oligoastenoteratozoospermie 7
Raspunsuri - Pagina 5
balanta_tm spune:
vulturas, elenada, va rog, lamuriti-ma si pe mine care e treaba cu Profertilul. Nu am prins ideea, ar putea face rau?
Ca sotul meu ia din Octombrie.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
miki01 spune:
Elenada, ii poti trimite si la dr. Cocei la Giulesti sau la dr. Matei. Iar pt FIV ar putea congela sperma inainte de punctie pt a nu mai fi stresati atunci. La noi spermograma s-a deteriorat din motive medicale, nu ar strica sa-si faca si sotul dozarile hormonale si un consult la urolog. Sper sa-i ajute! Sa-ti traiasca puiutii si sa va bucurati de ei!
catalina2307 spune:
Mai elenada, astea-s povestiri din casa mortii. Nimeni nu arunca ovocitele ca nu reuseste domnul sa ejaculeze. Se incearca mai multe variante, intr-o ultima faza se maseaza prostata iar ejacularea se produce instantaneu.
ianna2002 spune:
Dragilor, scuze ca nu am mai aparut pe aici.
Am simtit nevoia de o mica pauza de la subiectul fierbinte
. Pentru mine a nu te mai gandi sau a nu mai vorbi despre o problema ma scapa de stres!
Lucrurile in Ungaria au mers nesperat de bine, si cu ajunsul acolo, am avut ceva emotii, pt. ca trenul a avut 4 ore intarziere!
Vom reface incursiunea in martie!
Le multumesc tuturor celor care s-au gandit la noi si ne-au tinut pumnii! Cineva, acolo sus, ne iubeste!
Va
!
vulturas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenada Buna fetelor Tannoo nu pentru mine intrebam ci pt o prietena foarte buna. Sotul ei are probleme. ieri ma sunat disperata ca nu stia ce sa faca si incotro sa o apuce. Din pacate nu am stiut ce sa ii zic si m-am gandit sa va intreb pe voi ca poate stiti mai bine. Pe mine Dumnezeu ma binecuvantat cu doi pitici. mai mult de atat nici nu vreau si nici nu cer. Vulturas sa stii ca a intrerupt tratamentul cu profertil. In dec trebuiau sa faca fiv si in ziua punctii cred ca din cauza stresului el nu a putut da proba de sperma. Cred ca de acolo i se trage acum si spermograma asta atat de proasta. ma gandesc ca socul la afectat foarte tare. iti dai seama ca s-a stresat foarte tare. Sa ajungi la punctie sa ai 7 ovocite frumoase si sa le arunci ca nu ai cu ce le fecunda. Ghinion curat. Sper intr-o minune si sa isi revina. Moisa i-a descurajat rau. le-a zis ca in conditiile astea nu pot face nici macar fiv. Bafta multa va doresc fetelor iar sotilor vostri multi gigei vitezomani elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009Piticii mei iubiti Povestea noastra in Tabu ***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!! |
si noua ne-a zis Moisa cand i-a iesit sotului 100.000 de gigei ca nici la FIV nu ne incadram...si i-am zis ca oricum eu nu pot sa fac FIV asa ca eu lupt pt IA sau natural...dar nu ne-am descurajat...si am inceput tratamentul si s-au vazut foloasele
vulturas spune:
| citat din mesajul lui balanta_tm vulturas, elenada, va rog, lamuriti-ma si pe mine care e treaba cu Profertilul. Nu am prins ideea, ar putea face rau? Ca sotul meu ia din Octombrie. mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota insuficienta venoasa cronica bilaterala |
o cunostinta de-a lui Elenada a luat profertil si cand a repetat spermograma de la 1.300.000/ml a ajuns la 1 gigel

elenada spune:
Catalina din pacate la Medlife i le-a aruncat. I-au lasat pe ei sa se chinuie pana a doua zi dimineata. Doctorii nu au intervenit cu nimic. Si mie mi se pare foarte aiurea. Asa cum spui si tu puteau sa incerce un masaj de prostata ori altceva orice dar din pacate nu au facut-o.
Profertilul eu stiu ca face bine si nu rau. Dar acum fiecare organism raspunde in felul lui la tratament.
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui ianna2002 Dragilor, scuze ca nu am mai aparut pe aici. Am simtit nevoia de o mica pauza de la subiectul fierbinte Lucrurile in Ungaria au mers nesperat de bine, si cu ajunsul acolo, am avut ceva emotii, pt. ca trenul a avut 4 ore intarziere! ![]() Vom reface incursiunea in martie! ![]() Le multumesc tuturor celor care s-au gandit la noi si ne-au tinut pumnii! Cineva, acolo sus, ne iubeste! Va ! |
doar atat ne spui, ianna ?
incearca putin mai mult ... cum a decurs "intalnirea" cu dr, ce planuri aveti etc ...
in martie demarati sau ... ?
evaioanna spune:
Buna seara,
Desi am cont de mult, abia acum indraznesc sa scriu.
Ne dorim un copil si urmarim ovulatia de peste 1 an jumatate dar nu reusim sa concepem. Sotul a facut spermograma la dr Matei in vara iar diagnosticul a fost de astenoteratozoozpermie moderata. Concentratia de inotatori a fost de 31 mil, forme atipice 77%, mobilitate a=0%, b=25%.
Am fost la dr Diana Cocei de care ne-a placut foarte mult (dupa o incercare nereusita de a merge la dr Moisa care ne-a igniorat total). Dansa l-a trimis pe sot la hormonale unde a iesit un deficit mare de FSH (hormonalele au fost facute la Synevo) si ne-a prescris 10 injectii cu Gonal F 75 ui. Inca nu le-am facut, sunt si ceva mai scumpe.
Este cineva care a facut acest tratament si a avut rezultate? Am citit printre randuri ca Tanno a fost dezamagit de acest tratament. Nu am reusit sa gasesc pe forum unde ai detaliat despre acest lucru si m-ar ajuta enorm daca ai mai repeta o data povestea ta sau daca mi-ai spune in ce capitol ai postat.
Intre timp sotul ia de jumatate de an acid folic (stiu ca previne malformatiile inotatorilor) si L-carnitine Complex de la Hofigal de 3 luni. Nu am repetat inca spermograma.
Multa bafta tuturor!