MONTIGNAC (131) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Anda, daca mai ai timp de tabel, trece-ma si pe mine cu 52,6 Sa nu ma demoralizeze

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

bine

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ha, daca ma uit in tabel vad ca io ma tin de mana cu Puisorul, suntem pe la aceleasi valori. Ia sa vedem, ce mai papa Puisorul azi?

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Anda si .
Macar azi butoiul e roz, nu?

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:

Anda si .

(7.03.2009)

ooooo ,nuuuuuu

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui andanii

Citat:

Anda si .

(7.03.2009)

ooooo ,nuuuuuu

ANDANII

cum sa nu fie roz, cand ai dat 22 de kile jos si mai ai 8? bravo tie!

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ninha

cum sa nu fie roz, cand ai dat 22 de kile jos si mai ai 8? bravo tie!

Ninha, mami lu' Mirci

ei hai , eu am dat alea 22 kg acuma doi ani , de un an nu am mai dat nimic jos , ba chiar am luat 4 kg inapoi .... as mai avea 12 kg de dat jos acuma neaparat .... offfff si greu merge

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

ei hai , eu am dat alea 22 kg acuma doi ani , de un an nu am mai dat nimic jos , ba chiar am luat 4 kg inapoi .... as mai avea 12 kg de dat jos acuma neaparat .... offfff si greu merge

ANDANII

Ce parere aveti , poate de la un moment dat e nevoie de o schimbare, ca se invata corpul cu toate intemperiile, saracu'.
Poate trebuie introdus sportul, sau schimbat ceva la dieta...
ma gandesc si eu, ca mi s-a intamplat si mie sa stagnez, in alte diete, inainte,. cand ma plangeam ca sunt grasa la 50 de kile, nu ma gandeam ca o sa ajung sa am 70

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ninha,bine ai venit

Monabella, de trei saptamani nu ai slabit deloc? Scrie ce mananci sa ne dam seama de ce nu dai jos. Oricum si ciocolata si migdalele ingrasa in cantitati mari.

Monica, te bagi la concurs ?

Somleac, felicitari . De bebe 2 discutam cam pe sfarsitul anului sau anul viitor. Era vorba de stomacul meu cuminte care suporta sucul de citrice seara

Meniu azi:
MD: surimi, o bucatica de camembert, o felie de paine de secara
Gustare: un mar si migdale
P: legume mexicane cu piftele
C: suc de gref, portocale si afine

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Puisorule, nu cred ca am vreo sansa. Azi a venit socrul meu (are nite probleme de sanatate ) si a adus:
- chisca cu hrisca si lebar
- carnati de casa
- placinta cu cartofi si branza
- turta dulc
- slana

Pentru cine nu stie ce-i chishca, traduc daca e nevoie.
Deocamdata n-am mancat decat carnati si salna, la masa lipdica, pe celelalte caut sa le marit pana iese din spital. Doritori???

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Anda... poate ai nevoie de o pauza? Pentru moral, ca fizic nu stiu daca te va ajuta. Io am luat si azi m-am cumintit, iar acum am chef de Monti din nou.

(7.03.2009)

Mergi la inceput