FIV264
Raspunsuri - Pagina 14
violab spune:
Fetelor e negativ. Exact cum ma asteptam. Asta e. Ma pregatesc pentru urmatorul. Va multumesc pentru tot.
violab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 viola - imi pare rau... Catalina |
Multumesc. Vroiam sa te intreb de DHEA. Cite se iau pe zi. Am inteles ca sunt necesare cel putin 3 luni de tratament. Doctorii il recomanda sau fetele il iau dupa ureche?
catalina2307 spune:
viola - nu prea sunt persoana cea mai indicata sa dau lamuriri despre Dhea pt ca nu folosesc.....dar pisic, fireyez, bytzi sigur pot da mai multe informatii pt ca sunt "consumatoare"
.
Din cate am inteles este o practica folosita pe la americani, nu stiu cat de mult folosita de catre medicii din Europa.
Se recomanda terapie de min. 3 luni, cate o tableta pe zi (75mg-100mg).Dar nu te astepta la rezultate uluitoare. Am inteles ca poti produce cu 1,2 ovocite mai mult decat s-ar intampla in conditii normale.
ALINAOPREA spune:
| citat din mesajul lui violab Fetelor e negativ. Exact cum ma asteptam. Asta e. Ma pregatesc pentru urmatorul. Va multumesc pentru tot. |
Sa-ti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe.

Alina in asteptarea unei minuni de
violab spune:
Va multumesc. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu lamuriri despre DHEA. Cit se ia pe zi si daca doctorii sunt de acord? Eu o sa merg la doctorita mea dupa ce-mi trec uratii, dar as vrea sa fac tot ce se poate ca la urmatorul sa am productie mai buna. Orice sfat imi puteti da in aceasta privinta e binevenit.
Sau ce alctceva ar putea ajuta la producerea de mai multe ovocite.
moshulik spune:
violab, capul sus, si cu curaj mai departe!
gandeste-te ca esti doar la inceput de drem si ca pentru urmatoarea runda 9care va fi si ultima) vei sti exact cu ce ai de-a face si ceea ce trebuie sa faci.
hai mult curaj!
suntem alaturi de tine!

stim prin ce treci in aceste momente si tocmai de aceea iti spunem: MAINE ESTE O NOUA ZI!
Moshulik
bytzi spune:
violab,imi pare tare rau,mi-ai fi dat si mie sperante daca reuseai tu cu un embrion....
despre DHEA poti citi mai multe aici:
http://www.centerforhumanreprod.com/premature_ovaries.html
da,in Europa dr o rec mai putin fiindca nu cunosc rezultate in acest sens...
Eu mi-am intrebat dr despe el si raspunsul lui a fost :din
pacate rezultatele sunt contradictorii desi initial s-a considerat o mare descoperire si fiindca nu avem nimik de pierdut a fost deacord sa facem aceasta pregatire inainte de fiv ,minim 3 luni de preferat 16 saptamini 75mg/zi (in 3 prize a cite 25mg),asta a fost parerea lui .Pe mine m-a incintat ce am citit in site-ul de mai sus si am zis sa incerc,sapt viitoare imi repet fsh si iti spun daca am ceva inbunatatiri dupa 2 luni de DHEA .A si de la fetele care au luat un timp DHEA Kitta,Pisic si apoi au facut fiv am inteles ca a dat rezultate.
E bine sa vorbesti cu dr tau despre asta.
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
violab spune:
| citat din mesajul lui bytzi violab,imi pare tare rau,mi-ai fi dat si mie sperante daca reuseai tu cu un embrion.... despre DHEA poti citi mai multe aici: http://www.centerforhumanreprod.com/premature_ovaries.html da,in Europa dr o rec mai putin fiindca nu cunosc rezultate in acest sens... Eu mi-am intrebat dr despe el si raspunsul lui a fost :din pacate rezultatele sunt contradictorii desi initial s-a considerat o mare descoperire si fiindca nu avem nimik de pierdut a fost deacord sa facem aceasta pregatire inainte de fiv ,minim 3 luni de preferat 16 saptamini 75mg/zi (in 3 prize a cite 25mg),asta a fost parerea lui .Pe mine m-a incintat ce am citit in site-ul de mai sus si am zis sa incerc,sapt viitoare imi repet fsh si iti spun daca am ceva inbunatatiri dupa 2 luni de DHEA .A si de la fetele care au luat un timp DHEA Kitta,Pisic si apoi au facut fiv am inteles ca a dat rezultate. E bine sa vorbesti cu dr tau despre asta. _ endometrioza, FSH 27/20/29 6 IA, nereusite FIV intrerupt din lipsa de foliculi vind o fiola de 300ui puregon(400ron) (exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace) |
Iti multumesc ca mi-ai raspuns. Chiar ma intrebam cu ce am gresit de nimeni nu vrea sa-mi raspunda. Te rog mult sa-mi spui si mie ce efect a avut la tine. Eu plec in State in curind asa ca il pot cumpara dar nu as vrea sa ma arunc cu capul ianinte nestiind despre ce e vorba. Tu cit ai avut FSH-ul? Mai stii alte leacuri sau mai stiu eu ceaiuri indicate? Orice ma poate ajuta. Iti multumesc anticipat.
pisic77 spune:
Viola,
DHEA nu scade FSH. Orice medicament care scade FSH o face artificial si nu pentru o perioada lunga de timp. Din pacate ce-i natural nu prea poti schimba. Se pot imbunatatii unele lucruri, dar sa nu te astepti la ceva spectaculos si pe perioada nedeterminata, pentru ca nu-i asa.
DHEA este un supliment nutritiv care se pare ca ajuta la cresterea numarului si calitatii ovocitelor. Este considerat hormonul tineretii, un hormon hermafrodit, care la barbat are actiune de intinerire, regenerare si la femeie, creste calitatea si numarul ovocitelor.
Europenii recomanda o cura de DHEA cu un ciclu inainte de inceperea stimularii, 75mg/zi, in 3 prize, de cate 25mg. Americanii recomanda minim un ciclu de DHEA inainte de stimulare, pana la 3, 6 cicluri.
Bytzi ti-a dat un link unde poti citi mai multe despre asta. Clinica din state a primit si nu stiu ce atestat pentru folosirea cu succes a tratamentului cu DHEA la femeile cu insuficienta ovariana prematura.
Eu iau 100 mg/zi. Nu se cunosc efecte adverse.
Bafta multa