Daca el nu e Casatorit , Eu ma mai numesc Amanta-2
Raspunsuri - Pagina 3
ADRIANKA spune:
Si faptul asta, "ca iubitei i-a zis ca nu poate sa mearga cu el" si te-a chemat pe tine, e fapt de mandrie nationala? Ba chiar internationala, avand in vedere ca depasiti granitele Romaniei. Sa stii ca sfaturile pe care ti le-au dat fetele, care sfaturi sunt sigura ca tie ti se par ca "babesti" ca "ce stiu femeile astea ce e viata" sunt venite din experienta si nu de ciuda ca vezi Doamne te duci tu sa vezi lebedele din Viena...
Bafta la examen!
bobocel_07 spune:
Si iubitului tau ce ii spui?
Stiu ca nu e treaba mea dar chiar sunt curiosa
alexia_07
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AryAdna1-9 martea viitoare , nu maine |
Inseamna ca aveti o sesiune usoara rau
Eu nici in anul 6 n-am liniste, am program de somn ca bebelusii
***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/
http://freecycletm.ecosapiens.ro/
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.4animals.ro/ajuta.html
luisa1983 spune:
Stimata domnisoara !
Toate fetele de varsta ta sunt frumoase, de fapt toate femeile sunt frumoase ! urat din parte lui ca o barfeste pe cealalta tocmai langa tine, mie mi-ar da de gandit (sa nu te superi pe mine ), cred ca urmezi tu...Nu mai crede in povestile barbatilor...Sunt milioane de fete foarte frumoase in lumea asta !Acum esti tu , maine va fi alta! La 22 ani, trebuie sa-ti construiesti singura un viitor numai al tau, trebuie sa crezi ca nimeni nu este de inlocuit...nu-ti mai pierde timpul (si-asa pretios)cu duble legaturi...iubeste ca sa fii iubita...sunt persoane care au fost dezamagite in viata dupa ani si ani petrecuti impreuna, au copiii impreuna , au construit o ,,casa" ...cine iti garanteaza ca nu vei fi si tu la fel?! Si mai este ceva...totul se plateste in viata! Am citit celelalte raspunsuri , eu te consider o victima, esti tanara , te aprinzi repede, poate nici nu ai iubit cu adevarat pentru ca dupa parerea mea cine iubeste nu insala...si cand spun insala ma refer la o parasire nu numai fizica ci si emotionala...nimeni care iubeste cu adevarat nu-si va insela vreodata partenerul...nu-l va parasi, nu se va indeparta, poate sa fie ,,cealalta " cea mai spectaculoasa femeie din viata lui...cateodata femeile, pentru ca nu au mai fost de ceva timp apreciate, nu li s-a mai spus cat de frumoase sunt, au simtit ca partenerul s-a racit , incearca sa-si testeze ,,farmecele" in alta parte dar doar si le testeaza, nu trec la actiune...(atunci cand isi iubesc partenerul).Barbatii sunt mai diferiti..dar un barbat adevarat, matur, nu-si va lasa partenera niciodata ...decat daca n-o mai iubeste sau si-a dat seama ca de fapt n-a iubit-o , a placut-o , a apreciat-o , a avut doar senzatia ca o iubeste...Barbatii iubesc mai profund si mai rar...sunt in stare de orice numai sa fie cu persoana pe care o iubeste!
Crede-ma ti-o spun din tot sufletul...am motive pentru ca sunt o feminista convinsa!
bobocel_07 spune:
citat din mesajul lui luisa1983 urat din parte lui ca o barfeste pe cealalta tocmai langa tine, mie mi-ar da de gandit (sa nu te superi pe mine ), cred ca urmezi tu... |
Un barbat care o barfeste pe actuala la amanta mi se pare demn de dispret.Si sigur urmeaza si ea, o sa fie inca o femeie, bifata pe lista lui cu care se va lauda.
alexia_07
n/a spune:
Felicitari, esti pe val. Te flateaza enorm si iti ridica rangul, cum ar spune o amica de-a mea....dar sa ne scri si cand se sparge valul, da?!!!!
Fratele meu avea un prieten. Prietenul avea o familie. Tatal si-a inselat mama si a aflat si barbatul respectiv, tatal prietenului fratelui meu a zis ca vrea sa-si traiasca viata , sa huzureasca, sa simta ca traiaste ca lui viata normala de familie nu-i aduce satisfactii. Si-a trait viata, a cunoscut zeci de femei,a iubit zeci de femei, a baut, a facut afaceri, a facut bani si era pe val acum un an. Fratele meu zicea ca asa ca el se traieste, ca tatal prietenului sau, ca cica omul ala e destept. I-am spus ca viata asta cere si mai mult si mai mult pana te fura si apoi cand cazi cazi rau de tot. Fratele meu radea de mine.
Ma suna zilele trecute speriat si-mi zice: "sti ca radeam de ce ma invatai tu in legatura cu cine crede ca traieste ca un destept.... ma refer la tatal lui cutare pe care eu il admiram de zor, cand tu suneai de al tau ca vrea si el la fel" Si l-am intrebat ce e cu asta, ca-mi aduc aminte....
"e in puscarie!!!! Exact cum ai zis ca se va intampla si am avut un mare soc cand am aflat. Mi-a remontat intregul sistem de valori. Exemplul lui e din asa nu"
Ma bucur ca a priceput, chiar daca eram penibila si pentru el cand incercam sa-l fac sa inteleaga ca e in firea lucrurilor sa nu poti forta destinul sa iei de la viata mai mult decat e corect si ca tre sa ti cont de altii, sa te straduiesti sa pastrezi un echilibru intre tine si ceilalti ca nu ti se cuvine nimik si ca ce primesti de la viata nu tre sa irosesti sau sa dispretuiesti ca ti se intorc insutit.
Acel barbat acum si-a adus aminte ca are un fiu si plage sa vina sa-l vada si-l implora sa nu traiasca cum a trait el. Si ala a fost pe val.... si valul lui s-a spart brusc.
Oricum, nu te invidiez ca pleci la Viena. Iti doresc sa te simti bine si sa-ti razi in sinea ta ca proasta aia ramane acasa mintita, traind o iluzie. Eu sper sa afle, sa poate scoate cancerul din viata ei cat mai curand, adica pe prietenul ei si pe tine. Ceea ce pentru tine e fericire, pentru ea e cancer sufletesc. Sper sa poti fi fericita stiind ca ti-ai cladit fericirea pe nefericirea alteia. Si sa nu-mi zici ca ea e nefericita ca nu stie. O femeie simte cand barbatul ei incepe sa se schimbe, habar nu ai cate gabduri isi face si cat sufera pana intelege de ce totul s-a schimbat pentru ea. Cand va afla adevarul se va elibera, printr-o mare durere. ca mai devreme sau mai tarziu va afla.
Felicitari, poti face rau si inca cu cat se poate de multa seninatate. Furi barbatul altei femei. Si unele de pe acest forum te aplauda.... Te incurajeaza sa iti traiesti fericirea, de parca fraiera aia de acasa nu exista, ca si cum e o umbra.
Ma intreb, dragi forumiste care o sustineti sa-si traiasca viata fara prea multe mustrari de constinta,... daca erati voi aia de acasa?................................................................................... De fapt nici nu trebuie sa-mi raspundeti.
Olina87 spune:
citat din mesajul lui AryAdna1-9 Plecam pana la Viena . Ca el e cu delegatie si iubitei i-a zis ca nu se poate sa mearga cu el . Si m-a chemat pe mine. Pana marti cand am examen , dau o fuga de 2 zile pana la Viena |