oligoastenoteratozoospermie 7

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

[quote]citat din mesajul lui andrabirni

Tanoo, vad ca nu te dezminti si informezi uneori lumea eronat.Ar fi bine ca uneori comentariile tale acide sa le pastrezi pentru tine....nu uita de comentariile tale acide si pe la subiectu FIV in Ungaria.....
Daca tu, eu sau altii am fost nemultumiti de cei de la clinica Genesys, trebuie sa fim realisti si sa spunem lucrurilor pe nume, in sensul ca, daca noua nu ne-au folosit anumite tratamente sau tehnici ale lor, gata, si altora trebuie sa li se intample la fel.
Cred ca ar trebui sa iti revizuiesti un pic atitudinea asta jignitoare.Am intele, nu esti multumit de ei, lasa-i in pace.Eu nu am reusit cu ei, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii jignesc.Voi merge altundeva, si gata.Insa, acolo, am intalnit multe paciente cu FIV-uri reusite, unele chiar din prima incercare, am intalnit multe gravidutze care nu credeau vreodata ca vor reusi....Fiecare cu sansa lui.Nu tu decizi pentru ceilalti.

Andrabirni, nu stiu care au fost afiirmatiile facute de Tannnoo la subiectul FIV Ungaria, eu as vrea sa comentez putin ceea ce este la acest subiect.

Maya, a postat rezultatele si ne-a rugat sa ne spunem parerea. "Cu parerea" iti poti da, in momentul in care ai studii de medicina sau ai trecut printr-o experienta asemanatoare. Cum la acest subiect nu sunt persoane de profesie medic, noi ne dam cu parerea din experienta proprie. Inclin sa cred ca de acest lucru este constient orice om care solicita o informatie pe acest forum.

Tannoo nu a facut decat sa povesteasca din experienta si informatiile avute de el. Nu am vazut nicaieri o jignire sau o informare eronata. Omul a povestit experienta lui.

Si noi suntem pacientii d-nei dr. Matei si pot spune ca am fost total nemultumiti de prestatia ei profesionala. Si aici iti pot da numai cateva exemple: a pierdut rezultatele spermogramei (banii nu ne-au fost returnati), am dat zile in sir telefoane pentru a afla rezultatul spermogramei, desi initial ne-a spus ca dureaza maxim juma de ora pentru a-l primi, apar informatii false pe buletinul de analiza (apare ca a fost analizata la 15 min dupa recoltare, ori ea a fost plecata din clinica cel putin 1 ora de la recoltare - in acest caz, fii sigura ca a fost afectata calitatea spermei) si lista poate continua...

Nu contest ca acesti doi medici au avut si reusite, dar nu putem nega si aspectele negative existente.

In concluzie, consider ca fiecare om care posteaza pe acest forum nu se asteapta sa primeasca sfaturi de specialitate, ci doar pareri despre intamplari traite de alte persoane.

Mult succes tuturor si haideti sa nu uitam de ce suntem pe acest forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Tannoo mersi

La noi tot stresul era de vina (si nici in ultimele luni nu eram mai linistiti, din contra am avut cele mai grele zile). La spermograme si al meu era stresat mereu, avea emotii si venea permanent dezamagit de volum, culoare si daca din alte motive trecea 3-4 zile fara sa fim impreuna simteam, ulterior, ca a iesit o cantitate mare. Chiar spunea si el ca nu e bine sa ia proba singur, ca are volum mai scazut. Dar ce sa facem incercati sa sperati ca live ele sunt putin mai calitative si cu cat vine mai cu pasiune.

tuturor

http://lbdf.lilypie.com/PcT5p2.png
+ 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzet

Maya,

Exact aceleasi valori le avea si sotul meu la ultima spermograma. Matei l-a trimis la Iosup si sa faca hormonalele. Hormonalele au fost ok, iar Iosup i-a gasit un mic varicocel, care nu poate influenta calitatea spermei (la cat de mic e). Matei zicea ca precis sunt cauze genetice, dar atat naturista la care mergem cat si medicul la care facem acupuctura ne-a spus ca stresul "patrunde" in cele mai mici cotloane ale organismului nostru si cu siguranta influenteaza rezultatele. Al meu este foarte, foarte stresat la job, deci nu ne asteptam sa se modifice ceva in bine.

Eu, acum trecand prin "experienta" Matei, as spune sa repeti spermograma la un alt laborator. Daca si acolo ies valori asemanatoare, mergeti sa faceti hormonalele si ecografia.

Acum, fie vorba intre noi, am mai vazut rezultate de la Matei si parca am impresia ca toti care merg la ea pleaca cu OATS severa. Bine, o sa-mi spuneti ca sunt paranoia, dar cum spuneam, am trecut prin "experienta" Matei.

voi analizele genetice nu le-ati facut? pt ca ma intrebam ce poate sa fie in cazul in care si geneticele sunt ok? ce explicatie mai vi se poate da? stresul si atat? adica inteleg sa fie stresat...de exemplu de la 120 mil/ml cat sa omoare stresul? 119 mil? mie mi se pare un pic absurd....adica hai ca e stresat si au iesit 80 sau 50 de milioane...nasul nostru de cununie, cand s-au hotarat sa faca un copil medicul l-a trimis mai intai pe el la spermograma...si a fost super stresat insa a avut 90 mil/ml

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Buna tuturor si burticii

Nu vreau sa dau vina pe stres neaparat, dar ceva ceva tot are si el o legatura. Si mai e si faptul ca nu e deloc o fericire pt un barbat sa "doneze" pe uscat. Sotul meu nu prea e pregatit sa faca chestia asta, am observat, din discutiile cu el, ca i se pare ceva rusinos sa se golesca intr-un pahar. Nici nu prea-i reuseste, de fiecare data ies numai cateva picaturi si alea fortate... desi acasa, in intimitate, nu exista niciodata nici un fel de probleme, daca ma-ntelegeti. Deci pot spune ca inca nu s-a mentalizat pentru asta. Cred ca se simte ca o femeie rusinoasa in fata unui ginecolog

Saptamana viitoare merge la Moisa, avem programare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

maya,la ginecologie e muuuult mai rusinos decit la barbati cind se golesc in pahar,ei de bine de rau sunt singuri cind isi fac treaba ,dar noi femeile...stam pe capra aia cu 2 persoane langa noi,si sa mai fie si un doctoras mai tinerel si frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vulturas
voi analizele genetice nu le-ati facut? pt ca ma intrebam ce poate sa fie in cazul in care si geneticele sunt ok? ce explicatie mai vi se poate da? stresul si atat? adica inteleg sa fie stresat...de exemplu de la 120 mil/ml cat sa omoare stresul? 119 mil? mie mi se pare un pic absurd....adica hai ca e stresat si au iesit 80 sau 50 de milioane...nasul nostru de cununie, cand s-au hotarat sa faca un copil medicul l-a trimis mai intai pe el la spermograma...si a fost super stresat insa a avut 90 mil/ml

Noi am facut si analizele genetice si analizele hormonale si ecografii peste ecografii ...ce mai am fost la urolog, androlog, endocrinolog, de ne-am saturat sa mergem la medici ... toate analizele hormonale bune,tiroida buna, fara varicocel,fara oreion in copilarie insa spermograma dezastru.
concentratie: 19 mil
motilitate A=4%,B=19%, C= 15%,D=62%
morfologie:normali=3%,cap defect 95%,gat defect 27%, coada defect 41%
Singura explicatie primita ...asa s-a nascut.
Problema cea mai urata este ca nu se poate face nimic. La noi femeile se fac tot feluri de tratamente ...insa la ei, doar naturiste am citit ca ar da ceva rezultate ....dar si astea pe o perioada ..nu la nesfarsit.
Asa ca greu cu infertilitatea asta masculina inexplicabila.

Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Am si eu nevoie de o parere.

E posibil ca un barbat sa ajunga in doua luni de la 1300000 de spermatozoizi pe ml la un singur spermatozoid pe 5 campuri vizualizate asta in conditiile in care a facut tratament pt scaderea prolactinei si tratament cu profertil pt imbunatatirea spermogramei.

Stiti cumva care este cel mai bun laborator pentru analiza spermogramei?

va multumumesc si astept raspunsurile voastre.

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

maya, depinde cum privesti recoltarea , mie mi se par ok conditiile; tre' doar sa fi degajat in momentul respectiv
insa sotzul tau ar putea recolta acasa, daca asa ii este mai bine, apoi duce proba la laborator, in maxim 30 min, transportata la temperatura corpului ...

anita, ... daca doctorasul e tinerel si frumusel, cred ca de drag stati acolo

stefy, nu cred ca asa s-a nascut sotzul tau; insa, cred ca se poate face ceva cu acele naturiste de care zici si tu; intr-adevar, randamentul apare dupa cel putin 3 luni si ptr o perioada limitata; cert e ca in perioada in care se produce "saltul" trebuie "profitat", natural sau FIV ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maya_I

Buna tuturor si burticii

Nu vreau sa dau vina pe stres neaparat, dar ceva ceva tot are si el o legatura. Si mai e si faptul ca nu e deloc o fericire pt un barbat sa "doneze" pe uscat. Sotul meu nu prea e pregatit sa faca chestia asta, am observat, din discutiile cu el, ca i se pare ceva rusinos sa se golesca intr-un pahar. Nici nu prea-i reuseste, de fiecare data ies numai cateva picaturi si alea fortate... desi acasa, in intimitate, nu exista niciodata nici un fel de probleme, daca ma-ntelegeti. Deci pot spune ca inca nu s-a mentalizat pentru asta. Cred ca se simte ca o femeie rusinoasa in fata unui ginecolog

Saptamana viitoare merge la Moisa, avem programare.

Optimista... pana la lacrimi

mai eu nu cred asta...ca s-a nascut asa...pe bune...o explicatie tot exista...numai ca poate nu a descoperit-o medicina...inca
si noi mergem sambata la Moisa
bafta va doresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

maya,la ginecologie e muuuult mai rusinos decit la barbati cind se golesc in pahar,ei de bine de rau sunt singuri cind isi fac treaba ,dar noi femeile...stam pe capra aia cu 2 persoane langa noi,si sa mai fie si un doctoras mai tinerel si frumusel

bunul Dumnezeu imi va ajuta sa fiu mamica

perfect adevarat...si mai ales ca in adolescenta nu mai le era rusine...era proba sportiva
si in leg cu doc....asa e si ginecologul meu...tanar si frumusel

Mergi la inceput