Tinere senioare cu greutate>50kg(63)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Deci in rezumat povestea de ieri ar suna cam asa:
-gigeii ok, putintel cam lenesi, dar nu ar impiedica o conceptie naturala
-totul la mine ok, mai putin faptul ca nu am avut Rubeola, deci mi s-a recomandat sa fac vaccinul.
I-am spus ca nu mai pot astepta foarte mult, avand in vedere ca in familie, doamnele mele au terminat menstruatia pe la 36-37 de ani.
Avand in vedere cele de mai sus doctorita a zis asa: pot sa va fac cate inseminari doriti, dar ele sunt facute pentru ca sa imbunatatesti ceva, ori la dvs nu e cazul, pt ca spermograma e ok, trompele sunt ok, aveti si ovulatie si daca ar fi fost sa mearga ati fi ramas in cei 10 ani de cand va chinuiti.
Deci aveti o infertilitate inexplicabila ( ) si as merge direct pe FIV.
Costuri 2500+ 800 tratament +200 daca reusim sa plantam blastocisti sau ceva de genul asta (), oricum ideea era ca ar incerca sa ii planteze pe cei de ziua a 5 pentru ca ar creste sansele la 50%.
Mi-a explicat ca nu garanteaza nimeni o reusita de 100%, ca e bine ca am pana in 35 de ani, ca apoi mai scad sansele.
Drept urmare m-a programat pe 4 martie pentru completarea dosarului de FIV si realizarea ultimelor analize care trebuie puse la dosar, sa-mi dea scema de tratament si undeva pe la finele lui martie sa realizeze si ET.
Mi-a dat sa iau acid folic incepand cu luna februarie, sa-mi fac o mamografie si eventual un PAP (pe care aseara mi-a zis ca nu mi-l face din cauza Dipherelinului care da atrofiere si numai stiu ce si denatureaza rezultatele).
Ce parere aveti?

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Avem o parere f buna.N-am inteles daca mai faci vaccinul anti rubeola dar cred ca nu-l faci.Si sa dea DD sa ai blastociti sa ai sanse mari de reusita.Si de ziua mea sa-mi faci cadou un beta frumos

Mergi la inceput

Trebuie sa fac vaccinul de Rubeola ca nu am avut si mi-a zis ca e bine sa-l fac.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaa
multumim pt cafea,amy!
era si cazul sa apari,,pt ca aseara te-am asteptat la povesti!

o intrebare-cand e bine sa faci testul papanicolau?
sau nu conteaza?

ada,gogosile sunt f bune, despre ele vb si noi!
actioneaza cu incredere! spor la lucru!

pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

amy,la ce medic mergi tu?

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

La Dracea Laura la Gynera.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrix69

Guzelnico, scuze, ce ai vrut sa spui cu "placintica"? Lumineaza-ma, te rog, e tarziu si nu imi mai fac contact neuronii.

E vina mea, m-am alintat putin, vroiam sa spun "lilypie" cum au fetele cu bebici in burtici la semnatura.

Mergi la inceput

Ada29- Z26 CM, stimulare cu Vitex
Adria42- Z? CM
Amy2007- Dipherelin injectabil, laparoscopie pe 12.11.09
Ancamac- Z? CM
AniG- Z5 CM
Babyblue- Z12 CM, HSG pe 12.11.09 Do Not Disturb!
Beatrix69-+17
Bebenov- Z13 CM Do Not Disturb!
BlueFlower-+38; DPN- 02.02.2010
Brunadria- Z23 CM
Camy1002- Z? CM
Cinezee- Z? CM
Danny1- Z30 CM, stimulare cu Vitex
Ellyshor- Z33 CM, instilatii pe 01.09.09, drilling ovarian in martie
Galliciana- Z27 CM
Guzelnico- Z14 CM, laparoscopie pe 7.11.09, incepe FIV3-cel norocos
Libra-+10
Lumy_Clt-+18
Luminita42-(Z31 CM, cu test de sarcina pozitiv); asteptam rezultatul Bhcg
Lyly_mar- Z3 CM
Mami_vreau- Z12 CM; Do Not Disturb!
MayanMistica- Z10 CM
Menics- Z? CM
Micomic- Z22 CM
Mona40- Z11 CM, incepe FIV2- norocos
Simonia- Z? CM
Sorinake- Z20 CM, HSG pe 29.09.09; se pregateste de IA in ian.
Soricica- Z12; incepe stimularea pt. IA3-norocoasa

*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!

www.advancedfertility.com/ivfstim.htm" target="_blank">IVF (postat de Mona)

IVF Herbal Support (postat de Mona)

www.fertilitylifelines.com/resources/gonal-fmulti-dose.jsp" target="_blank">GONAL, CETROTIDE, LUVERIS (postat de Mona)

www.vitamix.ro/Suplimente-alimentare/Conditii-specifice/Vitex-Fruit.html" target="_blank">VITEX FRUIT (incercat de Ada si Ellyshor)

BILE (recom. de Sorinake, postat de AniG)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Salut gagici, wneata buna si hai la cafelo-ceaiuri.
V-am citit un pic din urma ca sunteti tare guralive mancav-ar mama de momoase.
Nico, ma bucur ca esti bine si optimista.
Trebuie sa specific aici, pentru a stabili adevarul istoric urmatoatrele:
Eu am facut un fiv ( primul ) in Nov-Dec. Inainte facusem 3 luni de pauza. Am fost in romanica, am fost in pauza pt reinnoirea analizelor si apoi a fost nenea doc la Maraton NY.
Trebuie sa mentionez ca fibromul mi l-a vazut doc INAINTE de a incepe Fiv-ul al doilea. Eram in luna de pauza. Deci nu a iesit pentru ca am facut pauza prea mica.Era acolo nenorocitul, probabil de la stimularile anterioare pt IA .
Nu conteaza acum, faptul e consumat. Am fost si eu azi la eco pt monitorizare. Astept sa vad ce o sa-mi spuna.
Oricum pe eco asa au vazut ei 2 pe o parte si 2 pe alta...marisori.
Probabil pe joi vineri va fi punctia, in f de rez la estradiol si progesteron.
Amy, si eu cred ca e bine sa faci vaccinul de Rubeola daca nu ai avut-o. Insa nu stiu sigur daca nu trebuie sa faci o pauza de bebe vroe luna sau ceva. Trebuie sa intrebi. Cat despre PAP, se poate in orice perioada, dar medicii indica in gen dupa prima sapt dupa menstruatie....
Si da cred ca e mai bine sa vezi de un FIV daca gigeii sunt lenesi...pacat de timp si de bani. Cum a zis si doc daca era sa fie, se intampla in 10 ani.
Ai sa vezi ca o sa fie bine.
Pupic pe toate. Ce e cu Lumi de CT?
Ca cea de olandia...e cu bigudiuri in cap la ora asta.
Beatrix....inteleg ce spui despre nivelul de trai si alte cele.
In afara, este alta valoare a banului. Adesea eu am impresia cand vin in Rom ca prietenii mei cheltuie pe lucruri pe care eu nu mi le permit.De ex in rom , iesim la o bere si un mititel si unul plateste pentru toti, cate odata. Aici nu exixta asa ceva. Fecare isi plateste consumatia. Iar daca prin absurd unul nu are bani la el, are grija sa invite si data viitoare sa plateasca numaidecat ca sa nu fie dator. Si cate si mai cate.
Nu vreau sa filozofez prea mult sau sa jignesc pe cineva, dar cred ca atunci cand muncesti greu ( intensiv ) pentru bani altfet ii scoti din buzunar. In general romanasilor le place sa se arda in figuri. Dar poate nu e rau... ca ei pierd nervii pe la cozi, pe la functionari de toate felurile, pe la medici si spitale cu servicii execrabile...etc. deci macar in timpul liber sa se simta bine.
Vreau sa va spun ca stateam azi al rand la eco, la mine la clinica, si doc a venit la timp 8:00 si s-a dus si si-a facut cafeaua singur, si-a schimbat /pus halatul pe care si l-a luat din vraful de halate spalate si sterilizate, singur....si s-a dus la vestiar. De acolo, intra in camera de consultatii si ieasea dupa fiecare pacienta la vestiar. Se intorcea cand urmatoarea pacienta intra se dezechipa si era gata pusa pe cal. Asistenta apasa un buton si doctorul intra.
Ce vreau sa spun ca stateau pacientele pe hol si numeni nu-l baga pe doc in seama...nu asa servil si umilitor precum te simti in romania. Era tratat ca un functionar care da serviciu. Asta-i tot. Si de aceea m-am simtit bine...si ma gandeam la cozile din romanica si la umblatul cu cioara vopsita si la pliculetul din buzunarel
Hai ca m-am intins si nu trebuia.
Probabil ca pe la clinicile mai selecte este alta treaba si prin Rom...dar oricum.. sper ca ati inteles idea.
Hai va pup zi va doresc UNA ZIUA BUNA

Mergi la inceput

Amy, da-i bataie. Daca FIV-ul e sansa ta, nu ezita!

Ada, gogosile sunt super-simplu de facut. Nu-ti trebuie mixer, masina de tocat etc ci doar [u]putine/] ingrediente, asa ca n-are de ce sa-ti para rau daca incerci.

Floricica, eu zic nici sa nu-ti iei cuptor cu microunde, cica n-a fi asa sanatos.

Galli, in caz ca ne faci casuta noua azi, nu uita sa iei si listuta.

Mergi la inceput