Daca el nu e Casatorit , Eu ma mai numesc Amanta?

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

asta cu doar 22 de ani e super hilara.
Eu la 22 de ani eram insarcinata cu Sofia deja, nu mi se pare asa o varsta frageda.
Si eram si studenta in anu 4, n-am intrerupt stidiile deloc nici cand s-a nascut fata, etc etc.

Varsta nu e in niciun caz o scuza pt imoralitate, promiscuitate si cum mai vreti voi sa ziceti...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta

conchita...e ok ce spui tu si inteleg perfect...dar intre "inselatul" autoarei si de ex situatia iliei cu "inselatul" sotului ei e diferenta de la cer la pamant

De unde stii tu asta?O cunosti pe femeia inselata?
AryAdna nu a mentionat ca ar avea copii( daca la asta te referi)
Da poate ca au (sau au in plan).Sau poate ca femeia e deja insarcinata.De unde stim noi?
Si chiar daca niciuna dintre variante nu e reala, ce , daca nu ai copii e ok sa intervina cineva in relatia ta, sa te desparta??
De ce e diferenta de la cer la pamant?

Errie's mummy and w6+

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Imi aduc aminte de un episod de pe cind eram mai mititica, pe la 20 si ceva de ani ...

Hotarisem pe vremea aia ca toti barbatii e porci si nu merita decit sa te folosesti de ei. Si asta faceam. Bine, nu cu sutele, nici macar cu zecile, dar i-am tratat oarecum ca pe niste obiecte. Ba am avut la un moment dat 3 de-odata, faceam plan de aterizat/decolat ca la turnul de control de pe otopeni. Dar toti stiau ca nu e nimic serios, nu aveam o relatie, nu ma prezentam oficial cu nimeni. Si am dat si peste un domn la un moment dat care a mintit ca e single si mai tirziu am descoperit ca e insurat. Cind am aflat asta i-am inchis brusc usa. Si ma rog, toate astea au continuat pina cind am dat de un nene - medicinist de-al tau Xio, ajuns mare pe bascula in ultima vreme chiar - de care m-am indragostit peste urechi. Si care m-a folosit pe mine ca pe un obiect.

Acum stau si ma intreb ce e in neregula in toata povestea asta a Amantei, daca in fond intr-o oarecare masura toti trecem printr-o faza asemanatoare. Cred ca e vorba de valorile morale. De niste lucruri care iti stau in caracter.

A fi mindru ca nu iti pasa de alti oameni (de ce naiba esti la medicina cu o asa carenta de empatie), ca iti place sa minti, sa te ascunzi, sa inseli ... sa nu ai nici o saminta de sentiment al vinovatiei in toata povestea asta ... speaks volumes despre caracterul unei persoane. Trist e ca el, caracterul, nu prea se mai schimba prin punctele lui esentiale.

Da Laura, e ok sa experimentezi, sa zburzi sa iei viata usor o vreme. Dar nu e ok sa minti, sa provoci altora durere, sa bagi nasul unde nu fierbe oala ... mie chiar la 20 si ceva de ani nu mi-a trecut niciodata prin cap sa ma incurc cu un barbat insurat sau intr-o relatie stabila. Pentru mine a fost intotdeauna tabu, indiferent cit de fluturas eram.

Ah si inca o chestie. Mi-am cunoscut sotul cind eram intr-o relatie stabila de 5 ani. Si el intr-una de 9. Din momentul cind am recunoscut ca avem sentimente unul fata de celalalt, inainte sa stim ca va deveni atit de serios, primul pas a fost sa ne despartim de respectivii si abia dupa sa "ne-o tragem pe tavan".

Deci parerea mea in legatura cu medicinista de fata e aceeasi pe care as fi avut-o si la 22 de ani (venind dintr-un mediu artistic deci se presupune "depravat") - ca e ceva putred in danemarca caracterului (cacofonie intentionata).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

lara,pai nu am inteles ca ar avea copii si alte angajamente de genul asta ,toate aceste amanunte fata le-a precizat pp ca spune avevarul...

iar intre cele doua cazuri e diferenta...pt ca unul e angajamentul ei intr-o relatie de 2 luni si altul e angajamentul sotului iliei in cuplul lor...dupa ce l-a dorinta lui expresa au avut si doi copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta

conchita...e ok ce spui tu si inteleg perfect...dar intre "inselatul" autoarei si de ex situatia iliei cu "inselatul" sotului ei e diferenta de la cer la pamant

sincer, eu nu vad nici o diferenta. minciuna e aceeasi. diferenta e intre consecinte, la Ilia sunt dureroase tare, ca-s si copii la mjloc, iar la Aryadna nu e nici o consecinta, ca ea nu crede in asa ceva. dar minciuna e aceeasi. iar discutia asta o putem avea la topice mai demne putin, e o discutie de principiu interesanta.

altfel, sorry, eu refuz sa-mi mai pierd timpul discutand despre Aryadna si povestile ei nemuritoare - prevad ca atunci cand vor scadea interesul si adrenalina la topic, arunca o informatie shoc care sa bulversese spiritele si sa le rusineze pe "moraliste", exact aceeasi reteta aplicata si de amantele precedente.

de la faza aia in care ne-a intrebat cu tupeu daca noi nu ne simtim sa ne aranjam, ca altfel ne pleaca barbatu' de-acasa la alea ca ea, m-am rostogolit de ras si dupa aia m-am scarpinat in cap imaginandu-mi faza cu totul hilara: stimata Aryadna, peste 20 de ani, batand la usa unui alt monstru grasan si neepilat, dar mare investitor in tencuieli, sa-i ofere sfaturi nesolicitate cum sa-si faca barbatul fericit: mai cutarito, mai penseaza-te si tu draguto, hai sa te iau la mall sa-ti arat cum sa te intolesti, iti soptesc si fro 69 de pozitii abracadabrante care sa-ti tina barbatul legat de patul tau, ca uite fato care-i problema, m-am saturat sa-l consolez numa eu si sa-l ajut sa-si refaca relatia cu tine. care barbat e la Aryadna pe divan in timpul asta, pierdut printre aromele de dior si bare minerals, cu doua fire de tencuiala in par, plangandu-si de mila ca are doua amante si niciuna in intregime: A e si-acum intr-o relatie "serioasa", iar monstrul cu par in nas se culca cu nevasta sefului. sau seful nevestei. whatever, telenovela. cusuta cu ata alba. tupeu 2010 - parafraza la catavencu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

atata pot ... saraca ce probleme existentiale are ...

si ia zi-ne, de cand il sfatuiesti se intelege mai bine cu EA?

iertati-ma, n-am citit decat primul mesaj si nu ma pot opri din ras...

ariadna, iti multumesc, mi-ai facut ziua mai frumoasa, mi-am dat brusc seama ca am doar cu 1 an mai mult decat tine... fac cinste cu savarine ! cine serveste?

p.s. a iesti si soarele !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

acu' 10 secunde am primit urmatorul text, pe mail...ca tot avea ariadna ceva impotriva "babaciunilor"
enjoy !

"Femeile trecute de 30 de ani
de Andy Rooney, CBS
Pe masura ce inaintez in varsta, apreciez cel mai mult femeile trecute de 30 de ani. O femeie trecuta de 30 de ani nu te va trezi niciodata la miezul noptii sa te intrebe la ce te gandesti. Ei nu-i pasa la ce te gandesti. Daca o femeie trecuta de 30 nu vrea sa urmareasca un meci, nu sta prin preajma miorlaindu-se. Face ceva ce chiar isi doreste sa faca. Si de obicei e vorba de ceva mult mai interesant.
O femeie trecuta de 30 se cunoaste suficient pe ea insasi ca sa fie sigura de cine este, ce este, ce vrea si de la cine. Sunt putine femei trecute de 30 carora le pasa de ce-ai putea gandi despre ele sau despre ce fac.
Femeile trecute de 30 au o mare demnitate. Rareori se apuca sa tipe la tine la opera sau in mijlocul unui restaurant foarte scump. Desigur, daca o meriti, nu ezita sa traga in tine.
Femeile trecute de 30 de ani sunt generoase cu laudele, deseori nemeritate. Ele stiu cum e sa nu fii apreciat. O femeie peste 30 are incredere sa te prezinte prietenelor ei. Una mai tanara cuplata cu un barbat isi ignora deseori chiar si cele mai bune prietene pentru ca nu are incredere sa le aduca in preajma lui. Celor peste 30 nu le prea pasa daca esti atras de prietenele ei pentru ca stie ca ele nu o vor trada.
Femeile devin medium pe masura ce imbatranesc. Niciodata nu trebuie sa-ti martusisesti pacatele unei femei peste 30. Ele stiu intotdeauna. O femeie trecuta de 30 arata bine purtand un ruj rosu stralucitor. Asta nu e valabila si pentru una mai tanara. O data ce a trecut de un rid sau doua, o femeie peste 30 este de departe mai sexy decat omoloaga sa mai tanara.
Femeile de peste 30 de ani sunt deschise si oneste. Ele iti vor spune imediat daca esti un ticalos sau te porti ca un ticalos. Niciodata nu trebuie sa te intrebi cam pe unde te situezi in relatia cu ele.
Da, pretuim femeile trecute de 30 de ani pentru o multime de motive. Din pacate, nu e reciproc. Pentru fiecare femeie uluitoare, inteligenta si fierbinte, trecuta de 30 de ani, exista o relicva cu chelie si burta in pantaloni galbeni facandu-se de ras alaturi de o chelnerita in varsta de 22 de ani.
Doamnelor, imi cer scuze. Iar pt toti barbatii care au spus “de ce sa cumperi vaca cand poti avea laptele gratis” pt a-si justifica burlacia un update la zi: astazi 80% din femei sunt impotriva casatoriei. De ce? Au realizat ca nu merita sa cumpere tot porcul pt un carnat mic. "

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Printesa mea este in concursul Pampers, aici
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043
Multumim pentru orice vot primit !

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

vai conchita, te iubesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

asta cu doar 22 de ani e super hilara.
Eu la 22 de ani eram insarcinata cu Sofia deja, nu mi se pare asa o varsta frageda.
Si eram si studenta in anu 4, n-am intrerupt stidiile deloc nici cand s-a nascut fata, etc etc.

Varsta nu e in niciun caz o scuza pt imoralitate, promiscuitate si cum mai vreti voi sa ziceti...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina, afirmatia ta imi aminteste de povestirile tatalui meu (al doilea copil intr-o familie cu 9 copii) care ne 'dadea peste nas' ca noi huzurim la varsta cand el mergea cu vacile la padure si nu avea papuci si maxima delicatesa era branza de vaci cu zahar. Acu nu neg ca a fost asa (nici la el nici la tine), zic doar nu toti suntem la fel. Sa ai copil+facultate+sotz la 22 de ani nu e ceva intalnit f. des. Unii se maturizeaza si accepta responsabilitati mai greu. Parerea mea este ca mai bine 'copilaresti' la 22 decat sa te apuce 'crizele' la 40. La asta m-am referit. Sunt de acord ca nu e ok sa raneasca pe altii, dar cel putin din primele relatari impresia mea este ca '33' e cel care trage mai tare de ea si ca el e vinovatul principal ca inseala si realtia lui nu merge (sau ii zice domnisoarei ca nu merge). Nu zic ca domnisoara e inocenta si pura ca o floare. Zic doar ca dramatizam cam mult avand in vedere toate datele problemei. Impresia mea, desigur.

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

conchita...... asta referitor la ce naiba nu ne-am gasit altceva mai bun de facut pe ziua de azi...dar sa stii ca sunt prea "baba" pt astfel de subiecte mai ales ca prin etapele astea eu am trecut si vad altfel acum lucrurile

Mergi la inceput