FIV264
Raspunsuri - Pagina 13
many_bani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 sa creasca mare Vladutu tau ![]() ![]() ![]() |
Multumim si la tine sa fie cu lipici, tinem pumnii

mami de
Vlad (29.10.2009)Poze
mariadan spune:
catalina cat ar trebuie sa fie progesteronul inainte de ET? Se mai face progesteronul si dupa ET?
moshulik spune:
| citat din mesajul lui BuburuzaL Viola draga, eu sunt pe baricade de un an si ceva...Acum urmeaza fiv 3, si imi doresc atat de mult ca acesta sa fie norocosul!!! ------------------------------------ Anul asta vreau un beta mare!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sa dea Dumnezeu! asa sa fie!
Moshulik
moshulik spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ALRAK
Buburuza acum trebuie sa fie cu ochisori ![]() ![]() . Cand incepi runda a treia? Eu azi faceam planul cu sotul si inca nu stim cand va fi runda a patra si ultima. Mi s-a cam dereglat Maria Sa CM-ul si e cam greu de planificat ceva. Oricum in martie sau aprilie voi incepe. Te pup si tin pumnii stransi pentru reusita si neaparat beta sa fie maaaaaaaaare ![]() ![]() DSoamne Ajuta! ![]() |
Asa sa fie AlraK!
sa fie ultimul, caci va fi cel norocos la noua luni cu ochisori!
Moshulik
moshulik spune:
| citat din mesajul lui Mona40 Salut fete, Noi am scos 4 oute ieri si asteptam vesti. Despre fibromul meu dc a zis ca na are leg cu ramasul insarcinata, si ca nu ar trebui sa fie un motiv de ingrijorare din acest pc de vedere. Trebuie tinut sub observatie... Va urez o zi buna Mona zuza ![]() |
Bravo Mona,
asteptam "lipeala"
!cat despre fibrom, are dreptate dr tau
sunt fibroame care nu pun probleme in sarcina
si pot foarte bine sa fie scoase odata cu nasterea
asa ca da-i bataie!
moshulik
moshulik spune:
| citat din mesajul lui brunadria salutare , fete dragi... dragaica un pt tine , sarcina usoara in continuare...mirela bafta , de data asta o sa fie bine ![]() buburuza , arlak si pe toate fetele va ![]() in curand incep si eu runda a 3 a... doamne ajuta!! mult noroc fete dragi si numai teste pozitive ![]() |
sa fie cu noroc (adica la noua luni cu ochisori)!
Moshulik
catalina2307 spune:
| citat din mesajul lui mariadan catalina cat ar trebuie sa fie progesteronul inainte de ET? Se mai face progesteronul si dupa ET? |
In jur de 1. Eu am facut insa ET si la 2,4 si am ramas insarcinata. Deci undeva pe acolo....(ideal este cat mai aproape de 1).
Dupa ET in general nu se mai face. Mai ales daca oricum iei ca tratament de sustinere doza maxima de progesteron.Dar pt linistea ta il poti face sa ai convingerea ca este in crestere.
adipapazi spune:
amy2007, esti belea de belea! unde o fi buba, ca nu mai pricep nimic!trompele zici ca in regula, si spermograma?
of, scrie la budapesta la kaali, sau vino la bucuresti!
adipapazi spune:
violab,io tot mai sper!nu stiu cum e treaba la momentul la care esti tu acolo. poate nu sunt uratii. hai, curaj!
maine fug la munte la schi pt 2 zile, intru seara sa te vad.te sarut