Tinere senioare cu greutate>50kg(63)
Raspunsuri - Pagina 20
Beatrix69 spune:
Salut fetele,
Amy, cum ziceam, eu am facut FIV cu dna Dracea la Gynera. Din punctul meu de vedere, am platit mai mult dacat la Giulesti, vorbim de partea oficiala, caci acolo mi s-a sugerat clar ca trebuie sa dau spaga. Mai mult, nu am dat niciun fel de spaga la Gynera, evident, iar conditiile nu se compara. Dai un ban dar stai in fata.
amy2007 spune:
Fetele, ajutati-ma un pic cu niste calcule. Eu fac Diphereline, acela cu actiune 28 de zile pt un inceput de endometrioza. Ultima fiola (din 3) o sa o fac pe 17 februarie. Doctorita a zis ca vrea sa incep stimularea pe la finele lunii mairtie (12 zile) si tot in martie sa faca ET, ca sa ne suprapunem cu ultimele saptamani de efect la Diphe.
Eu am citit ca dupa ultima fiola de Diphe prima ovulatie apare cam la 58 de zile, asta insemnand 15 aprilie. Nu prea imi ies mie calculele, help. Sa inteleg ca daca fac stimularile, apare ovulatia mei devreme???
Beatrix, pai si din ce e postat la FIV preturile sunt tot cam alea. Pt ca laGiulesti scrie 1400+1100+300 si nu zice nimic de medicatie ca ar fi inclusa.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
adria42 spune:
Nu stiu de ce nu-mi vine cm desi sunt la 18 zile dupa ET. Am mai facut dimineata un test de sarcina dar bineinteles ca este negativ!
AM sa ma duc sapt aceasta sa fac un ecograf, poate am facut niste chisturi...Fetele care ati mai facut FIV, la cate zile va venit cm dupa ce ati intrerupt tratamentul cu progesteron?
adria42 spune:
Beatrix, ai dreptate, mai bine dai un ban in plus dar esti tratat ca un om! Cu cat dai spaga la Giulesti ajungi tot cam pe acolo...

Beatrix69 spune:
Amy, scuze, cred ca n-ai inteles: la Giulesti acel 1400 poate fi platit astfel: 1100+300 (pe care i-ar returna in caz ca nu ar avea ce embrioni transfera) plus te costa evident medicatia, separat. In functie de caz, costurile pot diferi, e adevarat, dar grosso modo e in jur de 800 Euro. Total 2200 Euro.
La Gynera am platit 2400 de Euro + medicatia de la farmacie 800 Euro = 3200 Euro. Aceasta mie in plus pe care o platesti se regaseste in conditii, calitatea serviciilor si sa zicem ca ar include spaga, sau mai elegant spus "service tax" pe care ai plati-o la Giulesti.
galliciana spune:
domnisoarelor,un cnou capitol aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147802
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!