Divort cu nabadai

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Intr-un cuplu perfect functional, in plin proces de divort, dar care gestioneaza in continuare banii la comun, cei doi locuiesc impreuna si organizeaza seri romantice, ambii "parteneri" au dreptul sa faca fix ce ii taie capul. Iar "sotul", "concubinul" sau oricum vrei sa (te minti) ii spui, e baiat mare, si daca visul vietii lui ar fi sa stea acasa sa se dragaleasca cu tine si copilul, ar face asta, in loc sa se duca sa bea "pomana" oferita de ala. Asta daca chiar asta face, si daca prietenul asta insistent nu este de fapt acoperirea pentru o alta tipa.

Eu as mai avea multe de spus, ca eu, ca si Corina, stiu toata povestea, da' iar se gaseste careva sa imi spuna ca-s rautacioasa. Imi amintesc ca, mai demult, te trimitea cineva la subiectul lui noideea sa citesti sa vezi ca se poate si ALTFEL. Ai citit?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenyy spune:

Lara C,cu tot respectul,dar nu cred ca asta ai vrut sa transmiti
"Pai in cazul asta nu mi se pare normal sa iasa cu tine la pizza si nici sa faca vacante cu tine",mi se pare total eronat,cat timp,nu conteaza,concubini,divortati,inca formeaza un cuplu,au un copil impreuna,inca le face placere sa fie unul in compania celuilat,de ce nu ar fi normal?Ca asa gandim noi,romanii,la un divort,ok,ne balacarim pe la toate colturile,ne blestemam si nu ne mai dam "buna ziua",nu,nu,nici pe departe,chiar foarte frumos ca inca au o relatie.Probabil divortati au cea mai frumoasa si buna relatie,copilul sa nu simta pe viitor schimbarea,trebuie sa fie un exemplu...
Dora,poate ca sotul tau este mai rusinos,(sa zic asa),poate se simte "prost" sa-si refuze prietenul,poate ii face placere compania,dar nu stie cum sa-ti spuna tie aceste lucruri,poate se simte dator,el ar trebui sa fie sincer fatza de tine,este singurul care iti poate spune de fapt,ce motiv,ce il face sa stea,sa vb cu prietenul lui la telefon?!
Am observat din postarile tale,ca inca il numesti sotul tau...cred ca esti putin posesiva,dar cand iubesti?!;-)
Inca ceva fetelor,si fara suparare,de ce trebuie sa sapam in trecutul Dorei?Ca a vrut sa se sinucida,ca sotul a intentat divortul,s a m d??!!Sunt putin dezamagita,nu ma asteptam sa ne agatam de inca ceva,sa o facem sa se simta si mai nefericita,sa treaca prin tot ce a trecut atunci,haide-ti sa-i lasam trecutul acolo,sa ne concentram la ce sfaturi sa-i dam acum...
Dora,sotul meu,este foarte libertin...fooooarte...iese cand vrea,cu cine vrea...dar nu inainte,si subliniez,nu inainte de a ma intreba"mai ai nevoie de mine,te mai ajut cu ceva?",si apreciez asta,niciodata nu i-am cerut"Frate,nu iesi din acasa pana nu ceri biletu` de voie",nu,dar de la bun inceput am stabilit (ambii) anumite reguli,pe care le indeplinim,sau macar incercam.
Stai de vorba cu sotul tau,stabiliti niste reguli,ok,nu ca doi oameni casatoriti,dar ca parteneri,ca doi oameni maturi care aveti un copil,care impartiti patul,cheltuielile,etc etc.
Comunica-i calm ceea ce te deranjeaza,nu-i interzice cu cine sa se vada,isi alege singur prietenii,cum si noi ne alegem prietenele,da-i lui sansa sa-si faca programul la sfarsitul saptamanii,dar in timpul lui liber,dupa ce in egala masura v-ati terminat treburile,sa nu-si ia din timpul si energia ta,nimeni nu este obligat sa-i faca cheremul,in momentul cand s-a hotarat ca vrea o familie,ca sunteti in divort,cat timp locuiti sub acelasi acoperis,si el accepta sa-i fi sotie,inca,/partenera,cred ca ai dreptul prin a lua deciziile impreuna.
Sper ca nu am facut un mess aici,mesajul il vei intelege,cred eu;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Nu pot tasta mult ca doarme bebeloaia, incerc sa pastrez linistea daaar tebuie neaparat sa zic asta: "libertin" nu inseamna nicidecum "liber/autonom/independent", cum vad ca are multa lume impresia ci inseamna:"desfranat, imoral,indecent, c..var". Deci putina grija ca am observat ca multe formulati "sotul meu este libertin" sau chiar "copilasul meu este libertin" si nu cred ca e cazul...

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
8luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Marturisesc ca nici eu nu inteleg ce cauta divortul in peisaj, pentru ca din ce spui, va intelegeti de minune, el te scoate in oras, are grija de tine, sunteti un cuplu, aveti planuri, ok. Si atunci de ce divortati? Nu pricep si pace.

\Legat de povestea cu amicul, pe mine m-ar enerva teribil si as avea o discutie cu sotul. Cu nimeni altcineva nu poti lamuri asta decat cu el. Discuta cu calm, explica-i ca nu ai nimic impotriva unor iesiri in limita bunului simt, dar deja a sarit calul.
El e chiar atat de slab incat nu poate spune NU? E chiar asa de usor de manipulat de amicul lui? Daca da, e trist...

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui popescudora

Eu tot nu inteleg ce fel de prietenie e aia intre 2 barbati care sa se sune zilnic, din toate fleacurile, de n ori, sa se vada din 2 in 2 zile, sa isi faca planuri de vacanta impreuna

Ei bine, aici te inseli...
Ce-i drept, asta nu inseamna ca prietenia lui sa influienteze (in rau) viata ta de familie, insa daca tu crezi ca prieteniile exista doar dupa tiparul tau, gresesti.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Dora, sotul tau e un om divortat ori in prag de divort, care are dreptul sa faca ce vrea in timpul liber, ba chiar sa intrerupa divortul daca vrea.
Acu, sotul tau e un om extrem de ocupat: cu prietenul petrece f mult timp, cu tine pe we si lunea, cu amanta batrana si grasa cand mai petrece timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Ha, intervin si eu ..si pun pariu ca va fi 1-0 pentru mine...de ce? aceeasi situatie, doar ca "prietenul" e seful sotului, caruia, normal, nu poti sa ii zici tot ce-ti vine la gura..eee, asa e ca situatia mea e "bomboana de pe coliva"? So..be happy, se poate si mai rau...Aaa, si btw nu suntem divortati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

O doamne ce m-ai ametit Dora... Poate gresesc dar eu am impresia ca iti trebuie un abonament la un psiholog/psihiatru... de ce abonament?Pentru ca te contrazici singura,rau de tot. Postezi aici subiect dupa subiect,si toate duc la aceeasi concluzie: esti un pic bolnavioara.Si din postul anterior si din asta eu nu inteleg decat ca incerci din rasputeri sa iti tii sotul langa tine,sa il subjugi.Ceva imi spune ca nu e dracul chiar asa de negru,ca nu ai ramas insarcinata sa il tii legat de tine,dar ai profitat la maxim de asta,iti convine foarte mult sa fii casatorita in continuare cu el pentru ca simti nevoia sa te ocroteasca cineva in permanenta.Te agati de orice pentru ca mama ta,cea care te-a ocrotit pana la casatorie,nu mai poate.Nu stiu daca e atat de psihopata pe cat spui.La chestia cu ocrotirea iti spun din proprie experienta.Eu intotdeauna am dormit cu cineva in camera.Pana sa ma casatoresc am dormit cu surioara cea mai mica,dupa aceea cu sotul.Nimeni nu ma credea ca imi e frica sa dorm singura,pana cand a fost nevoit sotul sa plece la bucuresti pentru cateva nopti,iar eu l-am rugat pe cumnat sa lase usile deschise,sa il pot auzi,macar pana adorm,pentru ca mi se zbarleste pielea pe mine ,ma sperii la orice zgomot.Nu m-am vindecat nici dupa vizite la psiholog.Acum am bebelul,adorm cu gandul ca acum ocrotesc eu ,si uit de teama mea.Numai ca tie nu prea pare sa iti pese de pitic...
Nu am vrut sa te supar,dar nici cu apropouri nu accepti realitatea,poate cu adevarul verde-n fata accepti unele chestii.

Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Mai eu una inteleg ca 2 barbati sa fie prieteni,si sa vrea sa se sune de n ori pe zi..
Sunt cazuri si cazuri.
Acum "sotul" tau sau ce o fi el acum, daca nu ii convine situatia poate sa ii spuna prietenului lui. Simplu. Depinde de ce fel de prietenie e!

E cam complicata situatia ta, sincer sunt lucruri ce nu inteleg...

Insa atata stiu, daca lui nu ii convine poate sa ii spuna amicului lui. daca nu ii zice nimic, inseamna ca e asta ce vrea si el.

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Noi si Bitzu
M-am nascut de ziua mea!!!
Poveste siropoasa

Impreuna vom reusi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Dora, unde ai sa stai dupa divort? Cu copilul ce faceti? Si de ce divortati daca sunteti impreuna? Ca ma depaseste!!!

Tu vrei sa-ti faci ordine in viata? Vrei sa ramai cu el, ce faci cu viata ta?

Mergi la inceput