FIV264
Raspunsuri - Pagina 11
ALRAK spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BuburuzaL Felicitari mamicii Huski. Sa-i aduca bebele cat mai multe bucurii! Alrak draga mea!Anul asta vreau un beta mare!!! |
Buburuza acum trebuie sa fie cu ochisori

. Cand incepi runda a treia?
Eu azi faceam planul cu sotul si inca nu stim cand va fi runda a patra si ultima.
Mi s-a cam dereglat Maria Sa CM-ul si e cam greu de planificat ceva.
Oricum in martie sau aprilie voi incepe.
Te pup si tin pumnii stransi pentru reusita si neaparat beta sa fie maaaaaaaaare

DSoamne Ajuta!
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui BuburuzaL Viola draga, eu sunt pe baricade de un an si ceva...Acum urmeaza fiv 3, si imi doresc atat de mult ca acesta sa fie norocosul!!! ------------------------------------ Anul asta vreau un beta mare!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Asa o sa fie
, vezi ca-s cu ochii pe tine, te urmaresc din umbra http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
10+
amy2007 spune:
| citat din mesajul lui adipapazi amy 2007, dar de ovulat, ovulezi? te-ai monitorizat ecgrafice? cresc foliculi? se sparg?cat ai fsh si e2? |
Buna dimineata. Am revazut aseara analizele si sunau cam asa, parca
-estradiol 64
-fsh 5.16
Progesteronul seric e ok, deci ovulez. Si am facut si ecografii, foliculasii sunt grasuni de obicei si endometrul la fel.
Tin pumnii fetelor care asteapta testul beta. Viola, da-l naibii de test de urina. Oricum l-ai facut prea devreme.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
bombi spune:
Am vorbit cu doctorul si parca m-am mai lamurit putin. Cica singerarea pe care o am e doar o reactie la medicamente, nu e ciclu natural.
Acum sint in ziua 10 de inhibare si urmeaza sa incep stimularea marti sau miercuri.
Mona40 spune:
Salut fete,
Noi am scos 4 oute ieri si asteptam vesti.
Despre fibromul meu dc a zis ca na are leg cu ramasul insarcinata, si ca nu ar trebui sa fie un motiv de ingrijorare din acest pc de vedere. Trebuie tinut sub observatie...
Va urez o zi buna
ALRAK spune:
| citat din mesajul lui Mona40 Salut fete, Noi am scos 4 oute ieri si asteptam vesti. Despre fibromul meu dc a zis ca na are leg cu ramasul insarcinata, si ca nu ar trebui sa fie un motiv de ingrijorare din acest pc de vedere. Trebuie tinut sub observatie... Va urez o zi buna Mona zuza ![]() Mona ce veste buna, Dd sa ajute sa se iubeasca mult cu ![]() ![]() si apoi sa fie lipiciosi la mami in burtica.Sa ne ti la curent cu fecundare, divizare , celule si ET (sa spunem o ruga pentru tine acolo sus la DD sa te ajute) ![]() ![]() Doamne Ajuta! ![]() |
many_bani spune:
Mirela, am si eu o intrebare, cat sunt de relevanti folculii inr-un embriotransfer cu congelati? Te intreb asta ptr. ca eu am un bebe de 3 luni care a fost obtinut prin ET de congelati iar in timpul monitorizarilor nu au masurat decat endomedrul, nici o data nu a pomenit de nr. de foliculi sau de dimensiunea lor. Asta ptr. curiozitatea mea.
Bafta
mami de
Vlad (29.10.2009)
Poze
andrabirni spune:
Many_bany,felicitari pentru Vladut.Eu ma pregates pentru ET cu congelati si as fi tare bucuroasa daca mi-ai spune ce tratament ai luat inainte, ma refer la vit, acid folic, etc.;unde si cu cine ai reusit, cati embrioni ai transferat?
brunadria spune:
salutare , fete dragi...
dragaica un
pt tine , sarcina usoara in continuare...
mirela bafta , de data asta o sa fie bine
buburuza , arlak si pe toate fetele va
in curand incep si eu runda a 3 a... doamne ajuta!!
mult noroc fete dragi si numai teste pozitive