FIV264
Raspunsuri - Pagina 12
many_bani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andrabirni Many_bany,felicitari pentru Vladut.Eu ma pregates pentru ET cu congelati si as fi tare bucuroasa daca mi-ai spune ce tratament ai luat inainte, ma refer la vit, acid folic, etc.;unde si cu cine ai reusit, cati embrioni ai transferat? ![]() |
Draga mea eu am facut ET cu congelati la MNL, clinica unde am facut toate incercarile(FIV1 reusit sarcina oprita din evolutie, FIV2 nereusit, ET congelati, mandrete de flacau
Am facut in feb.2009 si am inceput cu AC din decembrie 2008 pana la sf. de ian cand a venit cm, apoi am luat estrofem, iar cu 4 zile inainte de ET am luat utogestan+estrofem iar dupa s-a adaugat si acid folic.
De capul meu am luat tablete de suc de orz verde (cam din dec.2008 o cutie) insa mai mult ptr.stres am mai luat vitamax si am baut ceai de cretisoara. Dar de cand a trebuit sa incep estrofemul nu am mai luat nimic in afara de ceea ce am primit de la clinica.
Bafta
mami de
Vlad (29.10.2009)Poze
violab spune:
Fetelor cred ca asta a fost pentru mine. Azi dimineata m-am trezit cu o pata pe chilotei. Toata ziua nimic, dar mie cam asa imi vin uritii. Putin la inceput, pauza si dupa potopul. Oricum nu cred ca exista spotting in Z11.

Voi ce stiti?

many_bani spune:
andrabirni a uitat sa-ti spun ca am dezghetat 3 embrioni, au rezistat 2 care s-au divizat de la 2 celule la 5 celule la mom. transfeului, rezultatul Vlad.
Procedeul facut de prof. Ron-el
mami de
Vlad (29.10.2009)
Poze
pisic77 spune:
mariadan, la farmacia tei. B-dul Lacul Tei, nr. 56, Bloc 19A, Sector 2
Bucure#351;ti, Telefon: +4021 539 07 37 +4076 381 21 26
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui many_bani Mirela, am si eu o intrebare, cat sunt de relevanti folculii inr-un embriotransfer cu congelati? Te intreb asta ptr. ca eu am un bebe de 3 luni care a fost obtinut prin ET de congelati iar in timpul monitorizarilor nu au masurat decat endomedrul, nici o data nu a pomenit de nr. de foliculi sau de dimensiunea lor. Asta ptr. curiozitatea mea. Bafta ![]() mami de Vlad (29.10.2009)Poze |
pe mine m-a intrebat cat am facut eco in tara cat era valoarea de la foliculul dominant si evident valoarea endometrului.
am intrebat si mi s-s spus ca daca nu am niciun folicul, nu am nici corp galben, nu am pe ce sustine sarcina, si daca nu am avut niciun folicul nu a avut decat sa ma stimuleze.
mai nou cica am ovare usor polichistice si de asta nu as ovula ca tot omul normal, deh sunt eu mai anormala
oricum bebe sa iasa ca restul nu mai conteaza.
sa creasca mare Vladutu tau

catalina2307 spune:
Mirela - bafta multa sper sa fie cu noroc.
O sarcina se poate sustine si fara corp galben fara probleme. Progesteron si estrogeni. Foarte multi medici merg pe protocolul cu inhibare din z21 pana in ziua ET deci clar nu poate fi vorba de corp galben iar sarcinile sunt bine merci.
catalina2307 spune:
Si daca imi dai voie sa iti mai fac o sugestie. Musai o analiza de progesteron inainte de ET.Parerea mea......
mirela2 spune:
| citat din mesajul lui catalina2307 Mirela - bafta multa sper sa fie cu noroc. O sarcina se poate sustine si fara corp galben fara probleme. Progesteron si estrogeni. Foarte multi medici merg pe protocolul cu inhibare din z21 pana in ziua ET deci clar nu poate fi vorba de corp galben iar sarcinile sunt bine merci. Catalina |
cata sarumana
nu te contrazic, la mine estrogenii nu au dat efectele scontate, am luat estrofem si intr o saptamana endo nu sarise de 7, cum l am scos si am dat cu merional cum a inceput sa creasca.
fiecare medic cu metoda lui.
catalina2307 spune:
Stimularea oricum ajuta endometrul. Si estrogenii, dar in cantitate mult mai mare. Oricum nu asta ere ideea. Ceea ce voiam sa iti spun este ca nu tb sa fii ingrijorata. Sarcina se poate sustine si fara corp galben.