oligoastenoteratozoospermie 7

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenada

Buna fetelor

Am si eu nevoie de o parere.

E posibil ca un barbat sa ajunga in doua luni de la 1300000 de spermatozoizi pe ml la un singur spermatozoid pe 5 campuri vizualizate asta in conditiile in care a facut tratament pt scaderea prolactinei si tratament cu profertil pt imbunatatirea spermogramei.

Stiti cumva care este cel mai bun laborator pentru analiza spermogramei?

va multumumesc si astept raspunsurile voastre.

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

buna,
parerea mea e ca ori prima spermograma e gresita, ori a 2 a...sau chiar s-a deteriorat...sotul meu in martie 2009 avea 1.300.000/ml si in iunie 2009 avea 100.000, iar in noiembrie avea 12 milioane
noi mergem la dr. Moisa Anca pt spermograma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

vulturico, te astept cu o veste buna ...
bafta sambata !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

vulturico, te astept cu o veste buna ...
bafta sambata !

sa fie Tanno!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Citat:
citat din mesajul lui vulturas

Citat:
citat din mesajul lui Maya_I

Buna tuturor si burticii

Nu vreau sa dau vina pe stres neaparat, dar ceva ceva tot are si el o legatura. Si mai e si faptul ca nu e deloc o fericire pt un barbat sa "doneze" pe uscat. Sotul meu nu prea e pregatit sa faca chestia asta, am observat, din discutiile cu el, ca i se pare ceva rusinos sa se golesca intr-un pahar. Nici nu prea-i reuseste, de fiecare data ies numai cateva picaturi si alea fortate... desi acasa, in intimitate, nu exista niciodata nici un fel de probleme, daca ma-ntelegeti. Deci pot spune ca inca nu s-a mentalizat pentru asta. Cred ca se simte ca o femeie rusinoasa in fata unui ginecolog

Saptamana viitoare merge la Moisa, avem programare.

mai eu nu cred asta...ca s-a nascut asa...pe bune...o explicatie tot exista...numai ca poate nu a descoperit-o medicina...inca
si noi mergem sambata la Moisa
bafta va doresc

"Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks

Vulturas, nu eu am zis ca poate s-a nascut asa. Ca nici eu nu cred asa ceva. Inca noua nu ni s-a dat nici o explicatie. Pana nu se vor face si alte analize e greu de stiut.
Eu n-am mai gasit loc pentru sambata asta la Moisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

maya,la ginecologie e muuuult mai rusinos decit la barbati cind se golesc in pahar,ei de bine de rau sunt singuri cind isi fac treaba ,dar noi femeile...stam pe capra aia cu 2 persoane langa noi,si sa mai fie si un doctoras mai tinerel si frumusel

bunul Dumnezeu imi va ajuta sa fiu mamica

perfect adevarat...si mai ales ca in adolescenta nu mai le era rusine...era proba sportiva
si in leg cu doc....asa e si ginecologul meu...tanar si frumusel

"Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks

Din punctul meu de vedere nici nu se compara, intr-adevar, cele doua situatii. Dar macar noi suntem obisnuite cu gandul ca n-avem incotro, ne place, nu ne place ne prezentam la controale, apoi cand nastem la fel. Noi oarecum ne mentalizam cu chestia asta, pe cand barbatii nu prea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Vulturas tot la Moisa a facut si el spermograma.
Nu stiu cum de s-a intamplat asa ceva.
Merci de raspuns
bafta multa va doresc si bebelusi cat mai curand

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Buna tuturor si burticii

Nu vreau sa dau vina pe stres neaparat, dar ceva ceva tot are si el o legatura. Si mai e si faptul ca nu e deloc o fericire pt un barbat sa "doneze" pe uscat. Sotul meu nu prea e pregatit sa faca chestia asta, am observat, din discutiile cu el, ca i se pare ceva rusinos sa se golesca intr-un pahar. Nici nu prea-i reuseste, de fiecare data ies numai cateva picaturi si alea fortate... desi acasa, in intimitate, nu exista niciodata nici un fel de probleme, daca ma-ntelegeti. Deci pot spune ca inca nu s-a mentalizat pentru asta. Cred ca se simte ca o femeie rusinoasa in fata unui ginecolog

Saptamana viitoare merge la Moisa, avem programare.

Optimista... pana la lacrimi

mai eu nu cred asta...ca s-a nascut asa...pe bune...o explicatie tot exista...numai ca poate nu a descoperit-o medicina...inca
si noi mergem sambata la Moisa
bafta va doresc

Vulturas, nu eu am zis ca poate s-a nascut asa. Ca nici eu nu cred asa ceva. Inca noua nu ni s-a dat nici o explicatie. Pana nu se vor face si alte analize e greu de stiut.
Eu n-am mai gasit loc pentru sambata asta la Moisa.

Optimista... pana la lacrimi

of ce rau imi pare...mai barfeam si noi un pic pana terminau sotii "lucrul manual"
mai dar ce analize se mai pot face?
sotul a punctat: analizele uzuale de sange, hormonale, genetice, ecografie testiculara...si tot nu avem nici o explicatie dc e spermograma praf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

elenada, frumosim piticii , sa-ti traiasca
esti aici pentru un alt pitic ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenada

Vulturas tot la Moisa a facut si el spermograma.
Nu stiu cum de s-a intamplat asa ceva.
Merci de raspuns
bafta multa va doresc si bebelusi cat mai curand

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

cred ca ar trebui sa repete hormonalele...poate tratamentul pt prolactina i-a dat si altceva peste cap
noua Moisa ne-a recomandat Spermotrend...poate ar trebui sa ii scoti Profertil-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Tannoo nu pentru mine intrebam ci pt o prietena foarte buna. Sotul ei are probleme. ieri ma sunat disperata ca nu stia ce sa faca si incotro sa o apuce. Din pacate nu am stiut ce sa ii zic si m-am gandit sa va intreb pe voi ca poate stiti mai bine. Pe mine Dumnezeu ma binecuvantat cu doi pitici. mai mult de atat nici nu vreau si nici nu cer.

Vulturas sa stii ca a intrerupt tratamentul cu profertil. In dec trebuiau sa faca fiv si in ziua punctii cred ca din cauza stresului el nu a putut da proba de sperma. Cred ca de acolo i se trage acum si spermograma asta atat de proasta. ma gandesc ca socul la afectat foarte tare. iti dai seama ca s-a stresat foarte tare. Sa ajungi la punctie sa ai 7 ovocite frumoase si sa le arunci ca nu ai cu ce le fecunda. Ghinion curat.
Sper intr-o minune si sa isi revina.
Moisa i-a descurajat rau. le-a zis ca in conditiile astea nu pot face nici macar fiv.

Bafta multa va doresc fetelor iar sotilor vostri multi gigei vitezomani

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

Mergi la inceput