa mai "stau" pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

buna dimineata fetelor

despre branza eu stiu asa ....
- proteinele din laptele de vaca, mai ales din zer, determina o excretie marita de insulina si de aceea este recomandata branza bine stoarsa, telemea ... mai ales cea de oaie si de capra."
-produsul lactat cel mai bun este iaurtul cu 1,5% grasime - din cauza fermentilor pe care-i contine.
- parerea mea este ca iaurtul 0.1% contine tot felul de chestii numai lapte nu
- eu ca si branza degresata cumpar Milli si din piata urda (dar cum zerul creste isulina ma abtin si de la asta)
da e voie branza la mese lipidice , binenteles nedegresta sa fie

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

'neata fetelor

si eu fac aceeasi greseala cu branza adica destul de des si de orice fel[cascaval, feta,de burduf ,de vaca grasa]dar numai la mese lipidice....azi dimineata am dat-o in bara cu doua snitele de pui...la pranz am mancarica de linte iar la cina cred ca iaurt cu branza de vaca si marar...no ,problema e urmatoarea...la ai mei le trebuie prajitura cu mar mi-a coborat sotiorul aseara 3borcane cu mere razuite din camara numai sa prestez o tava asa ca iar ma tenteaza..sau sa incerc si pt. mine ceva improvizatie cat sa-mi potolesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

poftiti la scris

aveti capitol nou aici

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput