Daca el nu e Casatorit , Eu ma mai numesc Amanta?

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta

lara,pai nu am inteles ca ar avea copii si alte angajamente de genul asta ,toate aceste amanunte fata le-a precizat pp ca spune avevarul...

iar intre cele doua cazuri e diferenta...pt ca unul e angajamentul ei intr-o relatie de 2 luni si altul e angajamentul sotului iliei in cuplul lor...dupa ce l-a dorinta lui expresa au avut si doi copii

Pai stai asa ....ca eu am inteles ca Ary Adna e de 2 luni cu iubitul ei.Nu ca si femeia cealalta e tot de 2 luni cu Mr31.Eu comparatia am faut-o intre MR 31 si partenera lui si Ilia si partenerul sau (doar prin prisma faptului ca nu sunt casatoriti cu acte, nu din alt punct de vedere).
Eu am inteles ca dupa ce AryAdna a plecat din tara (sau cam asa ceva) respectivul 31 si-a facut o relatie.Pe care o are si in ziua de astazi.
Daca au sau nu copii in plan sau pe drum o stiu numai cei 2.
Iar la 28 de ani o 'baba' intr-o relatie stabila discuta cu partenerul si aspectul acesta.Oricum este irelevant daca au copii sau daca vor avea sau nu.
Exista femei (si barbati) care nu pot face copii.Asta nu face casniciile si relatiile lor mai putin importante ca ale noastre, celor cu copii.Si nici prin gand nu mi-ar trece sa gandesc ca ' x n-ar copii e ok sa il despart'

Oricum am dubii ca subiectul e pe bune avand in vedere ca un user nou vine pe un forum populat in majoritate de mame, femei casatorite sau in relatii stabile , sau chiar divortate /despartite in urma unor evenimente similare si afirma:
- eu ma culc cu x ca ma sexeaza bine!!Auzi ce expresie!!
- el e intr-o relatie si ce daca si eu la fel(de abia dupa 9 pagini ne spune ca ea e decat de 2 luni intr-o relatie)
-femeile la 28 de ani sunt babe
- femeile la casa lor sunt neingrijite/nemachiate/necoafate/neepilate
-toti barbatii vostri va insala sau v-au inselat cel putin o data.

Cred ca o luam prea in serios....

Errie's mummy and w6+

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Eu cand aveam 22 de ani lucram.Aveam o colega de varsta mea si o sefa de cca 30 de ani cu 3 copii acasa si o frumoasa si desteapta.
Ei,eu cu colega mea aveam prieteni care veneu sa ne ia de la servici si mergeam la discoteci sau pe unde mai mergeam noi.
Stand odata la discutii deschise cu sefa noastra ne spune ea printre altele ca noi la varsta asta habar nu avem sa.Noi care prestam in fiecare seara aproape am ramas masca...cum sa nu stim..eeeee.
Sa stiti ca a avut dreptate femeia,dar asta vezi mai incolo de 22 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

La 22 de ani totul pare nostim. Situatia e neserioasa si pana si Ariadna se minte singura. Dar timpul este nemilos, va trece si peste ea, ca peste toata lumea....
Cat despre ''grasa'' cealalta, poate sa fie cum ar fi, e om, are dreptul la fericire, are dreptul sa nu fie mintita.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

asta cu doar 22 de ani e super hilara.
Eu la 22 de ani eram insarcinata cu Sofia deja, nu mi se pare asa o varsta frageda.
Si eram si studenta in anu 4, n-am intrerupt stidiile deloc nici cand s-a nascut fata, etc etc.

Varsta nu e in niciun caz o scuza pt imoralitate, promiscuitate si cum mai vreti voi sa ziceti...

stati asa, ca nu rezist, inca una si chiar ma duc.
nu la 22, dar la 23 de ani eram reporter special de razboi in fosta Iugoslavie si tot in acelasi an primeam award de la UNICEF pentru contributia mea jurnalistica la cauza orfanilor de razboi si a copiiilor strazii din Romania. dar daca modelele noastre de comparatie sunt madamele din coltul strazii, da, putem privi la Aryadna cu "empatie". dar modelul meu la varsta ei era Oriana Fallaci, ca fusesem comparata cu ea si m-am apucat sa citesc despre. la varsta Aryadnei, generatia mea trecuse printr-o revolutie, iar eu si prietenii mei visam sa schimbam lumea. si anume s-o facem mai buna. nu mai rece cu aproapele, nu mai dispretuitoare cu aproapele, nu mai superficiala si in goana dupa placerile personale, fara nici un pic de consideratie fata de oamenii pe care ii ranim.

Balanta, si eu vad lucrurile altfel. si anume: ca daca as auzi de la copila mea ca va produce suferinta in viata unei "babe" de 28 de ani (nu conteaza ca nu stie!!! barbatul ala o inseala, in timp ce ea cine stie ce vise de maternitate si casatorie isi face, in totala necunostinta de cauza, din cauza uneia care isi trateaza semenii ca pe prelungiri de organe sexuale si-atat), cat oi fi fost io anti-palmuta si parinte AP timp de potentialii 22 de ani ai sai, as lua-o de ciuf si-as curata tencuiala cu morala ei de doi bani. na, ca m-am infierbantat. tocmai, ca suntem majoritatea mame pe-aici mi se pare strigator la cer s-o mangaiem pe crestet pe Aryadna si sa-i zicem: go for it, e ok sa-ti bati joc de oameni ca sa ai tu un multiorgasm amarat cu speranta ca asa iti creste self-esteemul. cand adevarul e altul, stiu io sigur, dixit.

kay, si eu te iubesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

stati asa, ca nu rezist, inca una si chiar ma duc.
nu la 22, dar la 23 de ani eram reporter special de razboi in fosta Iugoslavie si tot in acelasi an primeam award de la UNICEF pentru contributia mea jurnalistica la cauza orfanilor de razboi si a copiiilor strazii din Romania. dar daca modelele noastre de comparatie sunt madamele din coltul strazii, da, putem privi la Aryadna cu "empatie". dar modelul meu la varsta ei era Oriana Fallaci, ca fusesem comparata cu ea si m-am apucat sa citesc despre. la varsta Aryadnei, generatia mea trecuse printr-o revolutie, iar eu si prietenii mei visam sa schimbam lumea. si anume s-o facem mai buna. nu mai rece cu aproapele, nu mai dispretuitoare cu aproapele, nu mai superficiala si in goana dupa placerile personale, fara nici un pic de consideratie fata de oamenii pe care ii ranim.

Balanta, si eu vad lucrurile altfel. si anume: ca daca as auzi de la copila mea ca va produce suferinta in viata unei "babe" de 28 de ani (nu conteaza ca nu stie!!! barbatul ala o inseala, in timp ce ea cine stie ce vise de maternitate si casatorie isi face, in totala necunostinta de cauza, din cauza uneia care isi trateaza semenii ca pe prelungiri de organe sexuale si-atat), cat oi fi fost io anti-palmuta si parinte AP timp de potentialii 22 de ani ai sai, as lua-o de ciuf si-as curata tencuiala cu morala ei de doi bani. na, ca m-am infierbantat. tocmai, ca suntem majoritatea mame pe-aici mi se pare strigator la cer s-o mangaiem pe crestet pe Aryadna si sa-i zicem: go for it, e ok sa-ti bati joc de oameni ca sa ai tu un multiorgasm amarat cu speranta ca asa iti creste self-esteemul. cand adevarul e altul, stiu io sigur, dixit.

Mai conchita, imi place de tine din zi in zi mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Laura, avand in vedere ca la varsta mea actuala (30 si aproape jumate) Schubert mai avea un picut si murea dupa ce a scris enorm.....chiar nu mi se pare ca am facut mare scofala in viata.
si la 22 copil si sot e ceva f normal, noi insa suntem prea rasfati sa o admitem

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Fetelor unele ati foast foarte haioase cu raspunsurile, cel putin XIO la raspunsul cu colegii care au fost iubiti si s-au despartit si care inca " sunt in viata" m-a bufnit rasul de-a binelea!

Asa cum, parca si autoarea a recunoscut sau daca nu a recunoscut ea stie undeva acolo, ca niciuna din cele doua relatii nu ii ofera tot ce ar dori si este in asteptarea unui alt partener, cei doi ii tine langa ea pentru siguranta ei ( cred ca nu are incredere de fapt in niciunul).

Mie personal nu mi-au placut niciodata oamenii si in speta barbatii care si-au discutat in vreun fel sau altul partenerele sau fostele partenere.

Incearca, daca poti, macar sa nu-i mai dai sfaturi de ce sa faca si cum sa faca cu tipa de 28, e treaba lor, oricat ti-ar spune el tu nu stii care e situatia reala intre ei, nu poti fi obiectiva si nu e treaba ta atata timp cat ai acceptat relatia asa cum este.

"Un parinte nu este cineva pe care sa tesprijini, ci cineva care te scapa de tendinta de a te sprijini !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Adriana, eu am asa un suspect ca esti troll.

In caz ca situatia e reala, nu te condamn pentru sportul pe care il faci, dar pentru cum gandesti fata de alti oameni; putin respect pentru ei, nu strica. Pune vrabiuta pe ce creanga vrei tu, esti libera, nu ai contract de monopol cu nimeni, nu esti indragostita de niciunul dintre cei doi, esti tanara si nelinistita. Am avut si eu 22 de ani, dar acum,la 36, daca al meu partener s-ar impiedica de o pustoiaca as zice: "Eh, ce sa-i fac, e soarece, a schimbat gaura!" Papusa, "baba" cum sunt, nu m-as da pentru una de 22! La 22 se uitau barbatii doar la fundul meu, la blugii rupti, dar acum se uita la femeia care sunt.
Legat de epilat, esti si tu femeie, stii ca trebuie sa lasam parul sa creasca acolo cam 1 cm in asa fel incat epilarea la cosmeticiana sa fie eficienta.
Cu baiatul actual cred ca stai ca sa poti si tu sa spui ca ai o relatie, sa nu mananci cipsuri singura seara la tv.

In concluzie, lasa-l pe pampalau, cumpara-ti destule prezervative, da vrabiuta cui vrei tu, distreaza-te, dar rezuma-te doar la sex, nu mai intra tu in problemele oamenilor, ca nu le rezolvi cu Kamasutra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Yo cred ca fata asta-i troll!

Subforumul asta cam intrase asa ...in letargie,subiectul noiideii e pe cale de a se ..."rezolva",Zina tot cu soacra-n protzap(plictisotor de acum),fata aia tinara ,singura si insarcinataadica subiectul ei s-a transformat se pare in ...vendeta de familie...asa ca...iaca aparu Adriana(sau ma rog cum o cheama)!

Subiectul,adica postarile Adrianei chiar m-au facut sa rid,sincer,de dimineatza!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Mi-a venit in minte Sexgate-ul cu Monika si Bill! Mai, Billisor a preferat-o pe Monicuta ca avea si el nevoie de... o gura de aer! Culmea e ca era grasa, mai urata decat "baba" Hillary!

Adriana, dar tu nu ne-ai spus cat de zana esti tu? Arati cumva ca aceasta Adriana?

Mergi la inceput