Daca el nu e Casatorit , Eu ma mai numesc Amanta-2

Daca el nu e Casatorit , Eu ma mai numesc Amanta-2 | Autor: AryAdna1-9

Link direct la acest mesaj

Dana P , de ce sa-ti spun cuvinte urate ?
Chiar n-am motiv .
Nu ma oftic asa usor si nu ma simt jignita deloc.

Asta e viata mea in momentul de fata . Nu am de ce sa neg si sa ma dau altceva.
Sunt amanta , sunt si iubita . E un statut pe care l-am ales si pe care eu aleg cand incetez sa-l am .

Pana atunci ...mi-e bine asa.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui AryAdna1-9

Sunt amanta , ... .
E un statut pe care l-am ales si pe care eu aleg cand incetez sa-l am .

Deci ai gasit raspunsul singura pina la urma!
daca tzi-ai ales singura statutul asta,,sa fii sanatoasa si sa-l potzi cu mindrie!De fapt o faci!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Cred ca suna prea dur cuvantul amanta pentru ea si de asta a pus intrebarea daca se numeste sau nu asa daca are iubit si il inseala.
Dar acum vad ca s-a obisnuit cu acest cuvant si chiar ii place pozitia pe care o ocupa de amanta si iubita.Sper sa nu regreti mai tarziu alegerea de a fi cu doi barbati in acelasi timp si multa atentie ca s-ar putea ca iubitul sa te prinda.Asa ca fii precauta.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:

Citat:

Sunt amanta , ... .

daca tzi-ai ales singura statutul asta,,sa fii sanatoasa si sa-l potzi cu mindrie!De fapt o faci!

Dana

Dana, esti dura.
Amanta/amant se utilizeaza pentru relatiile extra-conjugale. Relatiile tinerilor cu ies cu unul si ma culc cu altul nu sunt conjugale nici o secunda.
Eu am sugerat sa se utilizeze "relatii complicate". E mai logic, nu vi se pare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mik

Citat:

Citat:

Sunt amanta , ... .

Dana

Dana, esti dura.
Amanta/amant se utilizeaza pentru relatiile extra-conjugale. Relatiile tinerilor cu ies cu unul si ma culc cu altul nu sunt conjugale nici o secunda.
Eu am sugerat sa se utilizeze "relatii complicate". E mai logic, nu vi se pare ?

Mik.

Nu-s dura,zau asa!
Ea a spus"sunt amanta"!

Stii scriind aici imi dau seama ca pe mine nu ma deranjeaza foarte mult titulatura asta de amanta,concubina...,na' se mai intimpla ce sa-i faci,insa tonul abordat la subiectul asta mi s-a parut...josnic rau de tot!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

AryAdna1-9 ce sfaturi ti-as da eu ca om de rand :

- in primul rand sa te respecti pe tine insuti ca femeie.

- sa-i respecti pe cei de langa tine , nu-ti bate joc de parteneri fiindca iti va veni si tie randul cand vei fi folosita si nu-ti va cadea bine , crede-ma .Vei plati pentru ceea ce faci acum .Esti tinerica inca si nu ai trecut prin greutatile vietii , asculta de sfaturile care ti-au fost date aici pe forum ,sunt sfaturi bune .
- frumusetea unui om : barbat , femeie , nu sta in machiaj, ruj, haine elegante ci sta in frumusetea sufleteasca !
- fiecare om a trecut prin etapele vietii : copilarie, adolescenta, adult si urmeaza batranetea , peste cativa ani buni .
- Nu vei ramane de 22 de ani vesnic !
- Crede-ma ca dupa ce te casatoresti , cand mai ai si vre`o 2-3 copii si apar situatii neprevazute nu mai ai timp sa-ti pui pe tine machiaj , hainute de firma etc .
Nu ca nu vrei sa faci acest lucru dar se schimba prioritatile si sunt situatii cand pur si simplu nu mai ai timp pt asa ceva pentru moment .
-partenerul de 31 de ani este copt la minte si te foloseste , nu te iubeste deloc , exact cum n-o iubeste nici pe partenera lui fiindca si pe ea o inseala .
-sunt multe lucruri de zis ......ma opresc aici

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Maaama, cata perfectiune la femeile de pe forum...parca e intrecere cine arunca prima cu piatra.
De exemplu, danybv, in postarea anterioara alei mele e clar ca nu e de acord cu ceea ce face AryAdna1-9, dar a stiut sa spuna asta frumos si fara acuzatii urate si fara sa se arate pe ea cu degetul cat e de buna si perfecta fata de fata asta.
Eu zic ca fiecare om are dreptul sa fie ceea ce vrea sa fie si sa-si traiasca propria viata, iar noi, cei de langa el, nu avem dreptul sa-i spunem cum sa traiasca - a, un sfat, daca il cere, in limita bunului simt, i-l putem da, ne putem spune parerea, dar frumos si fara sa acuzam - haideti sa fim proprii judecatori si nu ai altora, ca nu ne-a investit nimeni cu asemenea puteri.

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

LoraG76

Nu am judecat-o pe AryAdna1-9 , am zis niste lucruri care sunt adevarate .
Ea si-a etalat povestea de viata aici , este si normal sa apara pareri pro/contra pentru acest subiect .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

cineva ma intreba daca ma cred mai interesanta in engleza. Nu. Expresia parca suna mai bine in engleza!!!!

Eu tocmai am terminat un curs de curand (mai exersez si eu) si am urmarit in ultimul timp multe filme si m-am obisnuit cu engleza. Pace.... ok!!!!!! Nu vreau sa supar pe nimeni. UIte, iar, cu "ok"-ul asta, da suna dragut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui noideea
da suna dragut

ca sa sune si mai dragut, incearca sa le scrii corect cand sunt gresite, "suna" mai urat decat echivalentul lor in romana, chiar cu litere mancate.

ca sa fiu si on topic - "femeie disponibila" cum suna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Le gresesc eu pe astea in romana, da mite pe alea in engleza. Si nu o spun cu mandrie, dar ce e al meu.... imi asum.
Unele din graba, altele din nestiinta, altele din tic de tehnoredactare. De exemplu, la mine daca urmeaza a dupa s si ar trebui legat, aproape mereu imi iese cu pauza intre ele. Si mi-e LENE sa corectez. Inversez litere si manac litere, in scris. sau uit acorduri ca imi pierd ideea daca imi concentrez cei doi neuroni prea tare!!!! Omul e supus greselii si prea mult profesionalism.... in timpul liber.....iiiiiiiiih!!!!

Mergi la inceput