Daca el nu e Casatorit , Eu ma mai numesc Amanta?
Raspunsuri - Pagina 9
bobocel_07 spune:
Citat: |
Aleia , casniciile nu se rup din cauza ca exista femei "ca ea " , ci din cauza ca barbatii implicati in casnicii nu mai vor sa faca sex DOAR cu nevasta si apeleaza la alte femei. Banuiesc eu ca daca ar veni maine un barbat la tine si ti-ar spune sa faci sex cu el ai alege sa nu faci . Asta din cauza ca tine doar de tine monogamia , nu de oferta de barbati . |
Sa stii ca in timp ce imi faceam un dus m-am gandit si eu la asta.Daca ma gandesc mai bine sunt la fel de vinovati amandoi.Fiecare isi traieste viata asa cum vrea si daca ea considera ca procedeaza bine e treaba ei.
Chestia cu "delasarea" femeii dupa ce se aseaza la casa ei mi se pare o critica foarte nasola la adresa femeilor maritate.Deci fetelor machiati-va, aranjati-va si aveti grija sa nu puneti un gram pe voi ca sa va pastrati barbati ca altfel.....
alexia_07
AryAdna1-9 spune:
alexia_07 , eu am spus despre majoritatea femeilor maritate. Majoritatea formeaza tara .
Exceptiile au tot respectul meu .
Rescris :
1. NU mi-a promis ca o lasa pe aia sa fie cu mine niciodata
2. Nu vreau sa o lase pe aia ca sa fie cu mine
3 . Nu-i insurat cu ea si nici nare planuri ( si daca are treaba lui , eu nu stiu asta)
4. Eu am o relatie pe care nu vreau sa o distrug
5 . Daca ar fii sa aleg la un moment dat l-as alege pe cel de langa mine
6. Momentan nu sunt in situatia sa aleg , relatia mea nu a ajuns la stadiul de serioasa , suntem impreuna in relatie de 2 luni (inainte am fost colegi si prieteni f buni )
7. Il insel NU pt ca nu-i bun la pat . Chiar pot comunica cu el despre sex oricand
8. Ma intalnesc ocazional si cu celalalt pt ca nu stie nimeni , pt ca vorbim foarte multe si ne potrivim f bine la pat ((dintotdeuna) , dar el vrea insuratoare , relatii serioase , avem un caracter diferit . Deci mai mult decat amanti si prieteni nu cred ca am putea fi .
Mama lui ma cunoaste , din timpul in care am avut eu cu el o relatie si m-am inteles f bine cu ea . Am rupt legatura cand ne-am despartit , dar nu ne-am urat sau ceva de genul asta , de aceea ne permitem sa facem ce facem acum .
Cand o sa am o relatie serioasa cu actualul sau cu un altul sau cine stie , atunci voi rupe legatura cu El , pana atunci nu ma afecteaza , chiar ma destreseaza si am si un prieten apropiat cu care vorbesc orice.
buflea spune:
Esti confuza in explicatii.
Inteleg eu bine ? - nu il vrei pe "33 de ani" dar de fapt il cam vrei pentru ca te sexeaza de te urca pe tavane ceea ce "22 de ani" nu face dar nici "22" nu e char asa de rau la pat ?
Tu de fapt stii ce vrei ? Ce e mai important pentru tine ? Linistea si siguranta lui "22" sau tavanele lui "33" ... in functie de asta alege.
Si a jongla cu amandoi nu este rau - doar ca iti bulverseaza mintea si incepi sa nu mai stii de ce stai cu unul si de ce iti place de celalat. Oricum situatia nu poate continua la nesfarsit asa - o sa se aleaga cumva, daca tu nu poti alege acum, o sa se afle si unul o sa te "kick out". Nimic rau, ai timp sa treci la urmatorul
AryAdna1-9 spune:
NU are 33 de ani omul ala !
Are 31 !!!
Ma sexeaza bine amandoi , dar parca cel de 31 mai bine , poate si pt ca-i mai rar si amantii oricum sunt altfel in pat :)))
Cel de 22 , nu-mi ofera siguranta nici el . Daca imi oferea nu mai alergam dupa cai morti :)))
Deci momentan imi e bine asa :))
XIO spune:
A , ok atunci , trebuia sa spui de la inceput ca nu-ti pasa de vreunul si nu se mai intindeau discutiile pe 9 pagini.
Daca dupa 2 luni de relatie ai ajuns sa-l inseli cu altul chiar nu vad de ce va mai pierdeti timpul , ca sex e clar ca nu prea faceti
Atunci hai sa simplific 9 pagini intr-o singura fraza :
te poti si nu te poti numi amanta , in functie de ce definitie din dex alegi . Oricum nu conteaza , chiar te framanta incadrarea ta ?
***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/
http://freecycletm.ecosapiens.ro/
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.4animals.ro/ajuta.html
buflea spune:
Auzi, dar chiar ...daca "22 de ani" nu iti ofera nici siguranta, nici tavane si mai esti si doar de 2 luni cu el, nu pricep de ce mai stai.
Macar "33 de ani" te suie pe tavane - mie mi se pare mai in avantaj.
P.S. Si ii spun "33" ca rimeaza cu "22" - nu vreau sa-mi stric metafora
Later edit - oh ! acum vad ca spui ca iti e bine asa ...foarte bine, atunci stai cu amandoi pana se alege situatia. Este putin imoral ce faci dar la varsta ta si la situatia personajelor implicate, este ok.
Dar sa nu plangi cand ti-o iei ... si ai grija sa iti iei anticonceptionala pe tavan
A_Iulia spune:
citat din mesajul lui AryAdna1-9 Un baiat la 22 de ani , numai stabil nu se poate numi . De aceea nu joc ultima carte cu el , dar il vreau langa mine si el ma vrea langa el . I-am spus la un moment dat : De la oricine as venii , tot la tine m-as opri . Pt ca el imi ofera mult mai mult decat mi s-a oferit pana acum . |
Scuzati-ma, dar nu ma pot abtine! Este bestiala fraza!
Ia s-o-nvat si eu
Deianira spune:
Offff, 9 pagini ca sa aflu ca tu esti de doar doua luni cu nr. 22???? Pai avand in vedere ca sunteti de asa putin timp impreuna, ce sa mai zic :-)). El (poate) te insala, tu il inseli, sexu-i bun peste tot, protejeaza-te si gata!
Chiar trebe sa stii denumirea oficiala din nomenclator?
Pe mine daca m-ar insela prietenul (tot 22 de ani avem amandoi, relatie de 3 ani) i-as da papucii si repede sigur n-as intra intr-o relatie serioasa :-)). Dar cu el mi-e foarte bine si respectam amandoi relatia asta si ne vedem impreuna si peste 100 de ani .
denisabia spune:
Am si eu 22 de ani si sunt studenta la stomatologie, e drept ca la Cluj.E inceput de sesiune aici si lumea se preocupa cu invatatul, eventual distractie la cei care stiu sa imbine utilul cu placutul.Din punctul meu de vedere iti complici viata singura, dar vei constata la momentul potrivit.Eu m-as rupe de amandoi si m-as implica intr-o alta relatie care sa ma satisface din toate punctele de vedere.Ce incearca lumea sa iti explice este ca in momentul in care inseli, iti pierzi respectul fata de tine si automat fata de parteneri.Defapt fata de tine gresesti cel mai mult.Conteaza prea putin cum te numesti in aceasta situatie.Ia-o ca pe o experienta de viata, dar nu te minti ca ti-e bine asa si mai ales sa continui pe un timp nedeterminat.Ca tot vorbeai de baietii de varsta noastra, stau destul in preajma lor si sunt responsabili intr-o relatie, atunci cand iubesc.Inteleg ca el e coleg si ti-e greu sa te desparti in aceasta situatie, fiindca noi ne petrecem cea mai mare parte a timpului la facultate si nu mai poate fi aceeasi atmosfera si lejeritate in conversatii.
M-as gandi daca sa pastrez prietenia cu un om care isi inseala iubita, nu are curaj sa o lase si nu prea pune pret pe sinceritate din moment ce isi gaseste diverse scuze.Defapt tot ea e vinovata.S-a intamplat ca tu sa fii femeia cu care sa o insele.Daca un barbat nu stie sa-ti ofere un statut respectabil, lasa-l.Trebuie sa ai grija de demnitatea ta, mai ales pentru ca esti femeie,sa ai parte de cat mai multe experiente pozitive,ai un viitor in fata si ti-ai ales o meserie care nu poate decat sa te onoreze.
Multa intelepciune iti doresc.
mianna spune:
citat din mesajul lui XIO Mie nu imi place sa generalizez , dar e uimitor cum toate partenerele indiferent ca sunt sotii au doar iubite se transforma in momentul in care El o cucereste pe alta. Atunci El saracu' e victima care sta in casa cu o femeie care e grasa/neingrijita/isterica , ei nu se mai iubesc , ea il chinuie , cine stie , poate e si insarcinata doar ca sa il tina langa ea si alte tampenii. |
uimitor e doar cum de legenda asta inca circula