Daca el nu e Casatorit , Eu ma mai numesc Amanta?
Raspunsuri - Pagina 12
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui conchita bine, majoritatea postarilor drei Aryadna sunt comice, eu am ras cu gura pana la urechi, fara gluma. nimic |
In lumina acestei afirmatii, interesant este ca raspunsurile tale nu denota deloc un simt al umorului.
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ilia_99 spune:
dintru inceput va rog sa scuzati aciditatea ce se poate strecura in raspunsul meu, ma intelegeti, sunt subiectiva.. si invidioasa, desigur, pe amantele de 22 de ani... :)
reality check pt tine, AryAdna: nu-l ajuti pe el sa-si salveze relatia daca il inviti in patul tau fierbinte. asta e o minciuna frumoasa, pe care si-o spun, probabil, multe din femeile in situatia ta, bazindu-se pe confesiunile de alcov pe care le fac barbatii, prinsi in "capcana" de vrajitoarea cea rea si neepilata. sunt ironica, desigur, singura capcana in care au cazut e cea a propriei slabiciuni si a lipsei de valoare. isi poate salva relatia doar renuntind la tine si vorbind cu partenera lui, nu cu tine, despre ce il nemultumeste. iar pe tine te poate inlocui cu un terapeut dibace, face minuni, crede-ma.
in plus, legendele despre nevestele ponosite care, pina la urma, chiar merita sa fie inselate... haida de, zau. fiindca experienta m-a invatat ca, de cele mai multe ori, nevasta e chiar e o femeie frumoasa si ingrijita, in ciuda a ce sustine barbatul care saliveaza brusc dupa putin gerovital.
cit despre faptul ca ea are 28 de ani.. oau! mai am o veste pentru tine: cind o sa te faci tu putin mai mare o sa afli nu doar ce misto e la 30 de ani, ci chiar si faptul ca uneori "40 is the new 20".. am o prietena de 40 de ani, are 1,74, 55 kg, e roscata cu ochii verzi si cu o dantura perfecta. sa vezi treaba: are si 2 copii! daca n-ar fi medic - sic! - ar ptea fi fotomodel oricind. si mai am vreo 3 prietene, toate pe la 35 de ani, cu doi copii, si la fel de spectaculoase fizic.
hai, iesi afara, ia o gura de aer proaspat, repeta-ti in gind de trei ori ca nu orice zboara se maninca, dovada avioanele, si incepi sa-ti traiesti viata cu nitel mai mult respect de sine! si acum n-am fost deloc ironica.
succes!
balanta spune:
conchita...si cu teoria aia a mea ...dpdv al unora tot "femeie usoara" esti
acuma...ca tot ai amintit despre acest forum....cred ca daca se dorea a se vorbi doar despre copii si numai despre anumite valori morale, nu mai exista aceasta sectiune si cineva facea un forum cu "despre adulti"...
in rest...valorile morale pt mine sunt altele sau mai bine zis valoarea unui om sta in alte valori...pt ca si asta cu inselatul, amanti si amante au si ele niste limite din punctul meu de vedere...dar nu sunt un capat de tara...geaba un barbat sau o femeie fideli dar alte calitati zero...
si apropo ...familiile alea la care lumea de acum moderna aspira...pai alea au ajuns la 70 de ani impreuna totcmai pt ca au scos sexul din ecuatie...acuma daca femeile taie si spanzura si nu mai depind de un barbat pot alege fidelitatea mana in mana cu singuratatea...babele care au soti si la 60 de ani nu au pus asa problema...
iar referitor la o "relatie " de 2 luni...pt mine asta nu e relatie...si nici o problema vitala de viata pt a o supune unei dezbateri...
conchita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
In lumina acestei afirmatii, interesant este ca raspunsurile tale nu denota deloc un simt al umorului. |
ei acuma, sa lasam teoriile cu simtul umorului pentru cand este cazul. cazul de fata fiind ca tu nu esti autoritatea suprema in simtul umorului, iar daca tu nu-l vezi la mine, nu inseamna ca nu-l am. am ras eu, e suficient.
esti cazul #8749 din lista aia cu userii care schimba becul - mai interesant e sa le dai cu liniuta la palma celorlalti postanti, decat sa-ti sustii opiniile cu argumente. in caz ca le ai.
conchita spune:
citat din mesajul lui balanta conchita...si cu teoria aia a mea ...dpdv al unora tot "femeie usoara" esti acuma...ca tot ai amintit despre acest forum....cred ca daca se dorea a se vorbi doar despre copii si numai despre anumite valori morale, nu mai exista aceasta sectiune si cineva facea un forum cu "despre adulti"... |
ideea era ca vine cineva sa le zica useritelor de pe dc sa lase morala acasa. intelegeam daca eram pe forumul liceenelor sau pitipoancelor sau damelor de companie. dar pe dc? pe-aici e morala la greu. auzi, cica sa lasam teoriile. pai dupa teoriile astea ne conducem viata. sa ne lasam si viata la usa, ca pe papuci, cand intram la discutii despre AMANTE cu doi amanti, pe dc? poate e mai clar acum. orice punct de vedere despre moravuri e un punct de vedere moral. ca o fi imoral sau amoral, tot de disciplina moralei tine. deci si cele care sustin datul cu rotile peste cap la 22 de ani in fata oricarui mascul care o cere, tot teorii morale sustin.
lara_c spune:
citat din mesajul lui Laura25 Hai sa nu uitam ca totusi fata asta are DOAR 22 de ani Bazar pentru Robi Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Si daca are 22 de ani are dreptul sa ne faca pe noi restul BABE??
LOL
Si sa distruga relatiile oamenilor doar pt ca ii place sexu'?Si oricum noi astea trecute de 22 si jumatate nu mai stim ce e aia...
NU , Laura 25 cand aveam 22 de ani nu credeam ca cele de 25-28-35-40+ sunt babe.Pt la 22 de ani terminasem deja facultatea si lucram.Cu oameni de toate varstele.Si vedeam clar ca nu e nimeni baba sau mos la 28 de ani..Ba din contra....
Asta de fapt o spunea AryAdna din gelozie si rautate fata de partenera omului.Careia nu vrea sa ii distruga relatia , vrea sa o ajute sa se descopere ...BLA BLA.Daca sotul tau te-ar insela cu una de 22 banuiesc ca ti-ai schimba parerea.Dar daca e vb de o alta nefericita baba care nu are nici macar 'luxul' ca e nevasta......Pe aia poa' sa o insele parteneru' cu gingasia curata si nevinovata de 22 de ani.
Hai sa fim seriosi!
Si avand in vedere ca ea a cerut pareri aici pe forum, chiar nu vad de ce ne-am abtine?Lasa ca are si cine o consola...
Cand am postat prima oara chiar ma gandeam la ea , ca e tanara , ca acel barbat profita de ea, ca poate patii multe si suferii.
Apoi am citit mai mult si mai cu atentie ce conceptii are si DA, sunt jalnice.Comice pt noi cum spunea Conchita (daca nu ma insel).Dar jalice si triste pt ea...
Nu are cum sa fie fericita daca fericirea ei (chiar si numai aia sexuala) vrea sa si-o cladeasca pe nefericirea altcuiva.
Balanta aici nu vb de o studenta care iese azi la suc cu colegul x si maine la film cu y.Si de fapt nu vrea nimic serios cu niciunul..se distreaza si ea nevinovat...Si nici de relatia ei de doua luni pe care nu o consideri serioasa.Dar sa inteleg ca nici relatia celeilate femei cu Mr 31 o consideri tot neserioasa?Doar fiindca nu au facut o hartie la primarie?Am mai spus si la alte subiecte ca asa se poate interpreta daca nu ai certificatu'.Se pare ca am avut dreptate....
Uite vad ca a reaspuns si Ilia .
Ea cf legii este numai partenera tatalui copiilor ei- sa inteleg ca daca vine Ary Adna si spune ca ar ar vrea o relatie cu el si ca CE? ea are numai 22 de ani ...E ok ....Ati fi la fel de ingaduitoare si relaxate?
De unde stiti voi ce simte femeia aia???De cat timp sunt ei impreuna ?Ce planuri de nunta /copii si-au facut???
Sau ati crezut toate povestea cu 'sunt in impas, oricum se despart'?????
Errie's mummy and w6+
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali
dov spune:
BALANTA, e greu, e al dreaq de greu sa-ti conduci viata dupa principii de-astea morale...dar sa dea naiba daca voi face vreodata altfel, chit ca as ajunge singura, parasita de toti, si asta doar din simplu motiv ca NU pot altfel...NU pot negocia cu mine, sunt atat de bine si adanc scrise in inima mea codurile astea, ca n-am cum.
si sa stii ca am intalnit, si nu putine, femei extraordinare si culmea, si fidele. si barbati la fel, mai rar, dar exista. si chiar daca toata lumea ar fi marsava, asta nu inseamna ca daca as face la fel, valoarea pacatului meu ar scadea, tocmai pentru ca toti o fac. cand esti judecat, esti judecat singular.
CorinaDani spune:
citat din mesajul lui AryAdna1-9 Ma lasa complet rece criticile :)) Amanta neamanta , imi convine statutul si eu l-am ales . Ma respect f mult si eu aleg ce fac dintr-un barbat nu el alege ce face din mine . Momentan , situatia imi convine din toate pct de vedere . Cand voi gasi un barbat care sa-mi placa f mult , sa ma merite si sa fie altfel decat restul , atunci voi fi doar a lui . Pana atunci ... Femeile sunt curve cand inseala , barbatii sunt macho cand o fac..Halal generalizare! Pt mine sunt toti o apa si-un pamant . Si cred ca nu exista fidelitate pe viata . Iar daca sotul m-ar insela , atata timp cat nu vad , nu simt si nu isi face o relatie extraconjugala si nici nu incalzeste frecvent alte paturi si fara protectie , consider ca imi pot continua viata alaturi de el . Toti barbatii o FAC la un moment DAT ! Dupa 1 an , 10 sau 20 , toti barbatii si toti oamenii in general ajung intr-un punct MORT al vietii ! Ce naiba , suntem oameni , trebuie sa fim maleabili , toleranti , viata nu.i alb si negru atunci cand sunt 2 persoane implicate. Tot ce sta doar in mine si in puterea mea , e alb sau negru , dar cand intervine inca o persoana , cu alt caracter , alte dorinte , o persoana diferita mie , trebuie sa manifestam toleranta . Altfel am divorta in fiecare zi ! |
Ariadna, n-ai suflat o vorbulita despre familia ta si valorile in care ai fost crescuta...Sa fie oare aici "radacina raului" ?
La 22 de ani cat sustii ca ai, gandesti foarte superficial, daca vei avea aceeasi atitudine si fata de profesia pe care ti-ai ales-o si viitorii tai pacienti, nu te vad prea bine in viitor...
Bine, mai ramane de luat in calcul si varianta in care nimic din ce ai povestit tu aici nu este real si ai deschis subiectul doar din plictiseala, sa te distrezi pe seama raspunsurilor primite...pentru ca unele dintre argumentele tale se cam contrazic...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Printesa mea este in concursul Pampers, aici
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043
Multumim pentru orice vot primit !
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
popescudora spune:
Asta e un subiect din care am avut multe de "invatat", cum ar fi:
1. Daca n-ai 22 de ani si ai prins un barbat, trebuie sa faci orice sa-l pastrezi (sa-l intelegi ca se culca cu tipe de 22 sau mai putin, sa faci cure de slabire, sa il intampini machiata si coafata etc), ca daca te lasa ala, cine te mai ia la varsta de 28?
2. Daca banuiesc ca ma inseala barbatul, dar nu stiu sigur, cea mai buna metoda nu e sa discut cu el, ci sa mi-o trag cu altul, asa, preventiv.
3. Daca ai o relatie si pui 3 kg pe tine, nu mai ai nici o sansa la fericire. De unde rezulta ca barbatii nu se uita la creier, tipul de persoana, nu se ataseaza etc, ci ii intereseaza doar silueta. Grasele n-au barbati, sau daca au, aia stau cu ele de mila, ca le inseala obligatoriu cu tipe slabe.
4. Cand stai in casa si faci ciorba, e gresit sa fii in trening si necoafata. In fata barbatului te prezinti aranjata, parfumata, machiata, indiferent de moment.
5. La 22 de ani e ok sa te culci cu 2 tipi. Poti sa faci orice daca iti face placere, ca de aia esti tanara, la 25 deja se numeste ca esti femeie usoara, da' la 22 experimentezi senzatii noi.
PS: Mie daca mi-ar veni barbatul sa imi puna conditii sa slabesc sau ma paraseste, si-ar lua o tigaie in cap. Da' al meu n-ar face asa ceva, ca are si el bun simt, care e din educatie.
PS2: Faza cu tencuiala in casa care i tine legati pe viata m-a lasat masca... Ca si grija lui deosebit de sensibila sa nu faca copil, daca nu se lasa aia cu n luni/ani inainte de fumat...Cata gingasie si responsabilitate!!!
Aryadna e o persoana de o moralitate indoielnica din punctul meu de vedere, ca sa nu zic mai mult. Rea, libertina, infatuata...
balanta spune:
conchita...e ok ce spui tu si inteleg perfect...dar intre "inselatul" autoarei si de ex situatia iliei cu "inselatul" sotului ei e diferenta de la cer la pamant
dov...nu se pune a fi parasita de toti cei care te inconjoara ( sau am inteles gresit)...eu una nu pot fi atat de categorica in a aprecia valoarea unui om doar prin fidelitatea sexuala...asa cum tu ai intalanit acea tipologie de oameni si eu am intalnit...de ex mama mea...da, fidela prin vocatie, frigida, (nu a stiut sa-mi spuna ce e ala orgasm ca nu l-a simtit in viata ei) si permisiva cu tata pt ca nu a interest-o viata sexuala de nici un fel...si nu ai sa-mi spui ca trebua sa divorteze pt ca valorile ei morale din timpul razboiului, foametei, comunismului, ca le-a prins pe toate erau fix legate de activitatea sexuala
chestia cu judecata...hm...cine are dreptul sa judece?