Daca el nu e Casatorit , Eu ma mai numesc Amanta?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Mie nu imi place sa generalizez , dar e uimitor cum toate partenerele indiferent ca sunt sotii au doar iubite se transforma in momentul in care El o cucereste pe alta.
Atunci El saracu' e victima care sta in casa cu o femeie care e grasa/neingrijita/isterica , ei nu se mai iubesc , ea il chinuie , cine stie , poate e si insarcinata doar ca sa il tina langa ea si alte tampenii.

uimitor e doar cum de legenda asta inca circula

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

Asta-i circuitul legendei in natura, dar te asteptai la o fata de 22 de ani sa inghita povestea? Acum pe bune, Adriana (daca asa te cheama) asta ii o poveste pe care o cred fetele de liceu .

Explore. Dream. Discover.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui AryAdna1-9

cristoiu , iubitul meu nu-i deloc un papa lapte , dar e prima relatie serioasa a lui si trebuie sa-i spun eu cum sa se comporte in multe situatii . Si e un pic mai libertin , nu-i obisnuit sa aiba o relatie serioasa. Dar eu tin la el f mult , suntem si colegi de facultate si nu vreau sa renunt la el pt ca e aici langa mine .

asta mi-a placut cel mai mult. partenerul tau oficial e mai libertin, te-a inselat, dar tu stai cu el ca sa-l inveti ce-i aia o relatie serioasa. scuza-ma, dar deja va potriviti unul cu altul, caci si comportamentul tau e libertin. ce anume il inveti? ce consideri tu o relatie "serioasa"? hai ca m-ai facut sa rad.

cat despre faptul ca nu exista minciuni intre voi, te minti singura. minciunile fata de partenerii vostri nu intra la socoteala? dar minciunile fata de voi insiva, separat? tu il consideri pe el obiect sexual, exista vreo minciuna mai mare ca asta? nici o fiinta umana nu este obiectul de unica (multipla, dar finita) folosinta al alteia, chiar daca voi doi va tratati drept obiecte.

dupa dictionar, toti 4 sunteti amanti. deci tu ai doi amanti, ca nu esti casatorita cu niciunul.

Mergi la inceput

Citat:
Ce as vrea de la voi : Sa-mi spuneti si mie . Cum ati reactiona daca sotul-iubitu ar avea o amanta ? Ati incerca sa va schimbati aspectul fizica , sa va ingrijiti mai mult , ati recunoaste ca are si el motivele lui sau cum ar fii pt voi ?
Eu stau si ma gandesc si sunt sigur ca , nu-i el singurul vinovat.

puahahaha, devine palpitant. deci rolul amantelor este sa le trezeasca din delasare pe neveste. clientul nostru, stapanul nostru.
serios, ti-ai pus vreodata intrebarea ne-misogina (caci esti misogina, din cum vorbesti) ca barbatul se duce la alta doar pentru ca e alta, nu ca aia de-acasa nu e suficient de buna? tu nu traiesti in lume si nu te uiti in jur la femeile casatorite, ce dichisite si finute si iubitoare sunt? asa cocosate de sacose, carut, copil, cariere, bucatareala, sex nebun, deci ducandu-le pe toate in spate, in timp ce oropsitul de barbat isi cauta fericirea de 3 secunde sau de cat o dura micutul O la el?

daca m-ar insela partenerul, l-as arunca pe usa ca pe o carpa folosita, caci exact la asta s-ar reduce valoarea lui de om. frumusetea umana nu sta numai in kile corespunzatoare si fard pe pleoape, de demnitate ai auzit? dar de loialitate, dar de compasiune, responsabilitate? dar de dragoste - ca n-ai pronuntat cuvantul asta pana acum.

of of of mai mai. mai cresti tu si mai inveti.

Laura25, nu mama draga, nu toate am fost din floare in floare si n-am considerat "experiment" distrugerea altor relatii si provocarea de suferinte. si io cred ca ce se naste albina, tot albina sfarseste, mancata de trantoru' stupului. ca orice nas isi are nasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AryAdna1-9 spune:

Ma lasa complet rece criticile :))

Amanta neamanta , imi convine statutul si eu l-am ales .
Ma respect f mult si eu aleg ce fac dintr-un barbat nu el alege ce face din mine .

Momentan , situatia imi convine din toate pct de vedere .

Cand voi gasi un barbat care sa-mi placa f mult , sa ma merite si sa fie altfel decat restul , atunci voi fi doar a lui . Pana atunci ...

Femeile sunt curve cand inseala , barbatii sunt macho cand o fac..Halal generalizare!

Pt mine sunt toti o apa si-un pamant .
Si cred ca nu exista fidelitate pe viata .
Iar daca sotul m-ar insela , atata timp cat nu vad , nu simt si nu isi face o relatie extraconjugala si nici nu incalzeste frecvent alte paturi si fara protectie , consider ca imi pot continua viata alaturi de el .

Toti barbatii o FAC la un moment DAT !
Dupa 1 an , 10 sau 20 , toti barbatii si toti oamenii in general ajung intr-un punct MORT al vietii !

Ce naiba , suntem oameni , trebuie sa fim maleabili , toleranti , viata nu.i alb si negru atunci cand sunt 2 persoane implicate.

Tot ce sta doar in mine si in puterea mea , e alb sau negru , dar cand intervine inca o persoana , cu alt caracter , alte dorinte , o persoana diferita mie , trebuie sa manifestam toleranta .
Altfel am divorta in fiecare zi !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Auzi, dar chiar ...daca "22 de ani" nu iti ofera nici siguranta, nici tavane si mai esti si doar de 2 luni cu el, nu pricep de ce mai stai.

de ce? din insecuritate. doamnele intelepte de la topic cica asa e tineretea, dintr-un pat intr-altul. (auto)consumarea calitativa nu-ti aduce si calitatea, ci complicatii si depresii si ratacirea onoarei. amanta noastra de la topic nu e valorizata 100% de niciunul dintre cei doi amanti - unul o inseala, altul o foloseste. intelegi? ea nu are niciun amant pe de-a-ntregul, daca stai sa te gandesti. eu nu vad niciun fun in toata povestea asta. poti sa ai 100 de amanti, daca te tine vrabiuta, dar pe rand - case closed, case open, case closed, etc. asa te poti uita in oglinda a doua zi dimineata ca ramai om. chiar daca libertin, nu judeca nimeni asta, fiecare cum pofteste.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisabia

Am si eu 22 de ani si sunt studenta la stomatologie, e drept ca la Cluj.E inceput de sesiune aici si lumea se preocupa cu invatatul, eventual distractie la cei care stiu sa imbine utilul cu placutul.Din punctul meu de vedere iti complici viata singura, dar vei constata la momentul potrivit.Eu m-as rupe de amandoi si m-as implica intr-o alta relatie care sa ma satisface din toate punctele de vedere.Ce incearca lumea sa iti explice este ca in momentul in care inseli, iti pierzi respectul fata de tine si automat fata de parteneri.Defapt fata de tine gresesti cel mai mult.Conteaza prea putin cum te numesti in aceasta situatie.Ia-o ca pe o experienta de viata, dar nu te minti ca ti-e bine asa si mai ales sa continui pe un timp nedeterminat.Ca tot vorbeai de baietii de varsta noastra, stau destul in preajma lor si sunt responsabili intr-o relatie, atunci cand iubesc.Inteleg ca el e coleg si ti-e greu sa te desparti in aceasta situatie, fiindca noi ne petrecem cea mai mare parte a timpului la facultate si nu mai poate fi aceeasi atmosfera si lejeritate in conversatii.
M-as gandi daca sa pastrez prietenia cu un om care isi inseala iubita, nu are curaj sa o lase si nu prea pune pret pe sinceritate din moment ce isi gaseste diverse scuze.Defapt tot ea e vinovata.S-a intamplat ca tu sa fii femeia cu care sa o insele.Daca un barbat nu stie sa-ti ofere un statut respectabil, lasa-l.Trebuie sa ai grija de demnitatea ta, mai ales pentru ca esti femeie,sa ai parte de cat mai multe experiente pozitive,ai un viitor in fata si ti-ai ales o meserie care nu poate decat sa te onoreze.
Multa intelepciune iti doresc.

http://community.webshots.com/user/denisabia

draga mea, jos palaria, esti ani lumina distanta de amanta noastra la capitolul respect de sine si intelepciune.

mie controversa asta imi aminteste de o discutie intre un alcoolic si-unul sobru. primul ii reprosa celui de-al doilea ca nu stie sa aiba fun, nu stie ce-i adevarata distractie daca nu se imbata. al doilea a raspuns ca paharul e doar un pretext pentru propria nefericire si ca e capabil sa rada si fara a-si ineca creierul in bere. cam asa si-aici: adrenalina adulterului tine loc de real thing.

Mergi la inceput

Citat:
Dragostea sta si in ochii nostrii si in ceea ce privim .
Nu mi se pare deloc exact ca un barbat incepe sa insele cand iubita-nevasta lui se ingrasa si nu-i pasa , nu se mai machiaza - desi ii sta f bine machiata , iese din casa imbracata in trening - desi i-ar sta minunat intr-o fusta si ar fi si mai feminina .

total de acord. ca uite, barbatu' ramane tras printr-un ghiul, la cate genuflexiuni, fandari intr-un cot, flotari pe tavan face cu ajutorul neprecupetit al amantei amorale. stiai ca o partida de sex consuma 200 de calorii? tu si cu 31 v-ati inalnit de doua ori, hopa 400 de calorii. cred si eu ca arata bine chiar si la 31 de ani ai sai. ca doar nu l-o pune grasa de-acasa sa dea cu matura si cu pamatuful si prin debaraua ei.

nu conteaza ca nu ai act de casatorie cu niciunul, adulterul exista, minciuna idem, lipsa de onoare asisderea.

btw, dragostea are headquarter in inima. in ochi e doar simtu' numit estetic - asta din urma se muta in pantelimon, aka sub bracinar si se cheama sex. si-atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

seamana cu :e in ograda mea, al meu se cheama ca e!

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Citat:
Un baiat la 22 de ani , numai stabil nu se poate numi . De aceea nu joc ultima carte cu el , dar il vreau langa mine si el ma vrea langa el .
I-am spus la un moment dat : De la oricine as venii , tot la tine m-as opri . Pt ca el imi ofera mult mai mult decat mi s-a oferit pana acum .

Scuzati-ma, dar nu ma pot abtine! Este bestiala fraza!
Ia s-o-nvat si eu

si daca ma gandesc, tipul nu prea e dotat intelectual, pentru ca ar fi inteles ca inseamna: nu-i asa ca imi dai cale libera in alte asternuturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisabia

Am si eu 22 de ani si sunt studenta la stomatologie, e drept ca la Cluj.E inceput de sesiune aici si lumea se preocupa cu invatatul, eventual distractie la cei care stiu sa imbine utilul cu placutul.Din punctul meu de vedere iti complici viata singura, dar vei constata la momentul potrivit.Eu m-as rupe de amandoi si m-as implica intr-o alta relatie care sa ma satisface din toate punctele de vedere.Ce incearca lumea sa iti explice este ca in momentul in care inseli, iti pierzi respectul fata de tine si automat fata de parteneri.Defapt fata de tine gresesti cel mai mult.Conteaza prea putin cum te numesti in aceasta situatie.Ia-o ca pe o experienta de viata, dar nu te minti ca ti-e bine asa si mai ales sa continui pe un timp nedeterminat.Ca tot vorbeai de baietii de varsta noastra, stau destul in preajma lor si sunt responsabili intr-o relatie, atunci cand iubesc.Inteleg ca el e coleg si ti-e greu sa te desparti in aceasta situatie, fiindca noi ne petrecem cea mai mare parte a timpului la facultate si nu mai poate fi aceeasi atmosfera si lejeritate in conversatii.
M-as gandi daca sa pastrez prietenia cu un om care isi inseala iubita, nu are curaj sa o lase si nu prea pune pret pe sinceritate din moment ce isi gaseste diverse scuze.Defapt tot ea e vinovata.S-a intamplat ca tu sa fii femeia cu care sa o insele.Daca un barbat nu stie sa-ti ofere un statut respectabil, lasa-l.Trebuie sa ai grija de demnitatea ta, mai ales pentru ca esti femeie,sa ai parte de cat mai multe experiente pozitive,ai un viitor in fata si ti-ai ales o meserie care nu poate decat sa te onoreze.
Multa intelepciune iti doresc.

http://community.webshots.com/user/denisabia

mai are o sansa de mai bine tara asta cu oameni care gandesc ca tine, la varsta ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Tineretea ar trebui sa fie romantica si pe alocuri sublima. Povestea de fatza e doar sordida. Adica nasoala. In rest, tu, autoarea, poti sa faci ce vrei si cu cine vrei. Las-o insa in pace pe "baba" aia de 28 de ani. Femeile la 30 sunt mai misto decat vrabiutele de 20 oricum.

Mergi la inceput