Daca el nu e Casatorit , Eu ma mai numesc Amanta?
Raspunsuri - Pagina 11
Bee spune:
Alegi ce faci tu cu un barbat, nu ce face el cu tine, e doar impresia ta!
Amesteci mult prea rau lucrurile. Afisezi o siguranta de sine de invidiat, o amesteci cu o naivitate pe masura- nu stii de ce mai sta El cu 'baba' de 28 de ani- si pui peste toate o blazare nefireasca pt 22 de ani 'Iar daca sotul m-ar insela , atata timp cat nu vad , nu simt si nu isi face o relatie extraconjugala si nici nu incalzeste frecvent alte paturi si fara protectie , consider ca imi pot continua viata alaturi de el'
Si da, esti amanta. Amandoi sunteti amanti si inselati.
http://www.dropshots.com/dochia
Lorenyy spune:
Ruxij,adevar graiesti,mi-ai umplut sufletul de fericire;-)
"Femeile la 30 sunt mai misto decat vrabiutele de 20 oricum."
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AryAdna1-9 Ma lasa complet rece criticile :)) Amanta neamanta , imi convine statutul si eu l-am ales . Ma respect f mult si eu aleg ce fac dintr-un barbat nu el alege ce face din mine . Toti barbatii o FAC la un moment DAT ! Dupa 1 an , 10 sau 20 , toti barbatii si toti oamenii in general ajung intr-un punct MORT al vietii ! |
Stii , asta cu "fac ce vreau dintr-un barbat" e cu dus si intors , ca la o bere cu amicii si 31 spune ca are o pustoaica de 22 de ani pe care o face cand vrea , si prietenul tau de la faculta poate spune acelasi lucru.
Deci toti faceti ce vreti din ailalti'. Asta din cauza ca privesti relatiile intr-un mod nesanatos .
Bineinteles ca poti face doar sex daca tu vrei , poti avea si un fuck buddy singur , casatorit, in concubinaj sau cu 30 de copii acasa. SI atata timp cat tu si el intelegeti ca faceti doar sex insa fara sa va jigniti si sa va considerati reciproc doar obiecte e totul puuuurfect.
Cand tu faci sex cu pers. pe care le desconsideri devine trista povestea.
Cu facultatea nu-ti face griji , eu am doi colegi in grupa care au fost impreuna din anul 1 pana in anul 5 si s-au despartit atunci. Amandoi sunt in viata , o duc bine si sunt in relatii amicale.
Referitor la inselat , da , nu cred ca exista monogamie pe viata si inca astept sa gasesc un barbat care NU si-a inselat sotia/prietena.
Dar asta nu inseamna ca o platesti in avans sau capeti o idee distorsionata.
De multe ori femeile care spune ce spui tu si-au luat-o urat de tot sau in familie situatia nu a fost prea roza , altfel nu vad de ce ai vrea sa minimalizezi asa un barbat si sa-l consideri doar vibrator.
Pacat ca pierzi restul lucrurilor bune de la el .
***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/
http://freecycletm.ecosapiens.ro/
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.4animals.ro/ajuta.html
lara_c spune:
citat din mesajul lui babyblue mie nu mi se pare motiv de stres din partea ta. ai doar 22 de ani, so poti experimenta. vei stii pe viitor ce sa alegi pt tine si cam cum sunt barbatii si ce vrajeli le baga amantelor. pt ca tu ai scris aici, eu ma voi gandi doar din perspectiva ta. si eu cred ca o relatie din asta iti face f bine. te invata cam cum e realitatea si cand vei fi nevasta la casa ta, vei stii cum e treaba cu amantele. pari destul de detasata si asta e f bine. mi se pare f firesc sa experimentezi din punct de vedere sexual. imp e sa nu ti pierzi capul. eu una cred ca nu e cazul sa te stresezi cu prea multe procese de constiinta pt ea, el sau amicul tau. experimenteaza, invata ce e de invatat, bucura-te de sexul bun si ...mergi mai departe! _ Babyblue va pupa pe toti!! In asteptarea unui ingeras in viata noastra.... |
Da, da si eu cred ca ii face bine!!
Mai ales daca se va indragostii pana peste urechi...Sau mai grav, daca va ramane insarcinata.E si asta o experienta , nu?Si apoi o sa o vedem din nou pe DC pe la ' tanara , insarcinata si fara tata' LOL
Ii face bine si la constiinta....o incarca.
BabyBlue, acel barbat se foloseste de ea.De amandoua de fapt.Macar un barbat insurat poate aduce argumente de genul: pierd copiii, pierd casa pe care tb sa o impart cu monstrul neepilat (asta mi-a placut XIO).Dar el?Daca nu ar iubi-o pe partenera lui ar pleca.
Oricum ca sa raspund intrebarii din titlu : DA, te numesti AMANTA.
Poate raspunde cineva care are un partener stabil de cativa ani (poate si copii cu acesta) sa ne explice daca ar considera o astfel de persoana amanta sau prietena partenerului?
Errie's mummy and w6+
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali
lara_c spune:
Am citit mai multe din replicile Ary-Adnei.....
Si vreau sa mai adaug un lucru : ai o viata TARE , tare trista la varsta ta mai fetita!!
Nu te superi ca te iau cu 'fetita' da' eu sunt o baba de 28 de ani
( peste cateva luni).Dar arat si ma simt mai bine ca niciodata.Am un copil si unul pe drum, un sot iubitor, o casa superba, cariera, distractii si vacante mult mai multe ca 22.
Si vorba lui Ruxij, de abia astept sa fac 30..
Tu ce crezi ca vei avea cand vei fi baba de 28?
Inafara de multiplii amanti(pana atunci avansezi sigur la cei casatoriti, dupa cum gandesti) si (nu iti doresc) multiple avorturi..
Cu amantii putine fac copii, restul sufera.Si daca nu se trezesc la timp se rateaza si profesional.
Mai bine te-ai trezi, ti-ai vedea de scoala si de o relatie care la varsta ta ar tb sa fie frumoasa, fara complicatii....si amantlacuri...
Errie's mummy and w6+
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali
balanta spune:
...nu am sa ma gandesc prea mult daca merita sa postez sau nu...lasand la o parte varsta autoarei care are cu un an mai putin decat al meu baiat...ma intreb dupa ce am citit postarile tuturor...mai ales ca sunt varste diferite si e clar ca fiecare priveste diferit si cu atat mai mult cu cat o parte, indiferent cand a fost momentul, a suferit din cauza unei infidelitati...deci...voi nu credeti ca treaba asta cu inselatul sau nu nu o putem neaparat extinde de la 16 ani la 70 de ani?
Serios, pai inseamna ca eu si cele din generatia mea am fost mari depravate daca in studentie ne intalneam cu mai multi baieti o data ....(eu am o teorie , care e drept e a mea..decat cu doi o data mai bine cu o suta dar cu fiecare separat)...
...ma intreb...oare chiar toata viata asta si caracterele oamenilor. indiferent ca sunt femei sau barbati, indiferent de ce fac in viata sau nu atarna de acest ...inselat sexual....mi se pare ca se da o importanta prea mare unui act fiziologic , mai ales ca doar stim cu totii, e dovedit ca nu se poate sa fii monogam, dar ne incapatanam cu atata patos sa dovedim contrariul
mie una, care stiu ce am facut in viata , ce caracter am, cat de mult am muncit si am ajutat oameni, familie, prieteni, care am facut atat cat am putut, lasandu-ma pe mine la o parte de multe ori, incepand din liceu si pana acum....deci valoarea mea ca om sa atarne doar de faptul ca poate mi-am dorit sa am si alte expieriente sexuale chiar daca am fost implicata intr-o relatie cum spuneti voi oficiala
imi pare rau, dar cred ca ori sunteti prea exigente...ori sunt si eu o curva ca altele si am trait degeaba pana acum pt ca nu am stiut care e adevarata valoare a unei femei
iar pt cea care a deschis topicul....asta nu e un subiect...ci o intrebare retorica la care de fapt pe parcurs ai dat singura raspunsul...dar probabil intr-o pauza de invatat te-ai gandit sa nu te plictisesti si sa vii cu o intrebare stupida doar din punctul meu de vedere
Laura25 spune:
Hmmm, acum una din 'doamnele intelepte ale forumului' (off, nu gasesc emoticonul cu fluturat de gene) o sa isi muste limba, o sa-si dea peste degete si o sa se retraga frumos din discutie. Vroiam un singur lucru sa mai spun. Hai sa nu uitam ca totusi fata asta are DOAR 22 de ani si nu e implicata in nici o relatie serioasa (2 luni cu colegul nu e relatie serioasa). Asa ca eu va recomanda putina relaxare, mai usor cu arsul pe rug a 'pramatiei care are o viata trista, imorala si distruge vieti' (am spicuit de pe ici pe colo). Hai sa lasam incrancenare si teoriile morale pt momentele cand chiar e nevoie e ele.
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
conchita spune:
citat din mesajul lui Laura25 Hai sa lasam (...) teoriile morale pt momentele cand chiar e nevoie e ele. |
pai daca nu acum (posibil de la 6 la #8378 persoane, cat socoteste buli, sa fie implicate), atunci cand e timpul de teorii morale? daca nu de la noi, femei, mame, multe sotii, si mai multe in relatii, atunci de la cine? daca nu aici, pe un forum despre copii, atunci unde?
eeeww, cica asta nu e caz pentru morala. dar pentru ce, pentru suete, barfe, smenuri si susanale? are 22 de ani, nu 2 ani. e majora, mai si voteaza. a cerut parerea tuturor. iar parerea moralistelor conteaza la fel de mult ca si a ta, asa ca morala neavenita e din partea ta, serios.
balanta, tocmai, ca daca scoti sexul din ecuatie nu ramane nimic. aici e tragedia. bine, majoritatea postarilor drei Aryadna sunt comice, eu am ras cu gura pana la urechi, fara gluma. mi-a amintit de episodul cu cele 2-3 amante nou-venite pe dc pentru care s-au consumat fro 150 de pagini si care au disparut in neant imediat dupa. avem aceeasi teorie privitor la nr. 100, vezi mesajul meu precedent. :-))
buli spune:
Conchita,
eu am vrut sa scriu semnul lui infinit, dar in procesul copierii/inserarii mi-a iesit numarul ala - si l-am lasat asa - poate s-o fi potrivit
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
gabitza2005 spune:
Fiecare face ce vrea cu viata lui si e bine sa experimentezi in tinerete ca sa te hotarasti ce vrei, dar la 22 de ani eu zic ca ar trebui sa cauti o relatie curata in care sa fi implicat cu toata fiinta.
Daca nu gasesti asa ceva si ai relatii trecatoare e oK dar in orice situatie nu este normal sa-ti inseli partenerul sau sa ai mai multi parteneri de F ca atunci asta se cheama C...A si nu AMANTA.
Oricum eu banuiesc ca nici sexul nu e atat de minunat cu sportivul deoarece persoanele de genul lui sunt egoiste , vor cat mai mult dar daruiesc cat mai putin ...asta e valabil si in pat.