Divort cu nabadai

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popescudora spune:

Daca nu aveti de scris un sfat concret, mai bine nu mai scrieti. Nu ma cunoasteti, si nici pe copil nu l-a vazut nimeni, ca sa ii plangeti atat de mila, ca nu e cazul. Evident ca declaratia respectiva e veninoasa si exagerata, ca doar nu era sa ne ridice in slavi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

pe ce criterii s-a decis sa revina tatalui custodia ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BalMascat spune:

Oricat de dur ar suna, ma gandesc ca nu ai sanse sa obti custodia. si cred ca e foarte bine pt copil sa nu o obti.
iar sotul tau nu cred ca urmareste sa fie divortat de tine dar cu tine in casa. cred ca traiesti o fantezie si mai cred ca e felul tau de a te proteja impotriva adevarului. si eu zic ca celelalte fete, iti trebuie ajutor. mai ales pt cand vei constientiza ce se intampla cu adevarat. fara ajutor vei face tot ce ai mai facut in situatiile de criza. deci apeleaza la orice ajutor posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mie mi se pare foarte ciudat ca tu tot spui ca el ar castiga custodia copilului....ar fi enorm de greu asa ceva, nu stiu...ar insemna ca tu sa fii o mama demna de a fi decazuta din drepturi si asta pe motive foarte-foarte grave. Ar insemna sa ai un comportament...mai bine nu spun, dar mai intereseaza-te ce presupune asta.
Si daca esti atat de interesata de ceea ce se intampla cu voi doi si cu copilul, mai ales, de ce nu ai mers la proces???

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Mie mi se pare foarte ciudat ca tu tot spui ca el ar castiga custodia copilului....ar fi enorm de greu asa ceva, nu stiu...ar insemna ca tu sa fii o mama demna de a fi decazuta din drepturi si asta pe motive foarte-foarte grave. Ar insemna sa ai un comportament...mai bine nu spun, dar mai intereseaza-te ce presupune asta.
Si daca esti atat de interesata de ceea ce se intampla cu voi doi si cu copilul, mai ales, de ce nu ai mers la proces???

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Uite pe ce baza: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140619

Plus raport defavorabil de la autoritatea tutelara http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147921

Fetelor,eu va cred ca sunteti bine intentionate, insa in acest caz cred ca e bine sa lasam instanta sa-si spuna cuvantul. Problemele sunt mult mai grave decat putem noi sa ne dam cu parerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

M-am gandit mult daca sa-mi spun si eu parerea.. e intr-adevar foarte dureros ce se intampla acolo la voi , mai ales ca la mijloc e un copil atat de mic... care are cel mai mult nevoie de grija unei mame atente si iubitoare.. n-as vrea sa fiu in situatia ta ca si mama , dar cred ca in acest moment cel mai bine pentru copil ar fi intr-adevar sa ramana macar pentru o perioada cu sotul tau.. imi imaginez ca este fff dureros, dar , Dora, esti foarte inconsecventa din toate punctele de vedere. Nu stii ce vrei.In acest moment esti foarte vulnerabila, esti instabila emotional, si cred ca primordial este sa rezolvi aceasta problema. Un copil n-are nevoie doar de o mama , are in primul rand nevoie de o mama puterina , o mama care sa poata lupta pentru el , o mama care sa puna siguranta si sanatatea copiluli ei pe primul loc. Te crezi in acest moment capabila de asta?Ai avut episoade in viata ta pe care multa lume le-ar condamna, ce s-ar putea intampla, Dora, daca intr-o zi nu foarte buna, nu vei rezista psihic si vei face din nou acelasi lucru singura fiind cu copilul? Eu zic sa te gandesti foarte bine, sa mergi poate o perioada la mama ta , sau la cineva in care ai tu incredere , sa-ti faci un pic de ordine in interiorul tau.. ca e cam vraiste .Iti doersc multa puntere si multa intelepciune

Mergi la inceput

Pai el a pus o motivatie de divort 90% inventata (ca injur, ca provoc scandaluri zilnic, ca nu am avut relatii intime de 5 luni) ca sa fie sigur ca obtine culpa exclusiva,la sfatul avocatului, ca cica altfel nu avea sanse, a atasat diagnosticul cu tulburarile de personalitate (o foaie de internare de 3 zile de acum cca 1 an), a mentionat si tentativele de sinucidere, din ce a facut el nu a zis nimic, evident, si a avut si bafta ca dupa toate scandalurile si aberatiile la care am ajuns (eu sa fac plangere penala pentru o infractiune comisa de el, retrasa ulterior de mine, el sa ma ameninte cu moartea etc), sa fac o criza de nervi urata rau cand m-am trezit cu politia si autoritatea tutelara la usa, cu urlete ca "lasa-mi copilul", am sarit la el etc. Deci am avut un raport total nefavorabil.
Daca ma prezentam puteam sa cer expertiza IML ca am depasit momentul si mi-am revenit psihic, sa aduc martori ca nici el n-a fost usa de biserica, ca nu se ocupa de copil etc, dar dat fiind ca facusem intelegerea respectiva in fata avocatilor, prin care imi ceda custodia, nu m-am dus, ca el mi-a aratat o noua motivatie, in care schimba total datele problemei, dar n-a depus-o si eu n-am stiut. Nu m-am dus ca sa nu trec printr-un stres inutil in plus, nu ma simteam in stare sa fiu prezenta. Plus ca n-am domiciliu si nici bani sa-mi permit chirie pentru mine si copil, doar pentru o gazda as avea. Deci e nasoala treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

am vrut sa editez c-am mancat cateva cuvinte si- mi-am selectat mesajul fara sa vreau.Imi cer scuze!

Mergi la inceput

Copilul eu il cresc, el se mai joaca 10 min cu el cand isi aduce aminte si gata. Si daca nu sunt acasa sta cu bunicul, care e bine intentionat, dar nu are habar de psihologia si modul de ingrijire al unui copil. Una e sa il las cu el cateva ore sa iesim undeva o seara si sa ii pregatesc mancarea, si alta e sa fie crescut de el permanent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Dora, atata timp cat tu nu vrei sa te ajuti pt a avea o viata mai buna, noi degeaba ne irosim timpul cu tine.
Imi pare rau daca sunt dura, dar observ ca nu ai intreprins nimic, in ciuda sfaturilor primite.
Eu nu pot sa inteleg de ce nu mergi la psihiatru pt a ti se da tratament.
Nici macar nu esti constienta ca traiesti intro lume paralela.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput