MONTIGNAC (131) .... STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Cu peste si cu grasimi poti manca branza de orice fel. Cu paste, orez integral sau alte glucidice trebuie sa mananci branza cu 0% grasime, nu stiu care o fi aia, o fi vreo branza de vaci de la quark degresata total sau aproape total.
Bine ai venit si sedere placuta si cu folos!

Multumesc de raspuns!
Tot incerc de vreo 3 saptamani si nu se da jos nimic la cantar. Dar parca ,totusi, in oglinda par mai slabuta un pic. Desi in weekend de fiecare data o dau in bara cu ceva, ca-i gatesc papa bun lu' batbatu-meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui ninha

Ceau
Am si eu o intrebare(sunt proaspat intrata, in faza I).
Branza pe care o mananc cu peste, de ex., trebuie sa fie degresata sau normala?
Cum se poate manca branza de casa, normala?
Multumesc

Io's dintre fetele mai lipsite de experienta, dar stiam ca in faza 1 nu se mananca branza normala, numai degresata si numai cu wasa sau alte glucide.

Tot de-aia, Puisorule, nu am mancat orez pana acum - citisem ca in faza 1 niet orez. Bine, in cartea pe care o aveam eu zicea si niet paine, fie si integrala, in faza 1. Si ma mir ca dau jos asa incet

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

pai asa cred ca am retinut si eu, dar pe de alta parte in cartea aia apar niste meniuri care contin branza. De care?
Si in plus parca zice la un moment dat sa nu se manance branza la sfarsitul unei mese care contine lipide... Deci nu combinam branza cu carne? Poate numai cu carne slaba de tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Buna dimineata

Monica, dar orez poti manca. De ex. orez basmati cu ciuperci sau reteta mea preferata orez cu scoici. Mi-ai dat idei pt saptamana asta

Melany,imi place foarte tare cum iti sta cu parul mai scurt. Arati asa, mai strengarita

In sfarsit pot sa raportez si eu o scadere de 400 de gr deci 52.6 kg

O saptamana frumoasa sa aveti iubitelor

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Si eu am zis tot asa Puisor...ca ma arata mai tinerica nene!

Scuze ca nu am raportat ieri, nici nu am deschis calc desi am fost acasa.M-am cam luat la cearta cu al meu si nu am avut chef de nimic, nici macar cine stie ce mancare.Nu ca mi-ar sta in fire.
M-am cantarit si eu acum..69kg, deci tot pe acolo.Bine ca nu pun in plus fara tigari si cu scaunul total dezorganizat care il am.

Sper sa ajung si la mama saptamana asta ca tot mi-am luat libere degeaba...

Va pup si spor.

Mergi la inceput

urrrraaaa!!!!! 69 de kg!!! am scazut un kil de ieri! mai sa fie, mare minune dieta asta!!
sper numai sa n-o dau iar in bara in weekend

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

E cineva care continua sa bea cafea normala? E chiar asa de grav?
Eu am baut azi, imediat dupa micul dejun.
Ceea ce inseamna probabil ca am produs insulina, adica exact ce am incercat sa evit prin micul dejun Monti (ou fiert, ardei, branza de casa, masline.
Dar daca trebuie sa ma las si de asta... atunci nu stiu ce ma fac.

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ninha bine ai venit
da-mi te rog datele tale sa te pun si pe tine in tabel ... daca doresti binenteles

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

facut modificarile in tabel

spor la slabit fetele

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui andanii

ninha bine ai venit
da-mi te rog datele tale sa te pun si pe tine in tabel ... daca doresti binenteles

da, vreau, numai ca nu prea stiu care date.
sa incerc:
inaltime 160 cm
greutatea initiala 72 kg
greutatea actuala 69
target 58

ce ar mai trebui?

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ninha

[quote]citat din mesajul lui andanii

ninha bine ai venit

da, vreau, numai ca nu prea stiu care date.
sa incerc:
inaltime 160 cm
greutatea initiala 72 kg
greutatea actuala 69
target 58

ce ar mai trebui?

Ninha, mami lu' Mirci

perfect .... astea-s toate informatiile pe care trebuia sa mi le dai acuma te trec ... imediat

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Anda, daca mai ai timp de tabel, trece-ma si pe mine cu 52,6 Sa nu ma demoralizeze

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput