Tinere senioare cu greutate>50kg(63)
Raspunsuri - Pagina 19
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amy2007 Deci in rezumat povestea de ieri ar suna cam asa: -gigeii ok, putintel cam lenesi, dar nu ar impiedica o conceptie naturala -totul la mine ok, mai putin faptul ca nu am avut Rubeola, deci mi s-a recomandat sa fac vaccinul. I-am spus ca nu mai pot astepta foarte mult, avand in vedere ca in familie, doamnele mele au terminat menstruatia pe la 36-37 de ani. Avand in vedere cele de mai sus doctorita a zis asa: pot sa va fac cate inseminari doriti, dar ele sunt facute pentru ca sa imbunatatesti ceva, ori la dvs nu e cazul, pt ca spermograma e ok, trompele sunt ok, aveti si ovulatie si daca ar fi fost sa mearga ati fi ramas in cei 10 ani de cand va chinuiti. Deci aveti o infertilitate inexplicabila ( ) si as merge direct pe FIV.Costuri 2500+ 800 tratament +200 daca reusim sa plantam blastocisti sau ceva de genul asta ( Mi-a explicat ca nu garanteaza nimeni o reusita de 100%, ca e bine ca am pana in 35 de ani, ca apoi mai scad sansele. Drept urmare m-a programat pe 4 martie pentru completarea dosarului de FIV si realizarea ultimelor analize care trebuie puse la dosar, sa-mi dea scema de tratament si undeva pe la finele lui martie sa realizeze si ET. Mi-a dat sa iau acid folic incepand cu luna februarie, sa-mi fac o mamografie si eventual un PAP (pe care aseara mi-a zis ca nu mi-l face din cauza Dipherelinului care da atrofiere si numai stiu ce si denatureaza rezultatele). Ce parere aveti? ![]() _ Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci. http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png |
Amy, eu am auzit numai de bine de Laura Dracea. Si daca nu imi placea atat de mult de Dr. Cocei, la ea ajungeam. Am inteles ca, de cand si-a deschis clinica ei - pt ca ea a lucrat inainte in Giulesti cu Marinescu - ar avea un procentaj de reusita mai mare decat in Giulesti. Acum na, una e sa calculezi procentaj de reusita pe 1 an si sa zicem 100 FIV si alta e pe 10 ani si 2000 FIV.
In fine.
Pune mana si fa vaccinul de rubeola. Si eu l-am facut. Numai ca mie mi-a recomandat Cocei sa ma protejez 3 luni dupa el, protectie efectiva, a zis ca o sarcina spontana peste vaccin duce la avort terapeutic fara discutie. Eu l-am facut a treia zi dupa nunta
Si da, exista infertilitate inexplicabila. Traim asftel de vremuri. Si poate ca ai mai sta inca 10 ani si nu se prinde nimic naturel. Undeva, acolo, ceva nu merge bine si ei nu isi dau seama ce.
Poate e stres, poate e dorinta prea mare, poate, poate.
Cel mai bine du-te la FIV. Desi mi se par nitelus cam mari costurile.
Eu in Giulesti am dat mult mai putin. Si mi-au mai si dat bani inapoi ca nu am avut recolta bogata la ovocite.
Acum, voi hotarati ce si cum.
Bafta mare! Sa ne tii la curent.

38+ 
ceza pe 02.02.2010
guzelnico spune:
Gata, am primit si telefonul de la clinica.
Au recoltat 16 ovocite, 11 au fost tututi
cu gigeii sotului, 10 au inceput sa se divida.
In principiu, ET- joi la ora 12 in Z3 de la punctie (il iubesc pe dr nou, cat de receptiv este la ideile mele).
Desigur, nu-i voi transfera pe toti 10.
Si probabil nu toti 10 vor continua sa se divida pana in Z3. Dar 3 bucati tot vreau, daca este posibil.
Libruta, m-ai inspirat!
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Gata, am primit si telefonul de la clinica. Au recoltat 16 ovocite, 11 au fost tututi In principiu, ET- joi la ora 12 in Z3 de la punctie (il iubesc pe dr nou, cat de receptiv este la ideile mele). Desigur, nu-i voi transfera pe toti 10. Libruta, m-ai inspirat! ![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
Bravo, bravo, bravo.
Data asta o sa ramai insarcinata. Spun eu!!
Dar nu cu trei, ci cu gemeni.
Doamne ajuta!

38+ 
ceza pe 02.02.2010
soricica spune:
neata fete frumoase,
amy, multumim pentru cafeluta.tare buna si calda
.
bafta multa si sa fie cu noroc.
nico, IA cred ca o fac pe joi -vineri, sa mai creasca babanii un pic.
maine merg din nou la eco.
endo, mi-a zis ca e f bun 10, si am revazut fisa acum cel mai mare e de 16.probabil ca mai creste azi , maine un pic si apoi IA.
bafta multa si tie si felicitari pentru ousoare.
fetele, o sa fac si eu gogosile ca tare mi-ati facut pofta.
va pupacesc pe toate.
amy2007 spune:
Ms fetele de incurajari.
Uite Blue ce scrie la FIV:
Giulesti:
Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Prof. PANAIT SARBU , Calea Giulesti nr.5
* FIV 1400 EURO( daca este nevoie de ICSI nu se mai plateste nimic in plus;ET inclus in pret)
* la punctie ne prezentam cu 1100 euro in lei, la cursul BNR din ziua punctiei si cu 300 euro ( in cazul in care nu se va efectua ET,din lipsa de embrioni, cei 300 euro se returneaza)
* La al 2-lea FIV ai reducere 300 euro , la al 3-lea si urmatoarele 600 euro
* Congelarea 150 Euro
*poseda banca de sperma si ovule
_
Deci tot cam un drac pentru ca la Gynera 800-100 euro reprezinta tratamentul, procedura in sine e in jur de 2500 euro.
S-au scumpit inseamna daca tu zici ca ai platit mai putin. Deh, cerere mare.
Cat despre vaccin mi-a zis sa-l fac si cam o luna, doua nu am voie sa raman graviduta. Oricum pana la finele lui martie cand vrea sa imi faca FIV-ul nu prea am cum ca mai am de facut un Diphereline cam pe 17 februarie, si dupa ala repaos 56-60 de zile, deci e timp.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
soricica spune:
Nico, felicitari 

si eu zic ca tot 2 or sa fie, ca sa ai be finutii cu cine sa se joace.
amy, si eu am citit numai lucruri frumoase despre dr dRACEA.
Fetele, ce sa mai , asta e anul nostru, din mai multe motive:
1.se naste primul nostru nepotel ALEX.
2.se nasc primii gemelasi.
3.o sa fie si micul BOB, dintr-un foc 3 motive norocoase.
apoi mai sunt fetele, care fac FIV si IA 3,alte numere norocoase.
apoi sa nu il uitam pe micutul olandez.... si tot asa.
eu zic sa ne punem toate pe treaba si daca reusim sa ramanem toate anul acesta intram in cartea recordurilor de la DC.
PUPICI, sper ca nu am luat-o razna ![]()
![]()
, dar sunt f optimista si fericita.
Trebuie sa fim optimiste , altfel nu se poate.
guzelnico spune:
Va multumesc din suflet pt sustinere, fete minunate!
Eu prefer sa fiu mai exuberanta dupa luna a 4-a. Pana atunci sunt doar OPTIMISTA. 
Deci, Soricica, daca faci IA joi, vom fi colege de salon.
Cu Lumy am fost luni.![]()
adria42 spune:
Amy, la Giulesti pe lang cei 1400euro adauga si tratamentul cam 1000 de euro.
Grabeste-te sa faci cat mai repede vaccinul daca vrei sa faci FIV in martie. Ar fi bine totusi sa treaca 2 luni intre vaccin si FIV!

) si as merge direct pe FIV.