Divort cu nabadai

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popescudora spune:

Pai raman sa locuiesc la el impreuna cu copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portugal spune:

Buna DoraPopescu eu chiar nu mai anteleg nimic de la tine .Ti-am urmarit toate subiectele si tot ce spui pare ca o telenovela dar e bine ca ai imaginatie eu anteleg fiecare avem si am avut problemi dar tu esti persoana?(toate mi-se antampla numai mie)sincer esti incredibila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui popescudora

Pai tot suntem un cuplu in toata puterea cuvantului, cu planuri de viitor, gestionam banii la comun, dormim impreuna etc.
Cu prietenul cred ca o s-o mai rareasca ca il boscorodesc zilnic pe tema asta...

Intamplator, azi citeam subiectele de la legislative... Si pentru ca e un forum public, imi permit sa imi dau si eu cu parerea. Pentru mine, un cuplu in toata puterea cuvantului, cu planuri de viitor etc.etc. - tu descrii relatia voastra si, implicit, pe al tau sot ori ex-sot ca pe ceva de vis, uneori - inseamna nu doar casatorie, nu asta e imp., ci doi oameni care se iubesc si se respecta reciproc, isi respecta deciziile, prietenii si tot ceea ce fac si IN NICIUN CAZ nu ar face ce scrii tu la legislative: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147932
Deci ori sunteti impreuna "in toata puterea cuvantului" ori vrei tu sa crezi asta? Mie mi se pare ca el se considera un om liber, astfel ca isi petrece timpul cu prietenul lui indiferent daca tie iti place ori ba.
Si da, prietenia stransa intre doi barbati e normala la fel cum e normala si cea dintre doua femei - doar ca atunci cand relatiile in cuplu merg bine, invatam sa ne acceptam prietenii din ambele parti si nu sa interzicem prieteniile pentru ca nu ne sunt noua pe plac.
Si sa stii ca un om nu poate fi influentat negativ, cum zici tu, de un altul, decat daca vrea el sa se lase influentat.

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Lora, este posibil ca Dora sa aiba o cu totul alta perceptie despre relatia cu sotul ei decat ceea ce este in realitate, sau decat el. Nu cred ca vreuna din noi ii poate schimba aceasta perceptie.

Eu zic sa lasam oamenii sa-si rezolve singuri problemele si sa speram ca va obtine custodia cel ce este mai capabil sa aiba grija de copil.

Mergi la inceput

Pai simplu, acum 3 zile am aflat ca intelegerea pt care am cheltuit impreuna 12 mil (culpa comuna si custodia pentru mine) a fost teapa. M-a pacalit ca a depus alta motivatie de divort si n-a facut-o. Stia ca n-o sa ma prezint la proces. Si are custodia lui pitic. Si vrea sa stau aici sa il crestem, dar el are practic toate atuurile in cazul asta. Asa ca tot stau si intorc problema pe toate fetele si vad numai 3 variante:
1. Ramanem impreuna, il crestem pe pitic, ne continuam viata, dar nu am niciodata garantia ca nu i se scoala sa isi refaca viata fara mine si sa zbor.
2. Ma mut cu chirie, fac apel de una singura, fara avocat, el isi angajeaza avocat, ne mai razboim nu stiu cate luni spalandu-ne rufele murdare in instanta, si nu stiu daca am sanse de succes prea mari.
3. Ma mut cu chirie, imi caut un job bine platit, eventual in afara, ii las custodia o perioada, si revin dupa n luni/ ani realizata material si cu situatie sa cer rejudecarea si incredintarea copilului. Nu se stie daca imi gasesc jobul ala si ar insemna sa stau separata de copil, cu drept de vizita doar (ceea ce nu-mi convine deloc).

Acum sincer, ce solutie vedeti voi in situatia asta? Eu sincer m-am cam saturat de toata telenovela asta cu divortul, plangeri penale, politie, avocati etc. Plus ca pot sa stau sa imi vad de viata alaturi de el si de pitic, si daca vrea sa ne despartim vreodata, varianta chirie si judecata ramane deschisa oricand. Dar si cand ma gandesc ca am iesit ca fraiera din toata povestea, si i-au mers toate trucurile murdare, imi cam lasa un gust amar.
Garantez ca sunt cat se poate de reala.

Mergi la inceput

Daca ma gandesc bine, mai bine linkul cu declaratia il sterg. E suficient sa precizez ca e o declaratie a unei femei pe care vroia s-o depuna impotriva sotului meu pentru ca a convins-o sa-i imprumute o suma pe care nu i-a mai restituit-o, in care precizeaza ca a avut relatii extraconjugale si niste abureli de-ale sotului legate de ce viata a avut cu mine si cat intentioneaza sa si-o schimbe alaturi de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Dora...zau....te-am tot urmarit in decursul timpului, am citit ce-ai scris, am vrut sa-ti raspund....m-am razgandit....mi-a fost mila de tine....dar cu aceasta ultima postare parca ai pus capac....Nu e nicio cursivitate intre 2 postari de-ale tale, te contrazici si incerci sa ne expui o situatie intr-o lumina frumoasa. Cand de fapt realitatea e cu totul alta.
Nici nu stiu ce sa mai zic....ca tu orricum o tii pe a ta ca sunteti un cuplu minunat si apoi ca te bate, apoi iar fericiti, apoi prietenul, apoi iar fericiti, apoi divort, fericiti, te da afara din casa, fericiti, nush ce hartie de declaratie bla, bla.... etc, etc,.....dar voi sunteti un cuplu normal, sudat si fericit.
Imi pare cel mai rau pentru baietelul tau

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Pai declaratia aia nu e a mea, e legata de subiectul ala cu farmecele si amanta de 40 de ani unde tot de troll am fost luata. Si e o buna dovada in instanta daca as face apel (evident ca i-a servit unele abureli tipei de nu stiu cum de l-a luat in serios - de fapt nici eu nu sunt mai breaza din punctul asta de vedere). Faza cu evacuarea mi-a trantit-o ca raspuns la ideea mea de a ma lupta pentru custodie. Practic vrea sa stau cuminte in banca mea si sa accept situatia. Piticul de 2 zile a invatat sa mearga (nu credeam ca o sa prind vreodata momentul asta, de cand il asteptam), asa ca de acum o sa bantuie prin toata casa si o sa scormoneasca peste tot, el chiar e un copil fericit si vesel si iubeste pe toata lumea, nu stie ce razboaie se duc pentru el.

Mi-as dori de la acest subiect nu analize de tipul ca nu sunt reala, sunt dusa cu capul si ca mint (exemplu lali mete), ci chiar sfaturi utile. Ce vedeti voi ca ar fi bine de facut in aceasta situatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
Faza cu evacuarea mi-a trantit-o ca raspuns la ideea mea de a ma lupta pentru custodie. Practic vrea sa stau cuminte in banca mea si sa accept situatia.

Aaaa... sunt confuza ... este vorba despre acelasi sot despre care scriai acu 7 zile:

Citat:
PS: Mie daca mi-ar veni barbatul sa imi puna conditii sa slabesc sau ma paraseste, si-ar lua o tigaie in cap. Da' al meu n-ar face asa ceva, ca are si el bun simt, care e din educatie.

I-a disparut bunul simt (care e din educatie) in doar cateva zile?

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Saracul copil ce vina are el sa se nasca intr-o asa familie? Of Doamne tot viitorul lui este deja compromis...parinti care beau, care se inseala, care se bat, care-si spala rufele in public, care una zic azi si maine fac alta...Mi-e mila de acel copil si ii doresc tot binele din lume.Pacat de el...

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput