Daca el nu e Casatorit , Eu ma mai numesc Amanta-2
Raspunsuri - Pagina 4
AryAdna1-9 spune:
De ce ii fur eu barbatul ?¿
El imi este prieten si confident in acelasi timp . Am nevoie sa vorbesc cu el . Lui ii povestesc tot ce mi se intampla si el mie la fel .
Sunt lucruri pe care nu le pot vorbi cu oricine , dar le pot vorbi cu el.
Nu rad ca pleaca cu mine si nu cu ea , pt ca tot una mi-ar fi fost ca pleaca cu ea .
Si ea ar putea rade ca ea doarme cu el in pat in fiecare noapte si eu o data la o luna , daca ar stii de mine . Pt ca ea , ar crede ca el chiar il vreau pt mine si sufar ca-i cu ea.
Asa cred toate despre amante . Niste disperate , care vor sa ia barbatii . Asa credeam si eu pana acum .
Dar nu e chiar asa . Unele vor decat sa fie cu acel barbat , fara sa ii apartina in totalitate .
Iubitului meu ii vor spune ce mi.a spus si el cand a lipsit o saptamana .( saptamana trecuta )
Ca ma duc acasa la ai mei !
violetan spune:
AryAdna, eu vreau decat sa-ti spun un singur lucru; tu esti exact ca in bancul ala:" Tanara, superba, picioare lungi, blonda, ochi albastri, 90-60-90 nu vreau nimic, vreau doar sa ma laud"...Nush' daca ai observat, dar, indiferent ce raspund fetele pe-aici tu o tii pe-a ta: nu il vreau pe el, suntem doar prieteni, asa imi place sa traiesc, nu vreau acum relatii serioase, cand va veni o sa fiu acolo etc. Sau cam asa ceva. Vroiam doar sa te-ntreb daca iti ajuta raspunsurile lor. Indiferent care, cele pro sau cele contra. Ti-au adus ceva in plus la starea ta?
Mie uneia mi-a placut ca dezbatere. Pentru ca atata inteligenta transpare din majoritatea postarilor, fie ele pro sau contra, incat nu pot sa ma abtin sa spun precum Solomon: ai dreptate! si tu ai dreptate! si tu ai dreptate! E posibil, oare sa fii de acord si cu pro si cu con? Se pare ca da...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AryAdna1-9 Iubitului meu ii vor spune ce mi.a spus si el cand a lipsit o saptamana .( saptamana trecuta )Ca ma duc acasa la ai mei ! |
1. tu il minti pe el
2. el te minte pe tine
------
Concluzie: tu ne minti pe noi.
si de ce n-ai face-o? noi suntem niste straini anonimi pe net. daca poti sa te culci cu doi si sa-i minti la loc comanda pe-amandoi, pai cu noi nici nu te culci, nici nu te-a invitat nimeni la paris pana acum, intelegi rationamentul?
ideea e ca nu esti credibila. mai ales cand recunosti senin ca minti. ca la o verisoara de-a treia iti zic: nu-i de lauda, puisor. altii ar baga capul in pamant de rusine. altii.
p.s. nu-i mai zice "iubit", ca nu ti-e iubit. ti-e amantul nr. 1. sau 2.
Laura25 spune:
Parerea mea (vazut asa de pe margine si dupa oarshce anisori mai multi decat tine de experienta): Te mananca si o sa ti=o iei! Traducere: eu cred ca in curand o sa te indragostesti de "33" pana peste urechi si o sa suferi cum nu ai suerit never ever in viata ta. Si o sa doara si o sa plangi si o sa te dai cu capul de pereti ... Pt ca o sa se poarte cu tine cum facem cum cu cealalata. Sau chiar mai rau cand nu o sa mai fii interesanta pt el. Posibil sa ma insel, dar pe el nu prea il cred in stare sa se indragosteasca de tine. Deci o sa ti-o iei de nu o sa poti duce (suferinta la sufletel, nu altceva).
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Elle_seb spune:
AryAdna, eehh... daca te ia la Viena, se schimba situatia.
E clar ca omul asta e fermecat de tine, o tanara frumoasa cu craci lungi (sau scurti, nu conteaza, intelegi ideea).
Eu nu prea pricep cam ce mai astepti tu de la fetele astea care-si rup de'shtele pe tastatura sa-ti faca educatie nepoftita. Tu oricum ti-ai facut alegerile, la ce bun mai este subiectul tau?
Dragi moderatori, dat fiind ca fata si-a tras concluziile, nu vad ce mai e de zis aici decat o nesfarsita dezbatere plictisitoare si neproductiva.
Sunt alte situatii mult mai grave la sectiunea asta care chiar merita un suport moral si ceva mai multa atentie.
Elle
_
www.immunocalromania.blogspot.com/" target="_blank">Pentru un sistem imunitar puternic
gabitza2005 spune:
Dragi moderatori, dat fiind ca fata si-a tras concluziile, nu vad ce mai e de zis aici decat o nesfarsita dezbatere plictisitoare si neproductiva. |
Nu e plictisitoare de loc, intru de 3 ori pe zi sa vad ce a mai zis fetita. Si sincer subiectul m-a distrat copios pe alocuri.
eu vreau decat sa-ti spun un singur lucru; tu esti exact ca in bancul ala:" Tanara, superba, picioare lungi, blonda, ochi albastri, 90-60-90 nu vreau nimic, vreau doar sa ma laud"... |
cris_stef spune:
Eu cred ca AryAdna simte nevoia ... sa se laude! A trecut de adolescenta, a inceput o relatie cu un coleg al ei, dar apoi s-a reintalnit cu un ex si ... a devenit FEMEIE!
E o mare diferenta intre a face sex cu un tanar cu mai putina experienta si intre a face sex cu un ... expert. Este saltul intre adolescenta si maturitate - din punct de vedere sexual.
Cumva, interior (din educatie, experientele altora, etc.) stie ca relatia cu cel mai in varsta nu va rezista. De aceea nici nu il doreste sa fie al ei. Nu stie exact de ce, dar stie ca e ... interzis.
E o stare de fericire, e o noutate, este ceva ce prietenul ei tanar nu ii poate oferi. Si este si dreptul ei sa se "infrupte", sa evolueze.
Nu simte ca este corect sa fie pusa sa aleaga. Este greu sa renunti la tort si sa revii la paine. Simte nevoia sa isi apere descoperirea, pentru ca a implinit-o, a schimbat-o, i-a adus fericire. Simte si nevoia sa impartaseasca aceasta stare.
Dar ... pe langa strigatul de implinire, faptul ca este rautacioasa uneori denota amarul unei gelozii. O ataca pe prietena exului cu toate ca nu o cunoaste, ataca unele fete ce ii raspund. Oare de ce?
Oare ... e nevoia de a fi unica posesoare? Este gelozia de a-l imparti cu alta?
Mmmmm ....as putea face o comparatie cu prajitura din frigider. Am vrea sa fie doar a noastra. Cu toate ca oricine are acces la frigider poate servi putin din ea. Ah, si mai stim ca prajitura este doar un desert tracator. In exces nu ne face bine. Si nici nu ne tine de foame.
E doar un rasfat si atat, de ce ar trebui sa alegem? De ce ni se spune mereu ca nu ne face bine?
De ce AryAdna ar trebui sa aleaga sa renunte la prajitura?
Nu m-am adresat AryAdnei pentru ca nu am ce sa ii spun. Faptul ca si-a expus povestea aici (daca este reala) arata ca nu este impacata cu alegerea facuta. Cand va gasi impacarea, va face si pasii urmatori.
Eu i-as spune ... bucura-te de ceea ce ai pentru ca in viata nimic nu dureaza.
n/a spune:
de ce sa nu reamana deschis subiectul.... invatam si noi si intelegem de ce exista o vorba in popor.... femeia aia care e ... asa din fire "n-are lecuire".
Cu astea se duc barbatii vostri dragi forumiste, si multe incearca sa-si mai salveze casnicia.....???????!!!!!!
Doamneeeeeeeeeee, mare ti-e gradina. Cat de oribila este imaginea celei de acasa, care sufera probabil la un moment dat, care se perpeleste. E facuta de ras rau de propriul partener, de ala care crede ea ca ii e cea mai apropiata persoana, de ala pentru care poate se departeaza de familie... de sangele ei...
Eu am invatat de la fata asta ceva foarte important. daca barbatul cu care sunt ma insala... sa-l las si sa fug cat mai departe sau sa-l alung cat mai departe, ca pe un cancer, degraba si fara sa ma gandesc de doua ori.
I l-as lasa sa se spele pe cap cu el, amantei, ca se merita unul pe altul. Bleagh!!!
AryAdna1-9 spune:
Am sunat amantul si i-am zis ca nu mai pot sa merg la Viena si ma dau dusa acasa maine ca sa nu ma intalnesc cu el .
Dupa intamplarea de azinoapte , vreau sa ma gandesc mai bine la unele chestii .
Iar pe IUBITUL meu nu il pot lasa . Prima data as renunta la amant decat la EL .
Laura25 spune:
AryAdna, bafta in sesiune si ai grija de tine in primul rand!
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me