Tinere senioare cu greutate>50kg(63)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita42

Noapte buna grupa mare !
Noapte buna grupa mica !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Hei, dragele noastre, ca mult ati mai scris!

Am o presimtire frumoasa pt. aceasta saptamana si acest sfarsit de luna in ceea ce priveste fetele "in focuri". Cred ca tratamentele/punctiile/IA vor fi cu noroc!
Doamne ajuta!

Elena

P.S. Contul lui Libru s-a pierdut in spatiu. Nu l-au creat dar sustin ca e ocupat. Am scris si Catalinei care a transmis sau doar banuit ca e vorba de utilizarea aceluiasi IP. Noi mai avem un comp in casa dar cablul este acelasi. Oricum, cu cont sau fara, Libru va citeste si este alaturi de voi cu ganduri bune.

_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

noapte buna,lumi!!
gandeste-te bine, si ad-o aici cu noi!
ii va fi mult mai usor!sincer!

libraaaaaaaaaaa,bine ati sosit!!

fetelor,cum rezistati la temperaturile alea???

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrix69 spune:

Noapte buna, fetelor!

Guzelnico, scuze, ce ai vrut sa spui cu "placintica"? Lumineaza-ma, te rog, e tarziu si nu imi mai fac contact neuronii.
Luminita42, a propos de ce m-ai intrebat, ar fi de discutat ore, daca nu zile. Pe scurt, pentru mine e mai bine la Bucuresti din multe motive, chiar si financiar. In plus, in timp vei vedea ca ce iti permiteai aici nu prea iti permiti in Olanda. In afara ca e scump, e o alta cultura a banului. Adica nu se cheltuie, punct. Si discuta despre bani la nesfarsit. Si au datorii, pardon "financial planning" pana la pensie si dupa. Nu generalizez, normal ca exista si exceptii, dar sunt in stare sa-si manance de sub unghii. Iar despre natia civilizata care nu trage apa la wc dupa pipi ca sa economiseasca apa - ma lasi... Asta e un mic exemplu, lista poate continua. Daca aflu barbata-meu ce scriu - ma spanzura. De fapt stie ce gandesc, dar sa o mai pun si in scris pe net... Mai vorbim.
Ciao fetele,
Beatrix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Fetele a fost superrr!!! Peste o saptamana ma duc iara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Pe scurt ca mor de somn: ieri am fost in vizita la niste prieteni si dupa ce am mancat de pranz, mi-a venit ideea cu gogosile voastre...de m-ati innebunit cu ele.
Si am facut, numai ca nestiind cate ies, am facut din 200gr iaurt, au iesit cate au incaput intr-o farfurie adanca, normala. S-au mancat in ritm ametitor.
Buunnn!!
In seara asta, daca tot ieri n-am apucat decat vreo 2-3, hai sa facem gogosi acasa, noi doi. Numai ca pe mine ma doare spatele de moarte. I-am facut aluatul cu pricina lu' sotul meu iubit si m-am carat sus in pat. I-am aratat cum se prajeste una, doua si am plecat.
Cand termina, ma cheama, mandru nevoie mare.
Toate, dar absolut toate, erau arse. Dar arse...nu gluma.
De ce le-ai ars, intreb eu? Pai...mi s-a parut ca nu se fac bine si le-am mai tinut nitel si am mai dat si focul mai la tare, ca mi se parea ca stau prea mult langa ele...si uite asa nu am mai mancat eu nici o gogoasa...de imi venea sa il bat.
Macar daca venea cu una-doua sus, in timp ce le facea pe celelalte, le vedeam si ii ziceam sa nu le mai arda, dar el nu...a venit la sfarsit.
Ok, acum sunt toate in cosul de gunoi si maine are sarcina sa vina acasa cu gogosi calde. Nu stiu cum le tine calde pana acasa....ca nu am cuptor cu microunde, sa le incalzeasca la caldura sufletului ....ca io vreau gogosi!!!
Altele nu mai stau sa fac!

gata, ma duc sa dorm.

barbatii astia la bucatarie,...nu stiu nimic, absolut nimic!!!

38+
ceza pe 02.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Nico, bravo pt oosoare, ai fost tare harnicuta! Noi tinem pumnii sa se fertilizeze cat mai multe si sa ai niste embrionasi voinici si lipiciosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Noapte buna surioarelor, ca de obicei eu am ramas sa sting lumina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata dragutelor si poftiti cu mic cu mare la .
Revin cu detalii de la doctor imediat.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Neata si de la mine si mersi de cafeluta.

Azi, ca de obicei cand intru pe forum,arunc un ochi la generale si ma apuc de citit,hihihi,despre ce credeti?? Gogosi

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147791

Blue o sa-mi cumpar si eu pana la urma,gogosiiiii Niciodata nu mi-au iesit si am facut de doua oriLa marea noastra romaneasca am mancat niste gogosiin fiecare seara imi luam.

No sa aveti o zi faina si calduroasa

Mergi la inceput