Daca el nu e Casatorit , Eu ma mai numesc Amanta-2

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Iubita, iti dau o idee, spune-i "amantului" ca de vr-o saptamana tu ai un nou "amant" si cu care totul in pat e de vis... Zi-i ca il apreciezi pe el...ca va intelegeti super-duper dar ca pur si simplu nu te poti abtine si esti in al 9-lea cer si ca tu vrei sa continui si cu el si cu prietenul oficial si cu infocatul nou iuby. Daca vrea sa continuati ... concluziile le tragi tu.
Ideea asta cred ca era, vroiai sa-ti demonstrezi ca merita efortul ca sa si-ti pastrezi integritatea ca si persoana chiar daca te culci cu el. Nema interes pt. el sau iubitul oficial...TU erai miezul problemei. Ei iubita...nu te respecti pe TINE insasi ca persoana, crede-ma si daca asta e raspunsul pe care il cautai cu adevarat l-ai aflat. Daca te-ai respecta fie ca ai 19 ani, 22 sau 28 ai avea in pat si-n viata un partener adevarat de care sa fii multumita si care sa te implineasca. Dar ai ajuns sa aduni langa tine 2 complexati cu care jonglezi intrebandu-te asa...fugar daca esti sau nu o "duamna". Unu care pana la douaj...cati o avea n-a fost in stare sa aibe o relatie serioasa si alt complexat ...ditamai profu' de sport muschi o mie creier zero dezamagit de imperfecta papusa din viata lui.Nu esti o doamna si nici cea de 28 care pt. complexatu' de arata bine incepe sa-ti schimbe viata ei. Duamne sunt cele care se respecta si pleaca sau le fac valiza si duomni sunt cei care inteleg ca-n viata a fi duomn e lucru mare...a fi om e o-ntamplare.
Ramaneti duamne dragele mele si respectati-va pe voi ca si femei. Viata-i prea scrta sa facem concesii.
una buna sa aveti

Mergi la inceput

Si as mai adauga...daca pe tine asta te face fericita mergi in continuare pe drumuri paralele...numa sa ai grija sa nu se intersecteze.
Nu faci rau nimanui si nu esti vinovata cu nimic...daca ea afla si-l lasa el si-a facut-o cu mana lui...stii tu cum e cu lucrul manual... el si asa ce sa regrete..o grasa si voi (tu si oficialu) de va despartiti...la ce bun ca si asa nu va prea intelegeti si de ce s-o mai lungiti ca daca acum da rateuri relatia...in viitor nici o sansa.
Deci... fa-ti viata frumoasa ca sa-ti placa tie si traiesteti-o la maxim Ai 22 de ani doar si intr-adevar din cate inteleg nimic nu-i cu viitoruri stralucite in viata ta. Dar draga mea..."duamna" nu esti. Duamna vei fi cand vei intra si ne vei spune ca ai o relatie cu un om pe care il iubesti va intelegeti de minune si ca desi ai luat 10 kg dupa nastere niciodata florile proaspete nu-ti lipsesc din casa si primul cuvant in zi e te iubesc. Ca-ti spune sa nu te mai festesti atata ca ai oricum ochi frumosi si ca te iubeste asa mai implinita in mijlocel. Tie sa ti se para sexi burtica lui si cele 35 de fire albe. Dar viata nu-i perfecta si relatiile de asemenea.
So...pana una-alta traieste-o la maxim dar nu inceta sa-l cauti pe cel care te va face pt totdeauna o duamna si pe care sa-l respecti si sa nu-ti doresti a-l insela NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui danybv

AryAdna1-9 ce sfaturi ti-as da eu ca om de rand :

- in primul rand sa te respecti pe tine insuti ca femeie.

- sa-i respecti pe cei de langa tine , nu-ti bate joc de parteneri fiindca iti va veni si tie randul cand vei fi folosita si nu-ti va cadea bine , crede-ma .Vei plati pentru ceea ce faci acum .Esti tinerica inca si nu ai trecut prin greutatile vietii , asculta de sfaturile care ti-au fost date aici pe forum ,sunt sfaturi bune .
- frumusetea unui om : barbat , femeie , nu sta in machiaj, ruj, haine elegante ci sta in frumusetea sufleteasca !
- fiecare om a trecut prin etapele vietii : copilarie, adolescenta, adult si urmeaza batranetea , peste cativa ani buni .
- Nu vei ramane de 22 de ani vesnic !
- Crede-ma ca dupa ce te casatoresti , cand mai ai si vre`o 2-3 copii si apar situatii neprevazute nu mai ai timp sa-ti pui pe tine machiaj , hainute de firma etc .
Nu ca nu vrei sa faci acest lucru dar se schimba prioritatile si sunt situatii cand pur si simplu nu mai ai timp pt asa ceva pentru moment .
-partenerul de 31 de ani este copt la minte si te foloseste , nu te iubeste deloc , exact cum n-o iubeste nici pe partenera lui fiindca si pe ea o inseala .
-sunt multe lucruri de zis ......ma opresc aici

foarte frumos! dar partea bolduita e si mai si.
n-ai putea sa ti-o pui la semnatura ca sunt multe care au de invatat chestia asta

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:

LoraG76

Nu am judecat-o pe AryAdna1-9 , am zis niste lucruri care sunt adevarate .
Ea si-a etalat povestea de viata aici , este si normal sa apara pareri pro/contra pentru acest subiect .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Tocmai, ca am spus ca mi-a placut cum ti-ai zis tu parerea, fata de alte persoane care au scris la topic - scuze daca din graba cu care am scris aseara a reiesit altceva.

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi25 spune:

Intrebare: Daca el nu e insurat, tu mai esti amanta?
Raspuns: Da.

Acum ca stii raspunsul, te-ai linistit? Dupa titlu, am impresia ca vrei sa faci un sondaj de opinie gen otv. Si la inchiderea subiectului faci calculul: 85 de da, 72 de nu --> esti amanta; 37 de da, 56 de nu --> nu esti amanta! dar daca : 60 de da, 60 de nu? esti jumate amanta, jumate neamanta. Cred ca tu ori nu ai un sistem propriu de valori si prin urmare habar nu ai ce esti si ai nevoie sa vina altii sa iti spuna cum te numesti, ori tu esti o studenta in sesiune care simte nevoia fireasca sa se relaxeze. Si in pauzele de la invatat mai tragi cu ochiul pe forum impreuna cu prietenul tau si radeti amandoi de va prapaditi.

Eu oricum ma amuz copios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Aryadna,eu zic sa citesti cu atentie randurile de mai jos:

Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau!

si citeste-le de mai multe ori.....

aici, in cazul tau cred ca asta ar fi cel mai potrivit de spus,esti la inceput de viata si.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:

- frumusetea unui om : barbat , femeie , nu sta in machiaj, ruj, haine elegante ci sta in frumusetea sufleteasca !

Sa nu ne impiedicam in idealism, caci realitatea e alta; frumusetea exterioara conteaza; a contat acum 3000 de ani si va conta si in urmatorii 3000 de ani.
Ca nu e de ajuns intr-o relatie, asta e alta mancare de peste. Si despre ce tip de relatie vorbim? Daca e vorba de relatii pasagere, fara mare implicare sufleteasca, fara investitii si proiecte - cum e cazul Aryadnei -, aspectul exterior e primordial.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AryAdna1-9 spune:

Plecam pana la Viena . Ca el e cu delegatie si iubitei i-a zis ca nu se poate sa mearga cu el .
Si m-a chemat pe mine. Pana marti cand am examen , dau o fuga de 2 zile pana la Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AryAdna1-9 spune:

martea viitoare , nu maine

Mergi la inceput

Calatorie placutaaaaaaa

Mergi la inceput